פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים wtf?????????????????????????????????????????????????? ig - יש לך רקע בבישול? לא מקצועי... אחרי כמה שנים שאתה גר לבד נמאס לאכול רק שניצלים מוכנים : (אם כי אני גם לפני אהבתי לבשל... סתם תחביב) כימיה ובישול זה אותו דבר. די דומה... אבל אם זה ברמיזה לגבי זה שאני כימאי- אז זהו, שלא. מהנדס חומרים. לא קשור לכימייה. בכלל. חח טוב לדעת אז כל השפים אם קודם כל אנשי מעבדה קטנים ? לא קטנים. בישול זה הרבה מאוד אומנות, והמצאות ספונטאניות במעבדה יכולות להגמר, WELL, בבום גדול... דבר ראשון אל תשתה כמויות עצומות של מים כי זה רק ידלל את המלחים בגוף ותרגיש יותר חרא תשתה לאט לאט, עדיף איזה מיץ. קפה עוזר נגד כאב הראש אבל אל תגזים כי קפה זה משתנן (כמו אלכוהול דרך אגב בגלל זה אתה מרגיש מיובש בבוקר). תוכל ארוחת בוקר עם ביצים, החומצות אמינו בביצים סופגות את הרעלים שיש לך עכשיו בקיבה וזה יעזור עם כאב הבטן. תשתה חלב. אל תוכל דברים מאוד שומניים זה רק יגביר לך את כאב הבטן. תנסה לחזור לישון אחרי שתרגיש קצת יותר טוב. אם המצב ממש קשה שתה איזה שוט וודקה, לא וויסקי או בירה, הם מכילים יותר רעלים. לעתיד שאתה שותה, אחרי כול שוט תשתה כוס מיץ או מים זה עוזר מאוד בבוקר למחרת. אם אתה שותה ומעשן סיגריות בבת אחת ההאנגאובר יהיה יותר חזק. דרך אגב אם אתה מעשן אתה נהיה צמה, אל תשתה בירה כפתרון! כשאתה שותה תמיד תעלה בריכוז אלכוהולי במשקאות בירה -> יין -> ספירייטים. הכי טוב לא לערבב בכלל. הא?! אתה שותה מים מזוקקים שזה ידלל את המלחים? מים מינרליים מכילים מספיק מלחים... אומנם לא מספיק לגמרי, אבל בשביל זה מומלץ לאכול קצת ירקות טריים ולחם בשביל סיבים תזונתיים ושאר הדברים שיש בו... לגבי המיץ אחרי שוט- אישית מעדיף קצת סחרחורת בבוקר על פני הריסה של שתייה בשווי כמה וכמה עשרות ש"ח... ולהשתין אחרי שתייה זה מומלץ (אחרי השתייה, כשחוזרים הבייתה...) כדי לנקות כמה שיותר את הגוף. בהרבה מקרים זה מונע הנגאובר או מקטין משמעותית את ההשפעה שלו. מניסיון של הרבה חברים : גם ללכת לשון שיכור זה פחות מומלץ בגלל חילוף חומרים שונה שמתקיים בזמן השינה- רצוי לחכות איזה שעה~5.שעה לפני השינה...
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר חח אני רואה שמאחורי החברםי הוותיקים הפורום מסתררים חיות מסיבות לא קטנות מדברים עם ניסיון חיים רב על איך להתגבר על ערב קשה במסיבה חח שמח לשמוע שיש לאנשים חייים מחוץ לפורום חח
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים כמו שאמרו- מומלץ לשתות אלכוהול נורמלי (חורטיצה זה המשקה הנוכחי שלנו, לא כזה טוב- אבל לא זבלה).אם משתכרים חזק- מומלץ לשתות 2-3 כוסות מלאות של מיים לפני השינה.בבוקר לנסות לאכול איזה טוסט עם גבנ"צ או משהו.... (מנסיוני עלולים להקיא אם אוכלים משהו אחר אבל יתכן וזה אישי).ולחכות.כל הפתרונות של לשתות שוט בבוקר וכו' או מיקסים מפגרים זה שטויות. סתם להוסיף אש למדורה.(מן הסתם ששוט\צייסר יגרמו לך להרגיש יותר טוב, אבל לא מהסיבות הנכוחנות).
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים רק שלא יחשוב שמאלכוהול איכותי לא מקיאים בכלל מכל אלכוהול אתה תקיא רק מהזולים יותר מהר בקשר להאנגאובר זה לשתות מים/מיץ ואז מתי שאתה מפסיק להרגיש בחילה לנסות לאכול איזה משהו אם אתה חוזר הביתה בלי בחילה ודברים כאלה אז תכין לעצמך קפה שחור (בלי סוכר וחלב) ותשתה אותו ורק אז תלך לישון (אפשר גם להוסיף מים לעניין) ובכלל קפה שחור עוזר להוריד את השיכרות לגמרי
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אני (בעצת אבותינו) תמיד נגמל בבירה קרה על הבוקר.גם הרעיון של השתית כוסית על הבוקר נוסה בהצלחה חלקית.אבל אחריי יומיים של הוללות דווקה עזר מאוד
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולךכמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכלאשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות!בברכהjunior_mgליאורכדור נגד בחילהכדור נגד כאב ראשמיםובפעם הבאה לא להתעורר עד אחרי הרבה רבה זמן.אה כן ואפשר כמובן למנוע את ההנגאובר עוד לפני אם תשתה הרבה מים, תאכל כשאתה עדיין מסטול
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים מחבר האמת שלקחתי את זה צעד קדימה והלכתי לשאול איזה רופא .. נו אתם יודעים הייתי כבר בעזור אז קפצתי לביקורוהוא אמר לי שהתחושה הראה של "האנג עובר" זה נגרם עקב שארויות מאלכוהול שעובורת תהליך התפרקות ו"עיבוד" במערכת העיכולוהדרך הכי טובה לעביר את זה זה לשתות כוס ביקרה קרה ואז המערכת עוברת לאלכוהול הטרי ועוזבת את השאריות וההרגשה הראה עוברתכמבון שאני מדבר על הכאבי ראש וכ"ו [יש תופעות לוואי באנשים שונים]זה לא יעזור לכם להרגיש פחות מסטול רק לבוקר של אחרי זה junior_mgליאור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.