עבור לתוכן

מחפש שיר של Lord of The Rings.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את השם של השיר שהיה בסוף הסרט השני נראה לי... כאשר היה את המלך האכזרי הזה ששלח את הבן שלו פארמיר שהוא אף פעם לא אהב לקרב כי הוא חשב שהוא אף פעם לא ישתווה לאח הגדול שלו בורימיר ואז יש את הקטע שבזמן המלחמה המלך יושב ואוכל לו ארוחה והוא כולו בגועל כזה אוכל ופיפין שר לו שיר עצוב כזה... אני מחפש את השיר הזה אבל עם הביצוע של פיפין.. ולא של מישהו אחר.

אני יודע שאני מבקש הרבה אבל תנסו בבקשה.

תודה.

פורסם

מצטרף

אם כבר אני חייב להגיד שיש לי את כול הסאונד טרקים של הטרילוגיה והם מדהימים איזה יופי של מוסיקה

פורסם

^^

אז אני מבין שהשיר גם לא מופיע בפס הקול של הסרט? (זה מהסרט השלישי דרך אגב). שם השיר אם אני לא טועה הוא Home is Behind.

אם כן, אז למצוא אותו זו כנראה משימה לא קלה. בכל מקרה, הנה הסצינה עצמה: http://www.youtube.com/watch?v=5x8E7wacpCM

לדעתי הקטע היפה ביותר מכל פס הקול של שלושת הסרטים הוא השיר Evenstar (מהסרט השני). ממחיש בצורה מדהימה את כל המהות של האלפים, כל מה שקסום ויפה אצלם, ואת העצב בכך שכ"כ הרבה מאותו הקסם הלך ונעלם מ middle earth. זה הקטע המוסיקלי היחיד שחיבר אותי מיד חזרה לספר של שר הטבעות.

פורסם
  • מחבר

מצאתי את השיר... השם שלו זה PIPIN'S SONG.

ובכללי הסאונד טרק של סר הטבעות הוא אחד היפים... במיוחד השיר MAY IT BE.. ועוד מלא ;D

פורסם

וואלה יופי

עזרת גם לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים