פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים הייאני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו?תודה רבה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים punk rock...יש המון המון המון המון להקות מהסגנון הזה... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_punk_bandsאני ממליץ לך לנפש ולבריאות שמע Orphaned land
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים Breaking benjamin הם לא Pאנק , יותר פוסט גראנג' ואלטרנטיב מטאל....נסה גם את הסגנונות האלו.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר תודהאבל איזה להקות מוכרות יש בסגנון הזה? כי יש פשוט המון להקות אל תציעו לי את LP
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מה לעזאזל?!?רייג' זה רוק פוליטי\מחאתי, ובגלל שיש שם ראפ זה נקרא rapcoreSUM41 היא פאנק רוק למשל.אתה מחפש בעיקר אלטרנטיב. נסה את נירוונה כמובן, ואולי גם את arctic monkeys. אני לא יודע מה תעדיף כ''כ, האמת.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים רוק מחאתי זה Pאנק למקרה ואתה לא יודע :-X Sum41 זה סוג של LP, ממש לא Pאנק.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים T__Tאתה משווה את הליריקה של הסקס פיסטולס לזה של רייג', למשל? לכן אמרתי גם ''פוליטי''מה זאת אומרת ממש לא פאנק? זה פאנק מודרני. לא נראה לי שהוא דיבר על פאנק טהור שהוא ציין את 30STM למשל.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים ברור שRATM וסקס פיסטולס שונים, אבל אין שום ספק שהרשימה שפותח הת'רד הציג היא לא Pאנק, פשוט לא Pאנק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.