עבור לתוכן

עזרה במציאת קטע של החמישיה הקאמרית שבו יגאל עמיר מסביר שהוא עוד ישתחרר

Featured Replies

פורסם

שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין

הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

פורסם

חיפשתי את הקטע הזה בעצמי לא מזמן, לצערי לא מצאתי.

מה שכן, מסתבר שב-YouTube יש מאגר נפלא של המערכונים שלהם.

פורסם

שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין

הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן

אני זוכר את הקטע הזה... אני ממש לא אהבתי אותו.פולחן השינאה ליגאל עמיר משמש להמון אנשים מקום לשחרר שם את האלימות הטבועה בהם (ואנחנו מדינה שטופת אלימות). יגאל עמיר הוא רוצח שצריך לשאת את עונשו ,ובמידה והוא יביע חרטה על מעשהו ,הוא צריך להשתחרר בבוא היום, אלא אם ועדה אוביקטיוית תקבע שהוא עדיין מסוכן . באופן כללי יש פושעים רבים שמעוררים בי סלידה הרבה יותר ממנו.בעיקר סדיסטים למיניהם ששאבו את הנאתם מהשפלתו של קורבנם. חלק מאנסים קבוצתיים,למשל, הם כאלו. במיוחד אלו שחוזרים על המעשה שוב ושוב תוך איומים....

קראתי על עצירים צעירים שבבית המעצר עברו התעללות קשה (קבוצתית) מצד עצירים אחרים. עציר אחד ,אם אני זוכר נכון, לא יותר מבן 18,נאלץ לבצע מין אוראלי בעצירים הנ"ל ,נאנס על ידיהם, ואח"כ העצירים אף הטילו שתן לתוך פיו, תוך שהם מתגלגלים מצחוק. נדמה לי שהם קיבלו כמה חודשים..... ולדעתי צריך לתלות אנשים כאלו (מוות מהיר ללא כאבים- כי אני לא סדיסט). פשוט לשחרר את החברה ממפלצות כאלו.

יצחק רבין היה גיבור. יגאל עמיר רצח אותו אחרי שהוסת מתוך אידיאולוגיה קיצונית ומסוכנת. לכן עליו לשאת את עונשו עד שיקבע כי הוא איננו מסוכן,ואפילו עד סוף חייו ,אם יידרש. אך הוא לא מעורר בי שנאה או סלידה יוצאי דופן כמו למשל המקרה שתיארתי לעיל.

בכלל, אני מכיר המון אנשים (וגם אתם מכירים-כל אחד מכיר),נורמטיבים לחלוטין, שאם תינתן להם ההזדמנות, הם יבצעו מעשי רצח אונס ,ביזה והתעללות.הדבר היחידי שמונע מהם לבצע את זממם הוא הידיעה שהם צפויים לעונש.

אז מאיפה ולמה השנאה הכל-כך גדולה ליגאל עמיר?... התשובה ,לדעתי, כמו שכתבתי בהתחלה: הוא משמש מכנה משותף נוח לשינאה ופורקן אלימות מצד החברה הישראלית האלימה מיסודה.

פורסם

יגאל עמיר לא צריך להשתחחר לעולם. גם אם ייקבע שהוא לא מסוכן וגם אם יביע חרטה. המעשה שהוא עשה חמור שבעתיים מכל המעשים האחרים שפירטת; הוא לא רצח אדם, הוא רצח חברה שלמה.

פורסם

יגאל עמיר לא צריך להשתחחר לעולם. גם אם ייקבע שהוא לא מסוכן וגם אם יביע חרטה. המעשה שהוא עשה חמור שבעתיים מכל המעשים האחרים שפירטת; הוא לא רצח אדם, הוא רצח חברה שלמה.

לא,

הוא רצח בנאדם אחד,את יצחק רבין.

וזהו,לא רצח אף גיבור על ולא רצח אף אלוהים.

רק בנאדם.

::)

פורסם

לא, הוא לא רצח את יצחק רבין, הוא רצח את ראש הממשלה. זה אפילו לא משנה מי היה ראש הממשלה בפועל, כי בשורה התחתונה ראש הממשלה, כל ראש ממשלה, הוא הייצוג הקולקטיבי של החברה הישראלית כולה.

פורסם

הוא לא רצח חברה שלמה. הוא אדם אומלל שהוסת ע"י החברה שמסביבו ובנוסף סובל כנראה מהפרעת אישיות. עם זאת, זהו רצח מתוכנן לכל דבר ,ואם היה עונש מוות במדינה ,יתכן שהיה צריך להחילו עליו. אבל פסטיבל השינאה כלפיו מיותר ,מבחיל, ומשקף יותר מכל את אלימותם של שונאיו.

פורסם

קשה לי להבין את כל אלה שמגלים כל מיני רגשות של קלות דעת , לרוצח ראש הממשלה .

לדוגמא :

1. אלה שאומרים במה הוא שונה מרוצחים אחרים ?

2. זאת היתה קונספרציה של השב"כ בלה בלה....

תגידו נפלתם על הראש? מדובר ברוצח ראש ממשלה הוא צריך לא לראות אור יום עד מותו .

פורסם

אני מציע לתכנן חטיפה של השרץ החדש.

חטיפה ואולי הוצאה להורג בסגנון סאדם חוסאין.

פורסם

למה הוצאה להורג בסגנון סדאם חוסיין? זה טוב מדי בשבילו,הלא-כן? צריך להרוג אותו בעינויים......שיסבול.....

התגובה שלך רק מראה עד כמה אתה בן אדם אלים. לא הייתי רוצה להיות שכן שלך.

פורסם

אין לי שום אהדה ולא כהוא זה ליגאל עמיר - אבל אנשים כמוך מפחידים אותי יותר. אתה לא יותר גרוע לדמוקרטיה ממנו.

פורסם

:silly:

אני לא בנאדם אלים,

אני בנאדם עם רעיונות אלימים לבני אדם אלימים (יגאל אמיר) וצאצאיהם (השרץ).

לקחתם אותי רציני מידי :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים