פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי......רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו..עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי..בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מה הכתובת שלך? אה, וגם את המספר טלפון אל תשכח! ואזעקה יש לך? דיי אנשים בלי רמזים, בו ניגש לעניין, תגיד אפשר לגנוב לך את הטלויזייה בבית? אני אשמח...
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שגרים בשטחים והכל גנוב אז לא אומרים איפה גרים (אל תקח ברצינות, אלא אם כן זה נכון חחח)
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שימו לב איך הוא רשם על ההתחלה מטבח ב-50 אלף.בטח ילד עדיין.בדיוק מה שבאתי להגיד
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שימו לב איך הוא רשם על ההתחלה מטבח ב-50 אלף.בטח ילד עדיין.אולי זה בUSD, אבל אז זה ממש יותר מדי כסף למטבח, אבל כנראה באמת NIS :-\
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מה המטרה של הדיון הזה אני עדיין לא מבין, בימים כתיקונם הוא היה כבר נסגר. בדיוק!סתם ילד שבא להשוויץ
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני מהמר על האח הקטן של מוסרי..למרות שלתראד אין שום מטרה, אני אברך במזל טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.