עבור לתוכן

עיוני עם מלא חברים טובים או טכ"ם עם קצת חברים?

Featured Replies

פורסם

אבל בטח לא דגש.

אני אישית לא בטכמ, מאוד הייתי רוצה אך אין בבית ספרנו.

אני בכיתה שנקראת 'כיתה מדעית' [ :screwy:] ובה אני לומד פיזיקה ו- 'אלקטרוניקה ומחשבים'.

5 יח"ל כל אחד.

אלה שלא לומדים פיזיקה לומדים ביולוגיה 5 יח"ל.

ככה זה אצלנו, אני באמת לא יודע מהו המשטר אצל בתי ספר אחרים.

פורסם

efo she pahot haverim lama im harbe haverim bakita yesh balagan yoter tshokim mi limudim...

פורסם

הדילמה הקלאסית - חברים VS לימודים. מצד אחד תעודת בגרות טובה תילך איתך שנים רבות ומאד תקל עליך את הקבלה לאוניברסיטה, מצד שני חברים זה דבר חשוב. אבל אל תשכח שממילא תיאלץ לנתק קשר עם רובם בגלל הצבא (במיוחד אם תלך לקרבי).

פורסם

לך על חברים, תיכון זה אחת התקופות הכי שוות בחיים.

גם ככה טכ"ם לא משנה כמה יזיינו לך תשכל לא נותן יותר לך מדי אלא אם תמשיך עם זה בצבא.

פורסם

אבל בטח לא דגש.

בכל בתי הספר, 5 יחידות זה אותו דבר(חומר של משרד החינוך).

פורסם

נסכם את התרא'ד הזה, ציון גבוה ב5 יח"ל במתמטיקה,פיזיקה ואנגלית(ופסיכומטרי טוב מן הסתם אבל זה לא קשור לבגרויות שלך..) ויקבלו אותך לכל מוסד אקדמי.

ובקשר לצבא שמה טכ"ם אומנם יתן לך יתרון אבל לא חסרים עוד דברים מעניינים לעשות.

פורסם

ועוד איך פסיכומטרי קשור לבגרויות. פסיכומטרי לא קשור לבגרויות רק אם הוא יעבור את קו ה-740 ואז יתקבל אוטומטית כמעט לכל פקולטה חוץ מרפואה.

פורסם

איך הבחירה שהוא מתלבט בה, טכם או עיוני תשפיע על ציון הפסיכומטרי העתידי שלו??

ואם כבר להיות קטנוניים , תאורטית במסלול עיוני יהיה לו יותר זמן פנוי ללמוד לפסיכומטרי.

פורסם

אני מכיר כמה שהיו בטכמ ובכו כל יום שהם באו לכיתה, אבל היו כאלה ששמחו לבוא זה שיקול שלך

פורסם

הבנאדם צריך להבין שזה דורש השקעה [טכמ] ולכן אם הוא לא בנוי \ רוצה את זה, שילך לעיוני.

אישית הייתי בכיף הולך לזה, אני בנוי, רגיל וגם רוצה טכמ, אבל אין לי בבית הספר :'( :'(

פורסם

נשבר לבי. :'( קח ספר, למד לבד וגש לבגרויות עצמאי.

פורסם

אני בעיוני, לומד 5 יח פיסיקה, מתמטיקה ותכנות C#...

בסופו של דבר לדעתי חשוב יותר החברים, התעודה שתוציא בעיוני תספיק לכל דבר...

פורסם

הבנאדם צריך להבין שזה דורש השקעה [טכמ] ולכן אם הוא לא בנוי \ רוצה את זה, שילך לעיוני.

אישית הייתי בכיף הולך לזה, אני בנוי, רגיל וגם רוצה טכמ, אבל אין לי בבית הספר :'( :'(

אם להגיד תאמת כאחד שיש לו 97 סופי ב-5 יחידות של טכ"מ זה אחד המקצועות היותר קלים בתיכון

שנה ראשונה בכלל אין מה לדבר...C או C# בחלק מהתיכונים + תכנות אינטרנט שזה ממש שטויות ודורש השקעה אפסית בבית

שנה שנייה למדנו עיצוב תוכנה (Java + מבני נתונים כמו עץ רשימה וכו' ב-C) זה היה כבר קצת יותר רציני אבל האמנם לדעתי דרש יותר הבנה מהשקעה...

גם לא עשיתי ממש הרבה בבית ויש לי 96 סופי בבגרות

עריכה: אה ואגב זה לא מסלול קבוע אם אני לא טועה וחלק מהתיכונים מלמדים דברים אחרים חלופיים למה שהצגתי(מדבר על לגמרי שונים,לא רק שפות שונות כמו פסקל במקום C/C#) לא יודע לגבי המסלולים האלה..אבל נראה לי שמה שאני עברתי זה פחות או יותר נחלת הכלל בתיכוניים מקצועי

אני לא חס וחלילה מזלזל או משהו אבל אני לא מבין איפה ההשקעה בטכ"מ בתיכון...מקצוע ממש קליל וכיפי

פורסם

תשמע, טכמ זה הכי קשה ביחס לשאר המקצועות, ברור הרי שאם אתה אוהב את זה אז יהיה לך קל יותר.

פורסם

אני לומד C# וזה פשוט שוק לא נורמלי, לא צריך לעשות כלום!!

לצערי גם עבודות אני לא עושה אז מגישים אותי על 90 במקום 100

אבל אין מקצוע יותר קל מזה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים