פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים או לא יודע במה זה.בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום.כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה?ואפילו לא זייפתי.יש למישהו רעיון איך זה אפשרי?נ.ב.הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר לא... פשוט משום מקום התווסף לי 8 טרה בייט להורדה ולהעלה. כמבון שזה הביא לי באן אוטומטי.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר LOL8 טרה בייט? נחמד, אולי זה הדרך של הספקית אינטרנט להתנקם בך?8 מיליארד טרה בייט. אל תשכח ת'מיליארד.באיזה תוכנה אתה משתמש לביטורנט בד"כ? (הclient)UTorrent, אחד המגניבים.
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים איזה גרסה בדיוק? לא מומלץ להשתמש מעל ל1.6.1לגרסאות האחרונות יש הרבה באגים של דיווח לא נכון של ההעלאהחדש יותר לא תמיד טוב יותר
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים יש מצב שכל התארד הזה לא חוקי ושכולכם הולכים לקבל הזהרות?בחייאת כבר העירו על זה כל כך הרבה פעמים, אפילו אני מסתכן באזהרה בגלל שאני מגיב פה..חאלאס טורנטים..
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר אין פה שום עבירה על החוק. מדברים על בעיות באינטנט או בתוכנה ספציפית. שום WAREZ ושום איחוקיות.אז בעצם נדב, אתה ממליץ לי לעבור ל1.6.1?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים או לא יודע במה זה.בקיצור היום קיבלתי באן בכל אתרי הטורנט בהם הייתי רשום.כשנכנססתי לערוץ הIRC של אחד מהם גילית שהיה כתוב במשתמש שלי 8 מיליארד טרה בייט של הורדה והעלה. איך זה קרה?ואפילו לא זייפתי.יש למישהו רעיון איך זה אפשרי?נ.ב.הקטע שזה קרה באתרים לא קשורים ביניהם, באתרים אמריקאים, רוסים, שוודים, איפה לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.