עבור לתוכן

שאלה בקשר למשטרה

Featured Replies

פורסם

בקיצור ,בתקופה כזאת שבה כל שני וחמישי נדקר למוות נער בקטטה בין נערים, זה לא חכם במיוחד להסתובב שיכור ברחובות, למעשה זה אף פעם לא חכם.

אז שלא יתפלאו אלו שעושים את זה ששוטרים ופקחים עירוניים נטפלים אליהם ולוקחים אותם לתחנה, כי למעשה הם : א. מהווים מטרד לציבור, ווב. מהווים זירת רצח פוטנציאלית.

ותרד מהשטות של להתלונן עליהם, עם כובע ,בלי כובע, זה ממש לא משנה, זה לא דו"ח תנועה ודבר כזה לא יגיע לעולם לבית משפט.

התלונה שלך תקבר בין אלפי תלונות רבה יותר חמורות שנקברות מידי יום.

תתאפס על עצמך, תפסיק להסתובב שיכור ברחובות ויהיה בסדר.

• תגובות 41
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני כבר לא שותה אחרי שקיבלתי את הרישיון

וזה לא קשור רק לשתיה.

זה שאנחנו מתארגנים לנסוע לאנשהו ואז באה משטרה אליינו על רעש כי אנחנו בחנייה של מררכז מסחרי מחכים לחברים כדי לעוף משם כבר.. פתאום באה נידת וחושבת אנחנו עושים את הרעש. ואז מישהו אומר בקול רם יאללה בוא נזוז אז הם נתפלים אליו במקום לאלה מול החנות שפתוחה 24\7 ושיושבים שם ערסים וצועקים.

ואיאפשר להיפגש במקום אחר כי זו נקודה המפגש הרגילה שכולם מתאספים

תהנו מכתבת הווידאו של השיעמום אצלנו

http://www.go443.co.il/Go443/Index.asp# :nixweiss:

פורסם

לידיעת כולם: לכל אזרח מותר לעכב אותכם במידה והוא ראה, יודע או שיש לו חשד ללא ספקות שעברתם על החוק. אבל כמובן שזה רק לעכב עד שהמשטרה מגיעה, אסור לו לקחת אותם חצי מטר הצידה.

פורסם

ומותר להתנגד לעיכוב?

פורסם

דיון הזוי, יותר מדי הזוי. כאחד שאף פעם לא היו לו בעיות עם המשטרה, אני לא חושב שהם סתם נטפלים אל אנשים.

פורסם

ומותר להתנגד לעיכוב?

בעיקרון אני מנחש שעיכוב כזה מקביל כליאה, בכל מקרה גם אם תתנגד וגם אם לא אחד ממכם יאכל אותה. או המעכב כי הוא עיכב סתם או המעוכב שאכן עבר על החוק.

פורסם

מותר לשתות אלכוהול מגיל 16 אפילו שוטר שתפס אותנו עם בקבוקים דיבר עם המוקד שלו והוא אישר לנו ללכת

באמת? החוק מגביל שתית אלכוהול לבני 18 ומעלה, ובטח שלא לקטינים.

פורסם

באמת? החוק מגביל שתית אלכוהול לבני 18 ומעלה, ובטח שלא לקטינים.

האמת שהוא מגביל קניה, לא שתיה...

לא ולא

החוק מגביל מכירה של אלכוהול לקטינים מתחת לגיל 18.

ז"א שאני יכול לקנות את האלכוהול, לתת אותו לבן 16 ושהוא ישתה והכל במסגרת החוק.

פורסם

טעות.

החוק גם אוסר הגשה של אלכוהול לקטינים.

פורסם

אוקי, אבל אם הילד מצא בקבוק וודקה ברחוב, מותר לו לשתות את זה?

פורסם

לא ידוע לי על חוק שמונע ממישהו לשתות אלכוהול, לא משנה באיזה גיל.

פורסם

כל אחד יכול לעשות מה שבא לו עם הגוף שלו. אם תתן אלכוהול לילד מתחת לגיל 16, אותך יעצרו, לא את הילד.

פורסם

אאל"ט לאפוטרופוס מותר לתת לקטין אלכוהול

חוק אלכוהול לקטינים עדיין לא בנוסחו הסופי וכניראה יעשו בו שינויים כמו ההצעה של רוחמה אברהם ועוד כול מיני .

מה שבטוח שבעקבות המסע התקשורתי והדגשת נושא השתיה אצל החברה הצעירים ובעיקר בהקשר הנהיגה הלא אחראית יוטלו הגבלות ו/או תיקונים לחוק ( צריכים להראות שעושים משהו ולהחמיר זה תמיד הכי קל וזול )

למרות שאני לא רואה איך יצליחו לומר ל בן 18 שמותר לו להחזיק נשק אבל לא בקבוק בירה אולי יצאו בקמפיין כזה שמראה איך אלכוהול מסוכן יותר מנשק והחברה מסתערים אש אש ( שלוק שלוק )

יותר ניראה שיכבידו את העול על שתיה בציבור בכלל ועל שתיה של קטינים מתחת לגיל 18 בפרט

פורסם

עד כמה שאני יודע החוק גם אוסר על שתייה מתחת לגיל 18 (השאלה היא מה הוא אומר במקרה של הגשה לקטין בהסכמת הורים.. גם אם החוק מתיר שתייה מתחת לגיל 18, איך אתה מגדיר הגשה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים