פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולךכמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכלאשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות!בברכהjunior_mgליאור
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים תשתה מים..אבל לא בכמויות. כל חצי שעה איזה חצי כוס ככה.או שתנסה לאכול איזה משהו קטן , תפוח או משהו קל כזה.הכי טוב לעשות משהו ספורטיבי, כדי להזיע..לך תעשה הליכה חחאו שפשוט תקיא הכל חח
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים שתה צ'ייסר של משקה אלכוהולי נקיהרבה מים לאורך זמן לא בבת אחתותאכל קצת סוכרים
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים העצות ^^^ שקיבלת טובות ואני אוסיף , תאכל משהוא מתוק כגון חטיף וזה להעלות את רמת הסוכר בדם ( חלק מההרגשה הרעה היא הפרשים ברמות סוכר ) ארוחה אם אתה מסוגל - גם טוב , יש כאלו שלוקחים כדור נגד כאבים - לא ממולץ ולא בריא - אבל שמע,,,, תתקשר למוקד קופת חולים ותדבר עם האחות ) לא ממליץ על הצ'ייסר אלא אם אתה מתכוון להמשיך לבלות עוד הלילה ( אלכוהול = סוכר אז....)
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר תודה בחרה עשיתי את הדבריםאחלתי קצת ששתיתי פה ושם קצת מהכלקצת יותר טובנקווה שמחר זה יהיה אחרתשמעו לי - אל תשתו במועדונים !!עכשיו לכו תמצאו תפאלפון ואת כל מה שהיה בכיסים..
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים : מה עושים מול האנג אובר הכי רצחני שהיה לי בחיים? רואים die hard 3. תמיד יכול להיות יותר גרוע.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מההתחלה לא שותים . מעשנים חשיש יותר טוב בלי האנג אובר ,אתה קם כמו מלך ;D אני צוחק כן .. אבל יש במילים שלי משהו
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר בסדר חברםי נראה שהמצב נרגע חח לגבי הבחור מעלי שדביר על החשיש לא חסרםי אנשים שהלכו לעשן את זה באיזה חור כמו תאילנד וההורים שלהם החזירו אותם אחרי שמצאו אותם מסתובבים ערומים על איזה חוף ועוד שהם החזירו אותם לארץ והם חושבים שהם איזה קוקוס זה משהו שמשתייה לא יכול לקרות.. בקסימום כאבי ראש יום יומיים וזהו חח הכי בריא תאכל גזר ! חח משפט לחיים
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר מסכים איתך אחי אבל זה לא המקרה חח שותה מאז שאני מכיר את עצמיועכשיו מסתבר שפשוט הוודקה הייתה מקולקלת כי כל מי ששתה ממנה נפל אותו דבר
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מסכים איתך אחי אבל זה לא המקרה חח שותה מאז שאני מכיר את עצמיועכשיו מסתבר שפשוט הוודקה הייתה מקולקלת כי כל מי ששתה ממנה נפל אותו דברbe rusit korim leze "palonaya" vodkabekesh la hashish lo mamlits leashen oto be tayland rak be israel leh teda ma dahfu leha sham be tayland....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.