עבור לתוכן

בקשר לקנית RS Premium דרך העברה בנקאית

Featured Replies

פורסם

בקניית RS PREMIUM יש אפשרות של העברה בנקאית לחשבון שלהם.

עכשיו האם מישהו ניסה לקנות ככה, האם הצליח, כמה עמלה הוא שילם וכו' והאם קיבל כמו שצריך.

תודה.

פורסם

למה לא לקנות דרך פאייפל? הכי פשוט...

RS PWNS :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כי אין לי אפשרות להעביר כסף ל-PayPal שלי .

עכשיו, האם מישהו יכול לענות לי על השאלות ששאלתי בהודעה הראשית?

תודה :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כרטיס ויזה מקומי תוכל לשלם באמצעות Paypal (לרוב).

זה תלוי בבנק שלך, אם הבנתי את תעריפון העמלות של בנק לאומי, אז מדובר בעמלה של 8$.

http://www.bankleumi.co.il/vgnprod/amlot/SubChapters.asp?ChpNum=5&sitePrefix=#

או תודה זה עזר לי, והאם אני חייב חשבון בבנק בשביל לבצע את הפעולה הזאת ?

פורסם

מן הסתם. חייב להיות לך חשבון בנק בשביל לקבל ויזה.

פורסם

או תודה זה עזר לי, והאם אני חייב חשבון בבנק בשביל לבצע את הפעולה הזאת ?

כן, תזדקק לחשבון בנק שממנו הם יגבו את העמלה, ניתן לבצע את הפעולה גם דרך אתר האינטרנט\מוקד טלפוני של הבנק (ולפעמים לקבל הנחה על הפעולה).

כדאי מאוד לבצע את ההעברה באינטרנט, ככה תוכל להעתיק במדויק את "סיבת התשלום" שהם דרושים, ולא תהיה שום טעות שעלולה לגרום לכסף ללכת.

אל תשכח שהבנק יגבה עמלת המרה משקלים לדולרים כדי לבצע את ההעברה (בנק הפועלים לדוגמא, גובה 6.7$+1.90% בעת קנייה או מכירה של מטבע זר,לאומי- "המרות בסכומים קטנים" (עד 50$) 3.60$)

לדעתי, עדיף לך לתת למישהו עם כרטיס אשראי מקומי\בינלאומי את סכום המנוי ועוד תוספת קטנה, ושהוא ישלם את המנוי.

פורסם
  • מחבר

לזה שהגיב לתגובה הקודמת שלי, התכוונתי העברה לא ויזה, ברור שלי שבשיל לקבל ויזה חייב חשבון!

אין לי אפשרות לעשות את זה, בקיצור אם אני ניגש לבנק הפועלים, ומבקש לבצע העברה מהחשבון שלי לחשבון הזה כמה בערך יבקשו ממני עמלה והאם יוכלו לרשום את סיבת העברה כמו שצריך ? [אין לי אפשרות לבצע את הפעולות מהאינטרנט]

פורסם

לזה שהגיב לתגובה הקודמת שלי, התכוונתי העברה לא ויזה, ברור שלי שבשיל לקבל ויזה חייב חשבון!

אין לי אפשרות לעשות את זה, בקיצור אם אני ניגש לבנק הפועלים, ומבקש לבצע העברה מהחשבון שלי לחשבון הזה כמה בערך יבקשו ממני עמלה והאם יוכלו לרשום את סיבת העברה כמו שצריך ? [אין לי אפשרות לבצע את הפעולות מהאינטרנט]

[glow=yellow,2,300]1.[/glow] אם הבנתי נכון (מומלץ מאוד לשאול את הנבקאי אודות הנושא) זה הולך ככה:

קניה\מכירה לפי שער ידוע (המרת שקל לאירו): 6.70$

העברת מט"ח מבנקים בארץ, לחו"ל ומח"ל: $3.50 (בתנאי שהסכום לא חוצה את רף 100 הדולרים).

סה"כ אני מעריך שתשלם עמלה בסך: 40.29 ש"ח (+עמלת שורה, תלוי באיזה מסלול אתה נמצא).

זה אומר שבמנוי של שלושה חודשים העמלה מהווה 41% מהמחיר, במנוי חצי שנתי - 23.4% ובמנוי שנתי - 12.7%.

תעריפון עמלות

[glow=yellow,2,300]2.[/glow]

תצטרך לסמוך על הפקידה שתרשום את סיבת העברה במדוייק, טעות אחת וכסף יעלם (ככה כתבו).

לכן מאוד מומלץ לנסות לפתוח חשבון באינטרנט, ולשלוט על הסיבה.

ושוב, לא כדאי לחסוך 40.29 ש"ח ולבקש טובה ממישהו ולהחזיר לו את הכסף?

פורסם
  • מחבר

אני בן 16 אין לי חברים עם ויזות, מההורים אני לא אבקש שיקנו לי דבר כזה מהאינטרנט פשוט כי הם לא יסכימו ויתחילו לעשות לי סרטים.

יש לי חשבון באינטרנט אבל אין לי אפשרות לבצע פעולות כי זה חשבון צעיר כי ורק מגיל 18 ניתן לבצע פעולות דרך האינטרנט בחשבון.

פורסם

אני בן 16 אין לי חברים עם ויזות, מההורים אני לא אבקש שיקנו לי דבר כזה מהאינטרנט פשוט כי הם לא יסכימו ויתחילו לעשות לי סרטים.

יש לי חשבון באינטרנט אבל אין לי אפשרות לבצע פעולות כי זה חשבון צעיר כי ורק מגיל 18 ניתן לבצע פעולות דרך האינטרנט בחשבון.

אז זו באמת האפשרות היחידה שלך.

אם תלך על זה בסוף תתעקש לראות מה בדיוק הפקידה מקלידה ושאל מה בדיוק העמלה על ההעברה וההמרה.

בדוק את סיבת העברה כמה פעמים לפחות (כולל ספירת ה"פלוסים" שבסיבה).

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

היא רושמת את הסיבה אבל במחשב לא? כיצד אני אוכל לראות שהיא באמת מקלידה את זה טוב והאם זה נעשה באשנבים האלו שמושכים ומפקידים כספים או אצל פקידים אחרים?

סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש לא מנוסה בעניין ורוצה להגיע מוכן בשביל למנוע זמן ובעיות.

פורסם

היא רושמת את הסיבה אבל במחשב לא? כיצד אני אוכל לראות שהיא באמת מקלידה את זה טוב והאם זה נעשה באשנבים האלו שמושכים ומפקידים כספים או אצל פקידים אחרים?

סליחה על כל השאלות אני פשוט ממש לא מנוסה בעניין ורוצה להגיע מוכן בשביל למנוע זמן ובעיות.

לדעתי באשנבים,אבל אם יש אפשרות לבצע את זה דרך הפקיד זה עדיף (הוא יוכל לסובב את המחשב ותוכל לראות הכול).

במקרה שאכן מדובר בפקידה: אני לא חושב שתהיה בעיה להדפיס מסמך כלשהו עם פרטי העברה והסיבה, רק צריך לשואל אם זה אפשרי :)

פורסם
  • מחבר

לדעתי באשנבים,אבל אם יש אפשרות לבצע את זה דרך הפקיד זה עדיף (הוא יוכל לסובב את המחשב ותוכל לראות הכול).

במקרה שאכן מדובר בפקידה: אני לא חושב שתהיה בעיה להדפיס מסמך כלשהו עם פרטי העברה והסיבה, רק צריך לשואל אם זה אפשרי :)

אני אגש לאשנב ואבצע את זה ואבקש שירשמו ת'סיבה במדויק ויביאו לי אחר כך תדפיס עם פרטי ההעברה והסיבה והכל.

תודה רבה לך על כל העזרה בנאדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים