עבור לתוכן

איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס?

Featured Replies

פורסם

איך הפשר לדעת מתי התקנתי תוינדוס?

כבר מלא זמן שלא אתחלתי ובא לי לדעת כמה זמן זה:)

פורסם

start-->run-->cmd-->systeminfo

אחרי שיסיים תעלה למעלה ומצא original install date

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

פורסם

הפשר? בן כמה אתה ,3?

פורסם

הפשר? בן כמה אתה ,3?

למה כולם בפורום הזה כלכך קיצוניים בנושא של שגיאות כתיב,

הרבה אנשים ימצאו את המהנהג הזה לא מנומס.

פורסם

כי בפורום אנחנו מתקשרים דרך טקסט בלבד ולכן ניתן להניח שאפשר יהיה להשקיע בכתיבה נכונה(או לפחות לנסות).

מעבר לזה זה פשוט צורם מאוד לעין.

מעבר לזה, הפשר?? אתה צוחק עליי?

לדעתי, אם אנשים מחליטים להירשם לפורום לפני שהם מבינים את השפה העברית (הכתובה) ברמה הבסיסית ביותר, אז מבחינתי שיבקשו עזרה מאח גדול או כל אדם אחר שיכול לכתוב "אפשר" במקום "הפשר".

הבאת לי רעיון לסקר...

פורסם

כי בפורום אנחנו מתקשרים דרך טקסט בלבד ולכן ניתן להניח שאפשר יהיה להשקיע בכתיבה נכונה(או לפחות לנסות).

מעבר לזה זה פשוט צורם מאוד לעין.

מעבר לזה, הפשר?? אתה צוחק עליי?

לדעתי, אם אנשים מחליטים להירשם לפורום לפני שהם מבינים את השפה העברית (הכתובה) ברמה הבסיסית ביותר, אז מבחינתי שיבקשו עזרה מאח גדול או כל אדם אחר שיכול לכתוב "אפשר" במקום "הפשר".

הבאת לי רעיון לסקר...

יש אנשים שזה פשוט פגם אצלהם, גם בבחינות בגרות הם יכתבו "הפשר".

פורסם

שמע אני מבין את הצד השני של המטבע, זה סה"כ פורום ולפעמים לא מקדישים תשומת לב למה שכותבים, מה גם שאני בטוח שאיפשהו אי פעם בהודעות שכתבתי כאן הייתה לי שגיאת כתיב, מה גם שלפעמים אין כח לערוך את ההודעה.

לפני כמה חודשים הצעתי למערכת האתר להתקין תוכנת תיקון שגיאות אבל לא קיבלתי תשובה בנושא.

פורסם

שמע אני מבין את הצד השני של המטבע, זה סה"כ פורום ולפעמים לא מקדישים צומת לב למה שכותבים, מה גם שאני בטוח שאיפשהו אי פעם בהודעות שכתבתי כאן הייתה לי שגיאת כתיב, מה גם שלפעמים אין כח לערוך את ההודעה.

לפני כמה חודשים הצעתי למערכת האתר להתקין תוכנת תיקון שגיאות אבל לא קיבלתי תשובה בנושא.

אל תשכח לפנות שמאלה בצומת הלב ;)

פורסם

WOW!! מי היה מאמין שהתקנתי ת'ווינדווס לפני שנתיים וחצי, כשלפני כן הייתי רגיל לפרמט כל חצי שנה...!?!

פורסם

שמע אני מבין את הצד השני של המטבע, זה סה"כ פורום ולפעמים לא מקדישים ,תשומת לב למה שכותבים, מה גם שאני בטוח שאיפשהו אי פעם בהודעות שכתבתי כאן הייתה לי שגיאת כתיב, מה גם שלפעמים אין כח לערוך את ההודעה.

פורסם

:o :o :o

Original Install Date: 09/02/2004, 21:27:22

פורסם

5/7/2005

לא מדויק בעליל :silly:

פורסם

1945\10\06

פורסם
  • מחבר

שימו לב שהתאריך הפוך

אצלי מראה 03/27/2007

נראה לי זו הולכת להיות ההתקנה האחרונה של המחשב שלי, אני כבר הפסקתי לאתחל,

כל בעיה צריך לפתור ולא למחוק

זה לא הפוך פשוט בארה"ב כותבים בסטנדרט כזה.

ולא מדויק בכלל 5/7/2005 כשהתאריך האמיתי זה אתמול...

ידעתי אתזה אבל זה לא רשום בשום מקום אז צריך להזכיר אתזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים