עבור לתוכן

מיואש מהצבא .. ורק התחלתי

Featured Replies

פורסם

שבת שלום ...

אם אתם זוכרים לפני חודש ככה פתחתי דיון לאן כדאי ללכת , קיצר שיבצו אותי בתובלה לקורס נהג משאית ( עשיתי שם טירונות שכונה אש .. שבועיים וחצי , בלי ריצה או פקל אחד ... )

בעקרון השבוע יש לי ועדה רפואית השבוע ואני אמור להיפלט לבקום ולקבל שיבוץ מחדש , הקטע שהצבא לא ממש שם זין על מה שאתה מבקש ואני יכול לקבל מקום יותר חרא מאיפה שהייתי , קיצר אני מיואש כבר ..

בכל מקרה , איזה תפקידים נורמלים יש ? אני ממש לא רוצה להיות פקיד שטוחן כל יום יומיות כמו מניאק .. אגב אני פרופיל 45 ... הראש שלי כרגע זה להגיע לתפקיד של 5-9 יומיות , איזה תפקידים יש ?

פורסם

וממה בדיוק אתה מיואש?? אתה לא רוצה להיות נהג משאית?? ופולטים אותך, אז מה רע לך?? :kopfpatsch:

פורסם

טבח טבח טבח

זה לא תפקיד קל כמו שחושבים אבל היציאות מאוד טובות

רק תיצתרך ליתרגל לאנשים מוזרים זה הכל

יש גם מאבטחי מתקנים שעושים שנתיים שרות

וגם היציאות טובות אבל זה תפקיד מטמטם

פורסם
  • מחבר

ממה אני מיואש ? מהטרטור של הצבא .. הצבא גם אדיש בצורה מטורפת , הכל לאט לאט ... אז פולטים אותי , אבל מי יודע לאן ישלחו אותי ? מבין? ::)

טבח הבנתי שיציאות סבבה לגמרי אבל קריעת תחת ...

פורסם

חח איזה צ'ונג... :lol:

סתם...

עצם זה שפלטו אותך וזה מה שרצית, זה כבר משהו טוב...

אני הייתי תקוע באותו מקום בלי יכולת לצאת (סר"ן מניאק)

פורסם

רק אל תישבר , הרבה היו מיואשים בצבא ובסוף מצאו מקום טוב.

גם אני הגעתי לצבא לעשות 3 שנים ובסוף שירתתי 5 שנים... (ההתחלה תמיד קשה,אחרי זה ,זה כבר שטויות)

פורסם

אני אומנם לא מכיר אותך, אך בכלליות אני חושב שנהג משאית זה באסה, וזה לפי כמה מכרים שהכרתי במהלך השירות.

טבח זה דבר די שונה, אתה יכול להנות בזה או לסבול, זה תלוי במה מתאים לך. וכן, יש שם אנשים מאוד מוזרים...

אני לא הייתי שולל תפקיד פקידותי כלשהו, ישנם מקומות נחמדים עם יציאות טובות ופעילות שמעבירה את הזמן די בסדר. אתה תוכל גם לשלב לימודי ערב או עבודה יחד עם יציאות יומיות כאלו (באישור הצבא כמובן).

תחזיק מעמד בחודשיים-שלושה הראשונים, כולם מתערבבים במקום ומשתגעים מהאדישות הצבאית הרווחת. בסוף תמצא את עצמך איפשהו. :xyxthumbs:

פורסם

אינני מבין מה הבעיה שלך

אם לא טוב לך תשתמט... זה מה שאני עשיתי ואני לא מתחרט על כך.

פורסם

וממש מגניב מצדרך להתגאות בזה שהשתמטת ויותר מזה שאתה מעביר את הפיתרון 'קסם' שלך הלאה...

פורסם

ממה אני מיואש ? מהטרטור של הצבא .. הצבא גם אדיש בצורה מטורפת , הכל לאט לאט ... אז פולטים אותי , אבל מי יודע לאן ישלחו אותי ? מבין? ::)

טבח הבנתי שיציאות סבבה לגמרי אבל קריעת תחת ...

תחשוב על זה שאתה יכול לעבוד בשבוע חופש

וזה כבר נותן לך כסף לבזבז בשבוע בבסיס

ואני מדבר מנסיון

וכן זה לא קל כמו שחושבים

צריך לקום מוקדם בבוקר ולהיות בערך עד 8 בערב במטבח

אבל בפועל אין הרבה תפקידים נורמלים בצהל

פקיד לדוגמה זה תפקיד הרבה יותר גרוע כי יומיות זה מסריח

עד שאתה מגיע הביתה ביומיות אתה כבר צריך לישון ולקום מוקדם לצאת לבסיס

ובגלל זה שבוע שבוע עדיף

פורסם

קרירין אני לא יודע באיזה מטבח אתה היית בסדיר שלך

אבל אצלנו טבחים צריכים לקום ב 6:30 ולהיות במטבח עד 23:30 ככה.

פורסם

אתה לא לבד אחי.

הצבא שלנו מחורבן,לא שמים עליך ולא רואים אותך ממטר.

רצו לשים אותי קרבי בזמן שיש לי אסטמה,אלרגיות,בעיות ראיה,והפרעות בקצב לב באופן רב מהרגיל.

שלא נדבר על זה שנפשית אני לא יכול ליהיות קרבי.

כמה מסמכים רפויים והוחכות ששלחנו להם,כלום לא עניין אותם.

למרות הכל רצו לשבץ אותי קרבי.

עד שהחלטנו ללכת בדרך השניה,ולנסות לקבל קבן.

שלחנו מכתב מפסיכיאטר שיש לי בעיות נפשיות קלות ושבזמן לחץ אני עושה דברים לא הגיוניים,וסוף סוף קיבלתי קבן.

אצל הקבן סיפרתי לו שאני ככה ואני ככה ועשיתי לו הצגה קטנה ומהפחד שאני באמת יעשה משהו לא הגיוני,הוא ישר אמר לי "אל תדאג קרבי אתה לא תיהיה"

עכשיו גם דחו לי את הצבא לאפריל 2008,במקום עכשיו,הייתי עכשיו אמור ליהיות חייל.

אחי,לא תלך בכח בחיים לא תקבל את מה שמגיע לך.

עכשיו אתה חייל אז זה בעיה,כל עוד אתה לפניי גיוס ומשהו לא מוצא חן בענייך,תצעק,תקלל,תאיים,תפגין עלימות ותיראה יפה מאוד פתאום מתייחסים אליך.

רק ככה הצבא המסריח שלנו יתייחס עליך קצת...

פורסם

קרירין אני לא יודע באיזה מטבח אתה היית בסדיר שלך

אבל אצלנו טבחים צריכים לקום ב 6:30 ולהיות במטבח עד 23:30 ככה.

כל מקום והתנאים שלו

אנחנו לא הינו מטבח מבשל ככה שרוב העבודה היתה לנהל טורני מטבח

ולמרות שזה נישמע קל זה עבודה מעצבנת

פורסם

אז תיהיה נהג , מה הביג דיל ?

מאיזה בחינה לא מוצא חן בעיניך להיות נהג ?

פורסם

אני חוקר מצ"ח לעזזל. שעושה בסיס סגור (אוקי עכשיו כשיש לי פז"מ של 2 אני עושה שבת ל7 אבל זה לא הנושא פה)

כל תפקיד בצה"ל הוא תפקיד טוב כל עוד אין לך כומתה כחולה שמתלווה אליו

נסה תפקידים ואל תפסול ישר אותם תאמין לי אני מכיר המון אנשים (לא תמיד מהסיבות הנכונות) ומכיר המון תפקידים (כנ"ל) אף אחד לא מרוצה בהתחלה אבל אחרי כמה זמן נהנים מהתפקיד (יוצא מן הכלל = כומתה כחולה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים