עבור לתוכן

עזרה מהשועלים הוותיקים: מחפש בנרות איך לקנות Samsung SyncMaster 215TW

Featured Replies

פורסם

אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב.

אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשבוע הבא ואולי הוא יוכל לקנות לי את המסך דרך NewEgg (זה עולה 450$-100$ (rebate)) אבל אני ממש לא יודע אם כדאי לי לקחת את הסיכון.

בקיצור, שאלותי הן אלו:

1. האם יש מקום כשלהו שבו ניתן להשיג את המסך בארץ?

2. אם אי אפשר להשיג בארץ, האם שווה לקחת את הסיכון של מסך LCD שיגיע עם כמה פיקסלים שרופים (להחזיר לחו"ל זה אפשרי - אבל המון באלגן)? שימו לב שמדובר במחיר טוב.

3. האם שווה לנסות להבריח אותו במכס או שזה בלתי אפשרי? ואם מצהירים עליו - כמה עולה המכס?

4. אם התשובה לכל השאלות הקודמות היא לא - האם יש לכם רעיון למסך דומה שכן נמכר בארץ (אני אפילו מוכן לרדת ל-20" אם מדובר באותם מאפיינים בדיוק, כולל ה-Pivot והתמיכה ב-HD)

פורסם

אתה עוסק רבות בתחום הגיימינג, אז כדאי שתדע שהדגם הזה דווח במספר מקומות ברשת בידי בעלים שלו כבעל Input lag (השהיית תמונה) חריף למדי. איני חושב שתוכל למצוא אותו למכירה בארץ כי אין שום תוצאות חיפוש לגבי זאת בגוגל. בנוסף על המע"מ יהיה עליו מיסוי נוסף בשל כניסות נוספות שיכולות לשמש ממירים, לכן בתקציב חורג של כ-200-400 ש"ח אתה יכול לנסות את הדל 2007WFP עם מטריצת S-IPS. למשחקים הוא מעולה בזכות זמן תגובה מצויין, הארגונומיה שלו גמישה וכוללת pivot. כל הכניסות האופציונליות שקיימות ב-215TW נמצאות גם בו למעט Component. לעריכה גרפית אם יש לך מכייל טוב, תוכל לקבל איתו צבעים מאוזנים ללא רווייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים