פורסם 2003 במרץ 2022 שנים היום שרפתי כל כך הרבה דלק לחינם!!נסעתי ל"אליטל" (בבצרה) לקנות נעליים, לא מצאתי משהו מעניין...אח"כ נסעתי לנתניה, הסתובבתי בין כמה חנויות - יבש!אח"כ לפרדסיה - אין משהו מעניין!!חשבתי שאולי כדאי שאני אחפש נעליים ברשת, ואז אחפש חנות שמוכרת אותן...תוכלו להמליץ על אתרים?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אם אתה מחפש נעלי ספורט חפש בנייקיטאוןמאמרים על נעליים ניתן למצוא ב: Kicksologyנעליים נדירות אפשר למצוא ב: Instyleshoesאתה יכול למצוא גם ב: Footlockerוב-Finishlineמקווה שעזרתי.
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר וואו המון תודות!! עזרת לי מאוד!!חבל רק שיהיה לי קשה למצוא נעליים משם בארץ... :-Xאתה מכיר אולי אתרים ישראליים של נעליים?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר Nike או Adidas, אפשר גם NB אם הן יפות...בעיקרון אני מחפש נעל שתמצא חן בעיני על המבט הראשון ושככל שאתעמק בה אני אוהב אותה יותר ויותר.ואז, אם היא גם יפה, וגם נוחה - אני אקח (עד 500 ש"ח... כן?)בינתיים, הנעל הכי יפה שראיתי ב-Nike היא זו:Air Max Tailwind (men)אבל אני בכלל לא בטוח שניתן להשיגה בארץ... גם המחיר שלה עבר את מה שאני יכול... אבל לא בהרבה אז זה בסדר 8)אם תראו נעליים בסגנון של הנעל המוצגת מעלה, אנא קשרו אותי.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.