עבור לתוכן

מה עושים מול האנג אובר הכי רצחני שהיה לי בחיים? די דחוף

Featured Replies

פורסם

wtf??????????????????????????????????????????????????

ig - יש לך רקע בבישול?

לא מקצועי... אחרי כמה שנים שאתה גר לבד נמאס לאכול רק שניצלים מוכנים ::) (אם כי אני גם לפני אהבתי לבשל... סתם תחביב)

כימיה ובישול זה אותו דבר.

די דומה... אבל אם זה ברמיזה לגבי זה שאני כימאי- אז זהו, שלא.

מהנדס חומרים.

לא קשור לכימייה. בכלל.

חח טוב לדעת

אז כל השפים אם קודם כל אנשי מעבדה קטנים ? :D

לא קטנים.

בישול זה הרבה מאוד אומנות, והמצאות ספונטאניות במעבדה יכולות להגמר, WELL, בבום גדול...

דבר ראשון אל תשתה כמויות עצומות של מים כי זה רק ידלל את המלחים בגוף ותרגיש יותר חרא

תשתה לאט לאט, עדיף איזה מיץ. קפה עוזר נגד כאב הראש אבל אל תגזים כי קפה זה משתנן (כמו אלכוהול דרך אגב בגלל זה אתה מרגיש מיובש בבוקר). תוכל ארוחת בוקר עם ביצים, החומצות אמינו בביצים סופגות את הרעלים שיש לך עכשיו בקיבה וזה יעזור עם כאב הבטן. תשתה חלב. אל תוכל דברים מאוד שומניים זה רק יגביר לך את כאב הבטן. תנסה לחזור לישון אחרי שתרגיש קצת יותר טוב. אם המצב ממש קשה שתה איזה שוט וודקה, לא וויסקי או בירה, הם מכילים יותר רעלים.

לעתיד שאתה שותה, אחרי כול שוט תשתה כוס מיץ או מים זה עוזר מאוד בבוקר למחרת.

אם אתה שותה ומעשן סיגריות בבת אחת ההאנגאובר יהיה יותר חזק. דרך אגב אם אתה מעשן אתה נהיה צמה, אל תשתה בירה כפתרון!

כשאתה שותה תמיד תעלה בריכוז אלכוהולי במשקאות בירה -> יין -> ספירייטים.

הכי טוב לא לערבב בכלל.

הא?!

אתה שותה מים מזוקקים שזה ידלל את המלחים?

מים מינרליים מכילים מספיק מלחים... אומנם לא מספיק לגמרי, אבל בשביל זה מומלץ לאכול קצת ירקות טריים ולחם בשביל סיבים תזונתיים ושאר הדברים שיש בו...

לגבי המיץ אחרי שוט- אישית מעדיף קצת סחרחורת בבוקר על פני הריסה של שתייה בשווי כמה וכמה עשרות ש"ח...

ולהשתין אחרי שתייה זה מומלץ (אחרי השתייה, כשחוזרים הבייתה...) כדי לנקות כמה שיותר את הגוף. בהרבה מקרים זה מונע הנגאובר או מקטין משמעותית את ההשפעה שלו. מניסיון של הרבה חברים ::)

גם ללכת לשון שיכור זה פחות מומלץ בגלל חילוף חומרים שונה שמתקיים בזמן השינה- רצוי לחכות איזה שעה~5.שעה לפני השינה...

• תגובות 36
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חח אני רואה שמאחורי החברםי הוותיקים הפורום מסתררים חיות מסיבות לא קטנות

מדברים עם ניסיון חיים רב על איך להתגבר על ערב קשה במסיבה :)

חח שמח לשמוע שיש לאנשים חייים מחוץ לפורום חח

פורסם

כמו שאמרו- מומלץ לשתות אלכוהול נורמלי (חורטיצה זה המשקה הנוכחי שלנו, לא כזה טוב- אבל לא זבלה).

אם משתכרים חזק- מומלץ לשתות 2-3 כוסות מלאות של מיים לפני השינה.

בבוקר לנסות לאכול איזה טוסט עם גבנ"צ או משהו.... (מנסיוני עלולים להקיא אם אוכלים משהו אחר אבל יתכן וזה אישי).

ולחכות.

כל הפתרונות של לשתות שוט בבוקר וכו' או מיקסים מפגרים זה שטויות. סתם להוסיף אש למדורה.

(מן הסתם ששוט\צייסר יגרמו לך להרגיש יותר טוב, אבל לא מהסיבות הנכוחנות).

פורסם

רק שלא יחשוב שמאלכוהול איכותי לא מקיאים בכלל :bash:

מכל אלכוהול אתה תקיא רק מהזולים יותר מהר

בקשר להאנגאובר

זה לשתות מים/מיץ ואז מתי שאתה מפסיק להרגיש בחילה לנסות לאכול איזה משהו

אם אתה חוזר הביתה בלי בחילה ודברים כאלה אז תכין לעצמך קפה שחור (בלי סוכר וחלב) ותשתה אותו ורק אז תלך לישון (אפשר גם להוסיף מים לעניין)

ובכלל קפה שחור עוזר להוריד את השיכרות לגמרי

פורסם

אני (בעצת אבותינו) תמיד נגמל בבירה קרה על הבוקר.גם הרעיון של השתית כוסית על הבוקר נוסה בהצלחה חלקית.אבל אחריי יומיים של הוללות דווקה עזר מאוד :xyxthumbs:

פורסם

אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה

קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך

כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל

אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות!

בברכה

junior_mg

ליאור

כדור נגד בחילה

כדור נגד כאב ראש

מים

ובפעם הבאה לא להתעורר עד אחרי הרבה רבה זמן.

אה כן ואפשר כמובן למנוע את ההנגאובר עוד לפני אם תשתה הרבה מים, תאכל כשאתה עדיין מסטול

פורסם
  • מחבר

האמת שלקחתי את זה צעד קדימה והלכתי לשאול איזה רופא .. נו אתם יודעים הייתי כבר בעזור אז קפצתי לביקור

והוא אמר לי שהתחושה הראה של "האנג עובר" זה נגרם עקב שארויות מאלכוהול שעובורת תהליך התפרקות ו"עיבוד" במערכת העיכול

והדרך הכי טובה לעביר את זה זה לשתות כוס ביקרה קרה ואז המערכת עוברת לאלכוהול הטרי ועוזבת את השאריות וההרגשה הראה עוברת

כמבון שאני מדבר על הכאבי ראש וכ"ו [יש תופעות לוואי באנשים שונים]

זה לא יעזור לכם להרגיש פחות מסטול

רק לבוקר של אחרי זה

junior_mg

ליאור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים