עבור לתוכן

עזרה בהרשמה לפייפל

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה.

לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו...

נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי.

יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר.

מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!)

בתודה!

פורסם

מחייבים אותך ב2 דולר, ואז בהצהרת האשראי הבאה שלך (לא צריך לחכות לסוף החודש, אתה יכול לראות את זה כבר אחרי כמה ימים בהצהרה שאתה יכול להוציא מהמכונה בבנק, או באינטרנט אם יש לך סידור כזה עם חברת האשראי)

בקיצור בשדה שבו בד"כ מופיע שם החברה המחייבת, כמו "בזק" "המכולת של איציק" וכו' יופיע משהו כמו "1234--paypal" , המספר הזה הוא מס האישור שלך, איתו אתה מאשר את עצמך באתר שלהם.

אגב, זה לא אומר שעכשיו אתה לא יכול לבצע קניות דרך paypal, אתה פשוט מוגבל לקניות קטנות מתחת לסכום מסויים, כדי לקנות בסכומים יותר גדולים אתה צריך לעשות את תהליך האישור.

חשבון פרימיום לרפידשייר אתה יכול כבר עכשיו לקנות.

*אא"לט מחזירים לך את ה2 דולר אחרי שאתה מבצע את האישור, עשיתי את זה לא מזמן ולא יצא לי לבדוק עדיין אם החזירו לי.

בהצלחה.

פורסם

אי אני אמור לראות את החיוב?

בתלוש שמגיע בסוף החדש מהבנק ?

כי אני לא ראיתי באחרון שההורים קיבלו..

לבצע רכישות אפשר בלי האישור הזה אפשרי, יש 1000$ תקציב וזהו..

זה לא שאתה מוגבל למוצרים בעלות מסויימת.

אתה יכול לקנות משהו ב-999$ ובעוד 1$ עוד משהו.

פורסם

הבעיה היא ברכישה מאיביי ששמה המוכרי לפעמים לא מסכימים לקבל חשבונות לא מאושרים.

אני בעצמי עשיתי את הפרוצדורה הזאת לפני שבועיים והיא ממש פשוטה , נכון , לפעמים לוקח קצת יותר זמן לקבל את הקוד בחיוב (אצלי זה לקח חודשיים - כלומר לא ראיתי את זה ברשימת החיובים ישר חודש אחרי זה אלא עוד חודש אחד...)

פורסם

היי חבר'ה.

לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו...

נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי.

יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר.

מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!)

בתודה!

מספיק לשאול בפורום אחד, לא צריך להציף את האינטרנט בשאלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים