עבור לתוכן

נכשלתי היום בבוקר טסט ראשון.

Featured Replies

פורסם

גם אני נכשלתי טסט ראשון

והמורה לא האמין שנכשלתי בגלל שבשיעורים נהגתי פיקס! אבל בטסט נורא התרגשתי..

בשני פחות התרגשתי ועברתי אותו חלק. אפילו שזה היה הבוחן הכי קשה בעיר.

אם לא מתרגשים אין בעיה לעבור. :xyxthumbs:

פורסם

אני עברתי טסט שלישי

והאמת כעסתי נורא על הבוחן שלי אחרי הטסט הראשון כי הייתי בטוח שאני נוהג מצוין

אבל רק אחרי שעברתי טסט שלישי ונסעתי ככה שבוע אחרי הטסט

הבנתי שמזל שלא העבירו אותי בראשון כי הייתי על בטוח עושה תאונה

וזה שנסחבתי רק עוד שני טסטים (שזה לא נורא כל כך שחושבים על זה) סה"כ צברתי יותר ניסיון עם המורה וככה הגעתי יותר מוכן לכביש

אז אל תהיה עצוב , תאמין לי שהטסטרים מתים להעביר אותך , אתה פשוט עוד לא מוכן ב100 אחוז

למרות שאתה בטוח שאתה נוהג מעולה

פורסם

ובעיקר שיהייה לך מזל ליפול על טסטר טוב...

עברתי גם תאורייה ראשונה ולטסט הגעתי אחרי איזה 5~6 שיעורים שנסעתי מושלם ולמורה פשוט לא היו טסטים לתת לי...

לאיזה ידיד שלי מהכיתה עבר לפני כמה ימים טסט בעיקר בגלל שהיה לו טסטר אדיב ונחמד..... אפילו הוא קצת רמז לו. :smile1:

פורסם

לאיזה ידיד שלי מהכיתה

אל תגיד ככה, זה לא נשמע טוב

פורסם

לאיזה ידיד שלי מהכיתה עבר לפני כמה ימים טסט בעיקר בגלל שהיה לו טסטר אדיב ונחמד..... אפילו הוא קצת רמז לו. :smile1:

2ב.

פורסם

2ב.

LOL

לי הביאו תטסטר הכי בן זונה בירושלים ועדיין עברתי טסט ראשון כל מי ששמע שעברתי אצלו לא מבין איך כי הוא סתם לא מעביר אנשים בלי סיבה.. ועוד ראשון...

פורסם

תן לטסטר הרגשה טובה והוא גם יחליק קטנות..

תילחץ, תפגין חוסר/עודף ביטחון עצמי - הוא יכשיל אותכם על כל שטות.

והבעיה הכי גדולה זה התורים. בחיפה התורים יכולים להגיע לחודשיים ויותר. במקום להביא 10 טסטרים מביאים בקושי 2-3.. ואז כל שטות והתורים הופכים לבלתי אפשריים.. עכשיו למשל היה סיפור שהטסטרים יצאו לטיול יומיים בצפו, התורים הגיעו ל-3 חודשים.

פורסם

הטסטרים מתים על אנשים עם ביטחון על הכביש לא ביטחון מופרז אבל ביטחון,יש לי 100 ביטחון בפעולות שאני עושה על הכביש וטסט ראשון נכשלתי כי חשבתי שאני יכול לעבור איזה רכב והטסטר חשב אחרת,ניחא.

עדיף אנשים עם ביטחון מאשר אנשים שמהססים 1000 פעם לפני כל פעולה קטנה,יש כזה דבר להיות זהיר מדי.

טסט שני,באתי הכי בטוח בעצמי,נהגתי פיקס בסוף הכשיל אותי .

ולמה?

כי הוא העיר לי להיזהר מרכב שראיתי לא היה ברקס לא כלום,פשוט העיר,המורה שלי אמר שזה נחשב התערבות נהיגה,אנערף.

עשה לי טסט של חצי שעה ולתלמיד שהיה אחרי עשה טסט של 5 דקות.

פורסם

אני מכיר מישהי שעברה טסט 9.

וגם לזה אני לא מאמין. היא נוהגת זוועה.

תאמין לי שאתה במקום טוב.

פורסם
  • מחבר

הטסטר המניאק הרג אותי עם הבקשות שלו. לצאת מהרישוי בראשון זה בכלל מפחיד.

פורסם

איזה תירוצים, אז אתם לא יודעים לנהוג אז מה?

לי המורה נהיגה אמר שקיבלתי את הטסטר הכי מנאייק שיש ועברתי אצלו אחרי 9 דקות טסט בלי חניות בלי כלום, לא הייתי לחוץ והיתי בטוח בעצמי ב100% שאני עובר, התלמיד שהיה אחרי עשה לו טסט 32 (!) דקות!!! [והכשיל אותו].

פורסם

אני גם עברתי ראשון בקריות עשיתי טסט היה קשה אבל העבירה אותי בסוף

פורסם

את הטסט הראשון שלי הטסטר עשה לי בנס ציונה(שבחיים לא נהגתי בעיר הזו) ואז נסענו לקניון רחובות.

עברתי אחרי שצומת אחד לפני סוף המסלול עברתי באדום (טוב נו, לא אדום מלא, היה צהוב ובשניה שנכנסתי לצומת הפך לאדום)

וגם הוא העיר לי איזו הערה שנסעתי לאט מדי בכביש נס ציונה-רחובות, אבל הסברתי לו שהיה שלט שמגביל את הנסיעה ל60 קמ"ש ורק בעוד מספר מטרים יהיה השלט שמורה על 70 קמ"ש.

וגם באותו הכביש יצאתי לעקוף איזו משאית, ופתאום היא הגבירה את המהירות אז יצא שיצאתי לעקיפה וחזרתי בחזרה לנתיב הימני אחרי 5 שניות והא הסתכל עליי כזה :kopfpatsch: אבל חפרתי לו על זה שהיא האיצה מעבר למהירות המותרת ולכן לא יכולתי לעבור - ובסוף הוא העביר אותי.

פורסם

שיהיה לך בהצלחה , אני אישית גם נכשלתי ב2 הראשונים והייתי בטוח ששמו לי ברקסים סתם..אבל כדאי לך לנסות שוב בלי להתעסק עם זה.

מה שמעצבן זה שצריך לשלם עוד 350 שקל על כל טסט בלי ה117 שקל אגרה. החוק אומר שאתה צריך לשלם אגרה למשרד הרישוי כדי לעבור מבחן.

אבל ה350 שקל שהמורה לוקח לעצמו זה פשוט שוד לאור היום. התלמיד אמור לשלם למורה כסף..על הזמן שהמורה כביכול מפסיד בזמן שהוא מעמיד

את הרכב שלו לטסט. אז מה שקורה זה שבפועל אתה משלם 350 שקל !! על 20 דקות שהמורה הפסיד כביכול בגללך ולא יכול ללמד תלמידים אחרים.

בוא נניח שמורה לנהיגה לוקח 100 שקל על שיעור נהיגה של 40 דקות..ובטסט הוא לוקח 2 תלמידים נניח ב8 בבוקר ועד שהם מסיימים את הבחינה

ועד שהוא מחזיר אותם לביתם זה מקסימום 9 בבוקר או 9 וחצי...כלומר על שעה וחצי של עבודה הוא לוקח פאקין 700 שקל !! 350 שקל מכל תלמיד.

מנצלים את זה שבן אדם צריך רשיון נהיגה , ולוקחים ממנו כסף בלי חשבון.

ואם תשימו לב , בכל עיר יש מחיר זהה. הבתי ספר לנהיגה קובעים את המחיר שיהיה אחיד בכל הבתי ספר כדי לדפוק את התלמידים.

ובעקרון אין שום חוק במשרד הרישוי , ואין שום חקיקה לגבי הקטע הזה. החוק אומר שאתה צריך לשלם למורה על הזמן שהוא לא יכול ללמד.

אבל בפועל אתה משלם מאות אחוזים יותר. אני אישית לא הייתי מוכן לשלם למורה שלי על הטסט השלישי - שנדרש ממני 350 שקל.

והוא אמר לי שזה לא הוא קובע את המחירים..ושככה הבית ספר לנהיגה החליט וככה כל הבתי ספר לנהיגה בעיר ובלה בלה..

ושהם לוקחים יותר כסף ..כי ככה זה הקיזוז הוצאות תיקונים שלהם בחודש..וכל מיני שטויות..כביכול לומר שהמורי נהיגה מסכנים

אחרי שנכשלתי טסט שני והייתי ממש מעוצבן בגלל זה - כי הייתי חייל ולא היה לי כסף..וגם חשבתי שהכשילו אותי סתם..אז התעצבנתי על המורה שלי

ואמרתי לו שאני לא מוכן לשלם 350 שקל על זה שאתה משכיר לי את הרכב שלך ל20 דקות..ואמרתי לו שאפילו חברת השכרה לא הייתה לוקחת לי

350 שקל על 20 דקות. ושזה לא יפה שמורי נהיגה מתייחסים לתלמידים שהם איתם כמה חודשים כמו חברת השכרה. ובסוף הוא הגיש אותי ב200

אולי זה משהו לא הכי נעים מה שאמרתי לו.

אבל מדובר בשוק פרוץ לגמריי. ומנצלים את זה שאנשים צריכים רישיון נהיגה. יש מקומות כבר שלוקחים 400 שקל על טסט..והמחירים כל הזמן עולים.

וגם המחירים של שיעורי הנהיגה. וזה לא שהם באמת מלמדים אותך לנהוג. ללמוד לנהוג בארץ לומדים רק עם נסיון בכביש.

חבל שלא מבטלים את כל הקטע הזה של מורי נהיגה בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים