עבור לתוכן

מישהו שיש לו חשבון בTD יכול לבדוק אם הוא יכול �

Featured Replies

פורסם

המנהלים בTD החליטו לסגור לי את החשבון בלי התראה ובלי כלום :pissed: רציתי להיכנס לראות את הרטיו שלי ואני רואה שחסמו לי את החשבון!

נכנסתי לIRC שלהם ושאלתי מה קרה, הם ענו לי שרימיתי. אני בכלל לא יודע איך מרמים תוכנת ביטורנט!!! איך לעזעזל אתה מרמה כשאתה מוריד משהו?

נגמר בסוף בבאן לIP שלי: "Unauthorized IP address". יש מצב שהם חוסמים ישראלים? כי שמתי בפרופיל שאני מישראל.

יש מצב מישהו בודק אם גם אצלו חסמו את החשבון?

למי שלא מכיר: TD - torrent damage (כמו TL שזה TorrentLeech)

פורסם

עצה ראשונית בכל תחום הקשור לאינטרנט- אל תפרסם שאתה ישראלי...

ודבר שני אני כן יכול להיכנס... אבל לא כתבתי שאני מישראל...

פורסם
  • מחבר

שבועיים הכל היה טוב ומצויין, דווקא היום החליטו לעשות בעיות. הם אמרו שביטלו לי היום את החשבון פעמים. סגרו אותו, החזירו לי אותו ואז שוב סגרו! וכל זה היום :pissed:

פורסם

זה לא TD ?

torrent damage ?

בכל מקרה תשנה את הIP שלך (תנתק ותחבר את המודם) תבדוק גם שבאמת הIP השתנה whatismyip.com

אח''כ תבקש הזמנה בIRC (גם בהגדרות של Mirc תשנה את כל הפרטים) ויתנו לך.. היום קבלתי הזמנה רק צריך להראות להם שחיבור אינטרנט שלך (לינק לאחר בדיקה בspeedtest.net) ואם יש אז גם SCREENSHOT של הרשיו שלך בטראקר אחר..

חחח עכשיו אני נזכר שראיתי את השם שלך בצ'אט...

בכל מקרה אתה לא זוכר מה היה הרשיו שלך ??... באתר הזה יש המון ישראלים ככה ראיתי ב "רשימת תודות" של איזה טורנט (המון שמות ישראלים)

פורסם
  • מחבר

חח צודק TD :silly:

אם כבר הזמנה אז עזוב את TD, אני יחפש לTL...

נחכה עד מחר. אם לא ישתנה כלום אני יתחיל לחפש הזמנות לTL.

פורסם
2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED

Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.

+

פורסם

סגרו את ההזדמנות..

2007-10-23 - INVITATIONS DISABLED

Registrations through invitations are disabled indefinitely. The invite system is disabled too, and all invitations sent and not used are revoked and cancelled. Please don't send us emails or contact support to ask them when invites are going to be open again, or to beg for ways to let your friends in. We simply don't know when we will allow new users to come in and we will ignore any email regarding this matter.

פורסם
  • מחבר

זה מTL?

איזה יום מעפן יש לי היום :s05:

פורסם

הת'רד ננעל וזוהי אזהרה אחרונה, לכולם.

המשתמש הבא שיפתח ת'רד על אתר טורנטים מכל סוג שהוא, וכל מי שיגיב באותו דיון, יורחק מהפורומים לחודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים