עבור לתוכן

מחשב קופא, עולה אחרי מספר ריסטרטים

Featured Replies

פורסם

בזמן שאני עובד על תוכנת 3DSMAX יש פעולות מסוימות שגורמות למחשב לקפוא. שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה.

היו לי מספר חשדות: 1) חום של ה CPU בסדר גמור 2) זכרונות - אני עוד מעט אריץ את ממסט 3) directX

הבעיה עם ממסט שזו בדיקה שלוקחת הרבה זמן, אז אני מחכה איתה לאחרי זה, אבל איך אני יכול לבדוק את החשדות שלי לגבי ה directX ואולי יש לכם תאוריה אחרת. אשמח לשמוע תגובות בהקדם.

תודה מראש

פורסם

שום דבר לא עוזר חוץ מריסטרט וגם אז דרושים 2-3 ריסטרטים עד שהוא עולה.

תפרט קצת יותר על השורה הזאת, מה הכוונה 2-3 ריסטים עד שהיא עולה, מי לא עולה ומה קורה כשהיא לא עולה איפה היא נתקעת...

פורסם

היתה תקופה שהמחשב שלי היה צריך 5-10 ריסטרטים לפני שהוא היה נדלק

לאט לאט הוא הגיע לשלב יותר מאוחר בהפעלה עד שהוא התיצב

נכנסתי לאתר של מיקרוסופט וחיפשתי פרטים על השגיאה

במקרה שלי שגיאה בכרטיס מסך הכניסה אותו ללולאה אינסופית

ולפי מה שהבנתי יש לו מנגנון שמזהה לולאות אינסופיות ואם הוא מזהה שהוא לא יצא מהלולאה הוא שולח פקודת ריסטרט

היה לי RADEON 9600SE, פשוט החלפתי כרטיס מסך והכל הסתדר..

יוגב

פורסם
  • מחבר

במקרה שלי שגיאה בכרטיס מסך הכניסה אותו ללולאה אינסופית

ולפי מה שהבנתי יש לו מנגנון שמזהה לולאות אינסופיות ואם הוא מזהה שהוא לא יצא מהלולאה הוא שולח פקודת ריסטרט

היה לי RADEON 9600SE, פשוט החלפתי כרטיס מסך והכל הסתדר..

יוגב

זה נשמע לי ממש הגיוני, כשהחלפתי בהגדרות של 3DSMAX שהדרייבר הגרפי שלו צריך להיות openGL ולא directX הוא נראה יותר טוב ובינתיים עוד לא שחזרתי את הבעיה. אז כנראה שבאמת הבעיה עם כרטיס משך או הדרייבר. למרות שזה מוזר הכרטיס שלי זה 6600GT של GIGABYTE עם דרייבר של NVIDIA. בדקתי שאין דרייברים יותר חדשים משלי.

תפרט קצת יותר על השורה הזאת, מה הכוונה 2-3 ריסטים עד שהיא עולה, מי לא עולה ומה קורה כשהיא לא עולה איפה היא נתקעת...

זה נתקע בזמן עלייה, על המסך לא רואים עדיין כלום ורק שומעים צלילים של נסיונות עלייה. אחרי שאני עוזה מספר רסטרטים וכיבוי מלא זה מסתדר.

בכול מקרה נראה שבינתיים זה בסדר, אבל אני מודה שהמצב הזה מדאיג אותי, כי בעצם לא גיליתי ממש את הבעיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים