פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים שלום, לאחרונה התחילה תופעה מוזרה במחשב שלי, המחשב נתקע פשוט , רק לעשות ריסט מהכפתור הדבר הזה פעם קורה אחריי 5 דקות פעם ישר בעלייה של המחשב ואפילו אם אני נכנס לביוס ומחכה 20 שניות הוא נתקעפירקתי את המחשב והרכבתי מחדש, ניסיתי לנקות, ניסיתי לשחזר הגדרות יצרן,שיניתי סלוטים,ניקיתי CMOS כלום לא עוזרלפעמים המחשב נדלק, יש צפצוף של ההתחלה ואז זה ממשיך והמסך נדלק ממש כשהווינדאוס עלהכמה פעמים קרה שהמחשב נתקע ואז הופיעו נקודות על המסךהמפרט שלי:asus striker extremecore due 6700asus 8800 gtx 7682 giga gskill 800hd wd 250 gלפני 4 חודשים רכשתי
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים אם הבעיה שאתה מתאר מופיעה קבוע כל 5 דקות אז אין לך ממש מה לעשות חוץ מלהחליף רכיבים לראות מי התקול.מכוון שאתה אומר שכבר היו לך בעיות ועיוותי תצוגה, הייתי מתחיל מהכרטיס מסך.אם המחשב כן יכול לפעול כמה שעות רצוף בלי ליפול, הייתי ממליץ להפעיל את התוכנות בדיקה הבאות:MEMTEST בשביל לבדוק את תקינות הזכרונות.PRIME95 בודקת את המערכת (בעיקר מעבד) תחת עומס.S&M בודקת מספר רכיבי חומרה.ATI TOOL בודקת את הכרטיס מסך בעומס, מוודא שאין ארטיפקטים (עיוותים והפרעות בתצוגה כתוצאה מכשל בעבודת הכרטיס).שיהיה בהצלחה.
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים למרות שאפשרי שזה הכרטיס מסך לא הייתי שולל את הספק כוחהמחשב שלך צריך הרבה כוח יחסית כדי לעבוד כמו שצריך ואם הספק כוח ג"נרי או חלש מדי אולי זאת הבעיה ,איזה ספק כוח יש לך? (תביא את הדגם המלא,תסתכל על המדבקה שלואם אתה לא יודע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.