עבור לתוכן

האם מישהו הזמין מוצר כלשהו מהאתר הנ"ל ונתקל בבעיות ??? (כי אני כן)

Featured Replies

פורסם

1.האם ניסית לאתר אותם ( כתובת דרך המרכזיה / מודיעין ) - אני יודע שדרך 144 ( בזק ) אפשר לקבל כתובות , הוט אולי גם ?

2.אולי אתה יכול להתקשר כאילו לקנות משהוא ( רצוי יקר - אבל לא יותר מידיי ) ולומר שאין לך כרטיס אשראי ואתה מעוניין לשלם במזומן ,,,,,,

3.הם נימצאים באזור תעשיה רעננה .

,(" מאוחסנים במחסן לוגיסטי חיצוני ברעננה וזמינים למשלוח.")

ציטוט ^ משאלות ותשובות באתר שלהם

פורסם
  • מחבר
Sith קיבל הרחקה 4Life. אין אצלנו מקום לאנשים שכאלה.

Bug2000, החזרתי לך את הת'ראד שלך

תודה אחי :xyxthumbs:

וקרירין בחיית אל תתיף בי מוסר. אמרתי שבדקתי את האמינות של האתר לפי ZAP והתגובות היו מצוינות (נכון לאותו זמן) אז איך עוד אתה רוצה שאני אבדוק אמינות של חנות ???

את הפקת הלקחים שלי לעתיד כבר עשיתי השאלה מה עושים עכשיו ... וואלה ה 200 שח האלה זה מעצבן מאוד ... כחייל בשבילי זה הרבה כסף .

אשמח אם עוד אנשים יחלקו את ניסיון חייהם במקרים שכאלה ...

תודה.

.האם ניסית לאתר אותם ( כתובת דרך המרכזיה / מודיעין ) - אני יודע שדרך 144 ( בזק ) אפשר לקבל כתובות , הוט אולי גם ?

2.אולי אתה יכול להתקשר כאילו לקנות משהוא ( רצוי יקר - אבל לא יותר מידיי ) ולומר שאין לך כרטיס אשראי ואתה מעוניין לשלם במזומן ,,,,,,

3.הם נימצאים באזור תעשיה רעננה .

רעיון נחמד עם ה 144.

בקשר להזמנה דרך הטלפון אז הם אומרים במפורש שאי אפשר להזמין דרך הטלפון אלא רק דרך האתר .

פורסם
  • מחבר

שמע אני לא כזה פראנואיד בקטע הזה כי אף פעם לא דפקו אותי כמו הפעם ... אז אתה תמיד תמים עד לפעם הראשונה :silly:

כמובן שהשיעור נלמד . איך יוצאים מזה בכל זאת .... זאת השאלה.

פורסם

מהנסיון שלי חבל לבזבז זמן ובמיוחד שאתה בצבא

פשוט תיקנה מחנות אמינה וזהו -אז הלכו 200 שקל

שתיהיה באזרחות תבין שזה כולה יום עבודה אחד בעבודה אם שכר מינימום

והרבה פחות בעבודות נורמליות

פורסם

כולה? כולה 200 שקל? הוציאו אותו פראייר, עשקו אותו, עבדו עליו בעיניים וזה רק 200 שקל?

200 שקל זה 200 שקל ולא משנה אם אתה עושה אותם בדקה או בשבוע.

הוא חייל ו200 שקל לא באים ברגל.

פורסם

אם הם אמרו שהם שלחו לך את המוצר דרוש מהם מספר חבילה למעקב ותתעקש על זה, הרי חייב חייב חייב להיות מספר חבילה למעקב אחרת הם פשוט לא שלחו לך שום דבר!

אלא אם כן הם הוציאו את זה בדואר רגיל או משהו דומה (לא דואר רשום ולא שירות שליחים כלשהו)

ותוודא שהמספר שהם נותנים לך הוא באמת קרלוונטי אליך ולא מספר חבילה של לקוח אחר שהם שלחו רק בשביל שיוכלו לנפנף אותך.

פורסם

כולה? כולה 200 שקל? הוציאו אותו פראייר, עשקו אותו, עבדו עליו בעיניים וזה רק 200 שקל?

200 שקל זה 200 שקל ולא משנה אם אתה עושה אותם בדקה או בשבוע.

הוא חייל ו200 שקל לא באים ברגל.

זה שהוא היום סדירניק לא אומר שזה יהיה לנצח

וזה שדפקו אןתן לא אומר שכל החיים הוא צריך לרדוף אחריהם בגלל 200 שקל

תיראה רק אתמול ראיתי פירסומות של חנות מחשבים אם מחירים טובים מידי להיות מציאותים

אתה חושב שהלכתי לקנות משם?

מה פיתאום בחיים לרוב אין ניסים ומשהו מסתתר מאחורי המחיר

ואנשים צריכים ללמוד את זה

פורסם

קרירין ידידי,

אני מבין את הנקודה שלך והיא נכונה אבל פותח הת'ראד לא באזרחי ברגע זה ואכן הצבא לא מספק משכורות שמנות במיוחד (בלשון המעטה של לשון המעטה שמכירה את בת-דודה של לשון המעטה של אחות של אבא שלה :silly: ) וה200 האלו יכלו להיות אשכרה שימושיים כמו לקנות מחנות נורמאלית (זאת אומרת לא גנבים בני-כלבות וזאבים :pissed: ) או כמה יציאות עם חברים :xyxthumbs:

ולכן אני מאמין שפותח הת'ראד צריך להילחם בהם.

אני לא יכול ליעץ איך לטפל בבעיה זו לצערי, חוץ מהדרכים שכבר הציעו לך איך לאתר את "מרכז המבצעים" שלהם, ואז, לדרוש מימוש אחריות או יותר-טוב, החזר כספי מלא על הספקת מוצר פגום וסירוב מימוש אחריות מצד החברה בדרכים זדוניות הגורמות לעוגמת נפש אצלך, הלקוח התמים. וזה התיק לבית משפט :yelclap:

תהיה עצבני, אבל רגוע

מאיים, אבל בשליטה

אל תוותר לרגע

הויס!

אני מרגיש כאילו אני מכין אותו לקרב אליפות בטורניר אומנויות-לחימה :silly:

פורסם

http://www.d.co.il/80025837/2538/

מאוד פשוט.. דפי זהב.. תן לאצבעות ללכת במקומך.. :)

פורסם

זה שהוא היום סדירניק לא אומר שזה יהיה לנצח

וזה שדפקו אןתן לא אומר שכל החיים הוא צריך לרדוף אחריהם בגלל 200 שקל

תיראה רק אתמול ראיתי פירסומות של חנות מחשבים אם מחירים טובים מידי להיות מציאותים

אתה חושב שהלכתי לקנות משם?

מה פיתאום בחיים לרוב אין ניסים ומשהו מסתתר מאחורי המחיר

ואנשים צריכים ללמוד את זה

אתה לא רצית לשלם לחתונה 200 שקל וככה אתה זורק 200 שקל על מוצר פגום ? בחיי שאני לא מבין אותך.

200 שקל בשביל חייל זה הרבה כסף יחסית למשכורת שלו וואללה גמני לא הייתי שותק על דבר כזה.

ועל כל מה שחשבתי כבר חשבו פה אז בהצלחה.

פורסם

אני לא רציתי ולא שילמתי על המון אירועים משפחתים כי יש יותר מידי

זה לא 200 שקל שנזרקים פעם אחת כמו פה אלה יותר מי 10 200 שקל כל שנה ושנה

בניגוד גמור למיקרה הזה

עכשיו מה הוא כבר יכול לעשות?

אף אחד לא יתיחס עליו בסכום כזה

לא שופט ולא המשטרה

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה ...

אני לא שאלתי אם 200 שח זה הרבה או לא ... קודם כל בשבילי זה הרבה (כן זה יציאה טובה עם החבר'ה וכן זה תשלום פלאפון חודשי פחות או יותר ותאמין לי חשבתי הרבה זמן אם בכלל כדאי להוציא סכום כסף כזה על אוזניות ואין מצב שהאני מוציא עוד פעם סכום כזה ...), ואני יודע שבאזרחות זה כלום כסף זה לא משנה לי כל כך ...

אתם מכירים אולי איזה ארגון של הגנה על זכויות הצרכן או משו בסגנון ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים