פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד?תודה לעונים.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים הם מייצרים טלויזיות CRT מצוינות, אבל בכל מה שקשור למסכים שטוחים הם רק מנצלים את השם שהם בנו לעצמם עם מסכים שטוחים.יצרני HIGH-END הם כבר לא, ולפני שאתה מדבר על HIGH-END כדאי שתפטר מהלוגו של BOSE והuser, עם יש חברה בעולם שמיצרת זבל ומוכרת אותו ביוקר בעזרת מערכת שיווק, אלו BOSE.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד?תודה לעונים. שלוש מילים: Made in Germany.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר יש עוד חברות שמייצרות בגרמניה אבל הם לא עולות כך.ויש לי את הטלויזיה הזו ב CRT ונדפקה פעמיים. (אולי בגללי, נתתי לה מרפק לפני כמה שנים בטעות).
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים למיטב ידעתי 99.9% מחברות האלקטרוניקה העבירו את פס היצור לסין. Loewe היחידה שמייצרת בגרמניה והמחיר בהתאם.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אני לא רואה חשבון של החברה, אבל עדיין אנסה לעשות חישוב מהיר. כמה מרוויח עובד בסין? 5 דולר ליום עם אפס תנאים. עובד בגרמניה בנוסף למשכורת מינימום חייב לקבל תנאים סוציאלים מלאים הכוללים פנסיה, ימי מחלה, תוספת על השכלה, ביטוח, ארוחות. תעשה את החשבון ותבין למה הטלוויזיה עולה פי 3 יותר. אם זה מתבטא באיכות המוצר אני לא יודע.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים חברה בשביל איכות משלמיםואין מה לעשות מבחינת איכות חומרים והרכבה (וגם טכנולוגית) LOEWE היא מספר אחת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.