עבור לתוכן

מהומות פקיעין בגליל לדעתי האשמה בחברות הסלולריות

Featured Replies

פורסם

ראיתי היום חדשות ושמעתי על מה שהיה בכפר הדרוזי.ואני רתחתי מזעם והצדקתי את הצעירים שכל מעשיהם היו ניתוץ אנטנה.

ואילו משטרת ישראל התנהגה אליהם כאל מחבלים פלסטינים.אז מן הסתם שכל הכפר יעשה עליהם עליהום.

תסכימו איתי שאף אחד לא רוצה לגור ליד מקור קרינה שגורם סרטן מחלות וכל דבר גרוע אחר......

חשוב לציין שהדרוזים משרתים בצבא ויש להם ברית ארוכת שנים איתנו ועל אנטנה מטופשת אסור לשבור מרקם יחסים בן כל כך הרבה שנים.

אני מאשים את החברות הסלולריות במהומה בכפר ולא את התושבים !!!.גם ככה הן הפכו את הארץ לרשת קרינה אחת גדולה ותוקעות אנטנה בכל חור

:pissed: :pissed:

• תגובות 52
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משהו יכול להסביר את כל מה שהלך שם, בגלל שלא כולכך עקבתי על המתרחש

פורסם

האנטנה לא הייתה הגורם למהומות.

מה שגרם למהומות, הייתה העובדה שמשטרת ישראל דאגה לשלוח כוחות מוגזמים לפיזור הפגנות על מנת לעצור כמה צעירים ששרפו אנטנה.

די ברור שאצל הדרוזים הכבוד משחק תפקיד די משמעותי, ולכן כשהם ראו את כוחות המשטרה הגדולים שבאו לעצור כמה מתפרעים, הם ראו בזה דיסרספקט, מה שגרם למהומות רציניות.

פשוט חבל שעל מקרה קטן ומסכן של שריפת אנטנה (שהריסתה לא קשורה לגורמים לאומניים), מעמידים את הקשר הדרוזי-ישראלי בסכנה.

פורסם

איש בשם רונן* החליט לשים פס על הדעות של השכנים שלו תושבי הישוב פקיעין בגליל ( שהוא ישוב מעורב ) והירשה לחברה סלולרית להציב בשיטחו הפרטי"אנטנה*" תמורת כסף כמובן . השכנים שלו לא הסכימו למהלך הזה והחליטו להרוס לו את האנטנה . המשטרה ,באה להגן על האינטרסים של חברת הסלולר .

זה שכולם (מאחסן האנטנה השכנים והמשטרה ) בלי יוצא מן הכלל לא היתנהלו כראוי ושהבלגן והריב זה השכר שלהם, זה מוצדק לדעתי הסוביקטיבית .

(יש לציין:1. שהאנטנה היא לא לצורך שידור סלולרי רגיל - אלא לצורך דור שלישי*.

2.שהמשטרה באה לאכוף את חוק העשיר ( חברה סלולרית ) ולא להגן על האזרח בכוחות מוגזמים ומעוררים אנטגוניזם .

3. שהבחור קיבל את מה שמגיע לו .)

וזה שחקיקה סלולרית מוסדרת עדיין אין בשטח ( למרות שנידמה לי שששמעתי משהו ליפני שבועיים או משהו כזה על חקיקה חדשה - ועל אופן התקנה של אנטנה - משהו בסגנון של : האנטנה חייבת להיות גלויה או דברים שכאלו - אם משהו יודע - זה יהיה חביב להתעדכן ) חבל , כי היא חייבת לכלול את האינטרסים של התושבים .

(*מידע מסוייג)

עריכה : האנטנה קשורה למהומות : השוטרים באו לעצור את הצעירים ששרפו את האנטנה

פורסם

והכי מצחיק זה שמעולם לא הוכח קשר בין קרינה סלולארית (מהטלפון או מהאנטנה) לסרטן :) (זה אפילו כתוב על הדף הזה עם המידע בנושא קרינה שמקבלים עם הטלפון :P)

פורסם

ובכל זאת לא הייתה מוכן שיקמו חורשת אנטנות סלולריות מסביב לביתך, נכון?

פורסם

ישראל חסון:

התנהלות המשטרה בפקיעין תמוהה

התחקיר הפנימי במשטרה מתחיל - וסגן ראש השב"כ לשעבר מותח ביקורת על סדר העדיפויות במחוז הצפון. הוא מאשים: למרות הרגישות בעדה הדרוזית בכל הנוגע לאנטנות סלולריות, החליטו לרכז מאות שוטרים בפקיעין.

פינס:

ברמת-גן לא העלו על הדעת לירות במפגינים פינס הזכיר, כי בעבר, כאשר הציתו תושבים מרמת גן ומגבעתיים אנטנה סלולרית שהותקנה ברמת גן, איש לא העלה בדעתו להפעיל נגדם נשק חם.

ציטוטים מ YNET ^

פורסם

הם באו לעצור 10 אנשים, 20 שוטרים למעצר בתוך אזור שידוע כי תושביו מתנהגים באלימות ואוגרים נשקים כנגד המשטרה זה כלום. התלונה שלי על המשטרה זה שהם באו רק עם 200 שוטרים ולא עם 1000. ברגע שהתחילו ליידות עליהם אבנים היה צריך לרסס את כולם בגז מדמיע אבל לא עשו את זה. בסופו של דבר התושבים החלו לירות על השוטרים בנשק חי וחטפו שוטרת. בכל מקום אחר ובכל משטרה אחרת בלי אימפוטנציה היו במקום מכריזים על עוצר ומכניסים למקום עוד אלפי שוטרים שעוצרים כל מי שיוצא חצי מטר מחוץ לדלת כדי להשקות את העציצים.

ובכל זאת לא הייתה מוכן שיקמו חורשת אנטנות סלולריות מסביב לביתך, נכון?

שירגישו חופשי. אני לא הייתי משכיר להם שטח כי אני יודע שהשכנים יתנגדו, אבל אין לי בעיה שמישהו צמוד אלי יציב אנטנה שלהם.

פורסם

ברור... ::)

פורסם

בלה בלה בלה

רוב תושבי פקיעין משרתים בכוחות הבטחון. FYI.

פורסם

והכי מצחיק זה שמעולם לא הוכח קשר בין קרינה סלולארית (מהטלפון או מהאנטנה) לסרטן :) (זה אפילו כתוב על הדף הזה עם המידע בנושא קרינה שמקבלים עם הטלפון :P)

נכון, אבל הסיבה היחידה לכך היא שהטכנולוגיה הסלולארית לא קיימת מספיק זמן כדי לבחון את הקשר, צריך טווח זמן של כמה עשורים טובים כדי לבסס קשר לסרטן.

בשלב זה, פשוט לא יודעים אם הקרינה הזו מסרטנת או לא, אתה רוצה לקחת את הסיכון? בבקשה, אבל לא כולם רוצים.

פורסם

ו,,,, התיחסו אליהם ב/כמו :

1. אויבים

2.בהמות

3.אזרחים סוג ב'

4.חוסר התחשבות

5.טיפשות

6. חוסר רגישות סקטוריאלית

7 .חוסר כבוד

מה עם ביזבוז הכספים של גיוס והפעלה של כול כך הרבה שוטרים?

מה עם העלות החברתית ( מתח וקיפאון של פעילות )

מה עם שלוות הנפש קרי איכות החיים של האזרחים בגליל בכלל?

עריכה :

זכותו של האזרח לקבוע איזה שרותים הוא יקבל כלומר ( בעיקר רשות מקומית ) מה השלב הבא יכריחו את האנשים לרכוש דור שלישי ?

ודבר כזה עלול לקרות ראה קסדה לאופניים וראה ווסט זוהר ( חוקים אשר העביר חכ' ארדן אשר העלו את המכירות של מוצרים אלו והסבו רווחים ליצרנים/יבואנים פרטיים ) ואל תבואו ותגידו זה בטיחותי וכו' כי זה לא העיניין כאן , העיניין הוא כמה הממשלה ניכנסת לאזרח לכיס ומושכת ממנו כספים למען בעלי הון פרטיים , אותו דבר לעניות דעתי עם האנטנות - זה לא לעניין אם זה מסרטן או לא - העיניין הוא האם כופים על האזרח לקבל שרותים או לא ( התרוץ בטיחותי נחוץ וכו' צריך להשמר לתקופות חרום בלבד - לממשלה יש יכולות אחרות/ מכשירים אחרים כדי לישמור על רווחת/ טובת האזרח אבל משום הממשלות מסבירות בכוח השוט/ר)

הן יכולות לעודד על ידי הסברה או על ידי הקלות/הכבדות במיסוי.

פורסם

:kopfpatsch:

מזה שהתקינו אנטנה סלולרית לא כופים על אף אחד לרכוש פלאפון ולהשתמש באנטנה :nixweiss:

פורסם

זה לא קשור, האנטנה פולטת קרינה שעלולה להיות גורם מסרטן, מי שגר בטווח הקרוב של האנטנה נמצא בסיכון, מה לא ברור? :bash:

לא חשוב, הבנתי אותך, לא קראתי את התגובה של הבחור מעלייך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים