פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים שלום רב,קניתי מחשב של ACER דגם 5520G.קבלתי אותו היום לפני כשעה, המחשב נדלק, החשמל זורם, אבל המסך לא נדלק - אני רואה שחור!הוא מגיע ללא דיסק של WINDOWS, זה מובנה כבר במחשב, אז הכל אמור להתחיל אוטומטית, לא?יש איזשהו זמן שאני צריך לתת למחשב לצבור כוח? כי כבר עברה שעה לפחות.מה לעזאזל זה יכול להיות?בתודה מראש,דימה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר קניתי אותו בWALLAוהבעיה היא שהחנות קצת רחוקה ולא בא לי עכשיו לעשות נסיעותהוא הגיע לפני שעה, יכול להיות שהוא מקולקל?!עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שהרבה חבר'ה עם ACERים - המסך עשה להם בעיות.המחשב עובד, הסוללה מהבהבת באדום (החשמל זורם) הנורה הירוקה/צהובה דלוקהרק המסך..כלום! יכול להיות שגם המקלדת לא עובדת, אבל אין לי דרך לדעת...
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תחבר לו מסך חיצוני.אגב, אם שילמת על הרישיון של הוינדוס חובה עליהם לספק לך את דיסק ההתקנה+מספר סריאלי.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים לפי מה שאני מכיר המחשבים הניידים שמגיעים היום לדוגמא ה HP מגיע עם WindowsVista מותקן וכונן Recovery שעליו נמצאת מערכת ההפעלהבמקרה וקורה משהו.בגול מקרה תחזיר את המחשב הנייד לבעליו ותדרוש חדש.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים לא מכיר נייד שמגיע עם דיסק התקנה של ווינדוס בגרסת OEM שזו בד"כ הגרסא שמסופקת עם הניידים,ואפשרות ליצור פעם 1 סט דיסקים של שחזור.בנייחים נראה לי הסיפור שונה,וכן מקבלים דיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.