פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים טוב אז קודם כל אני לא עובד בחנות ולא קשור לחנות בכל מיקרה בהמלצת אנשים בפורום לא מזמן הזמנתי מחשב חדש מסקאי פי סי בגלל מחסור שהיה בHD2900פרו ביטלתי את ההזמנה ולמרות שהיו רכיבים לא סטנדרטים בהזמנה (יחסית לשוק הישראלי שקונה הכל בזול) לא עשו בעיות ובאמת באותו היום ביטלו תהזמנה יותר מאוחר הזמנתי אל פסק אמרו יומים והגיע אחרי יומים בגלל שלא הבינו אותי כל כך ואני לא אותם האל פסק היה 650 שאני צריך 750 דיברתי איתם והסכימו להחליף תמורת 80 שקל כולל משלוח היום זה הגיע בהתחלה חשבתי שחסר כבל חשמל והסכימו לשלוח בחינם אבל קצת קריאה בחוברת (צריך לקחת תכבל מהמחשב בדגם הזה) בקיצור סקאי פי סי נתנה לי שרות טוב בנתיים היה קצת בילבול כי זה האל פסק הראישון שלי ויש לי מה ללמוד אבל החנות לא סחבה אותי אם ה2900 פרו ולא עשתה לי בעיות בביטול הזמנה והמוצרים שהזמנתי הגיעו בזמן ככה שאני מתכנן להזמין מהם תמחשב עוד חודש חודשיים ומקווה שהשרות ימשיך להיות טוב ושישפרו תמענה הטלפוני שקצת מעצבן
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים לא שיש לי משהו נגד סקאי פי סי, אבל אם הגענו למצב שצריך לשבח חנות כי היא טורחת לעמוד בתנאי האחריות - המצב גרוע מאוד.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר צודק אבל זה המצב בפועל ברעננה יש 2 סניפים של רשתות מחשבים גדולות וידועות פה בפורום...וכמובן מהן אני לא נוהג לקנות ובנוסף יש את באג שאין לי בעיות איתם אבל חסר להם הרבה מוצרים ואין אפשרות לבנות מחשב לפי מפרט בבאג ובמחשבי מותג שלהם אין אפילו אחד שמתאים לצרכים שלי באג סבבה בציוד עיקפי כמו מדפסות \ידיות משחק וכו אבל לא סבבה במבחר ומחיר המחשבים שלהם
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מניסיוני היחס והשירות בבאג מעולים עובדה שמתבטאת היטב במחיר. בד"כ המוכרים גם לא כ"כ מקצועיים.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר גם בבאג אתה יכול להזמין מחשב ע"פ מפרט שלך.לא ידוע לי על אף שרות כזה שלהם אתה מוזמן לתת לינק
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים גם אני חושב שSKYPC הם טובים,קניתי משם כמעט מחשב שלם והשירות היה ממש סבבה ומחירים נמוכים במיוחד.בנתיים זאת החנות הכי טובה שיצא לקנות ממנה. (אחריי שקניתי משמיר,מTAG,מKSP,ומIQPC)
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים האמתי אני חייב לשבח אותך ...הכתיבה שלך השתפרה פלאים קררררררריין ...כל הכבוד לא שגיעות וכתיבה יפה יותר .... : נב .
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אני באמת מנסה לישתפר אבל רוצה שתתקנו אותי שאני טועה ככה אני ילמד הכי טוב
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים גם בבאג אתה יכול להזמין מחשב ע"פ מפרט שלך.יש להם מחירים לא הגיוניים.אני לא יודע מי אחראי שם על תמחור מוצרים' date=' אבל נראה לי שהם מאתגרים את הקונים (או את עצמם).ח"ח קרירין באמת יש שינוי לטובה (וחלילה מתוך צחוק אלא ברצינות),וגם אני מוכן לתקן אותך (בקצב הזה, אם בכלל יהיה צורך).לדוגמא: [b']להישתפר במקום לישתפר , ציוד הקפי במקום ציוד עקיפי (הקפי מלשון הקף כלומר, ציוד שבא סביב לדבר העיקרי)SKYPC היא פשוט מפעל.ומי שהיה בחנות ראה את כמות המשלוחים ממש מאחורי הגב כשיושבים.מגיע להם ציון לשבח, על שהם לא מזלזלים "בקונה הקטן" ונותנים שירות הוגן ומספק.אני חושב שהם יכולים להראות דוגמא לחנויות, איך לגדול בלי לפגוע בקונה ובלי להתנשא עליו.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים לדוגמא: להישתפר להשתפר במקום לישתפר (הסמיילי קצת מטעה, כל הכבוד על הרצון לעזור). קרירין - אתה יכול גם להתחיל להשתמש בסימני פיסוק (נאמר כביקורת בונה כמובן).
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים Jaman נחמד שאתה מנסה להראות נכונות אבל...להישתפר כותבים כאשר אין ניקוד או בכתיב מלא.להשתפר כותבים כאשר יש ניקוד או בכתיב חסר.שתי התצורות נכונות ואין שגיאה. אתה מציג את זה כאילו זו טעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.