פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים בשל מחלתו פטירתו מן העולם הייתה קשה יותר :'(גדלתי על המערכונים של "הגשש החיוור" ו"גבעת חלפון אינה עונה"
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אני גדלתי על המערכונים שלהם ובמיוחד על גבעת חלפון האגדי. הוא היה בן אדם גדול ובדרן ענק ואני לא חושב שיש מישהו או הרכב שיכול להגיע לקרסוליים של השלישיה הענקית הזאת. דמעול עולו בעיני כל פעם שאני קורא או רואה את כל הקשור במותו, במיוחד את השיר ששרו שני שותפיו לדרך הארוכה כשמיקרופון מיותם עומד ביניהם ואת המשפט של שייקה שיגאל שילון הגזים הפעם. יהי זכרו ברוך. :'(
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים גם בלי להיות בן 20-30 או בן אותה תקופה, גם אני גדלתי על מערכוני הגשש, וכמובן גבעת חלפון.אבדה גדולה לכולנו, ולתרבות הישראלית בכלל.יהי זכרו ברוך
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים הוא היה אחד מהאומנים הגדולים ביותר שהיו בארץ ועוד איכשהוא משווים את שלישיית מה קשור לגשש מה קשור סתם מפגרים זה כל כך דבילי שהופכים את זה למצחיק אין שום תיחכום בבדיחות שלהםלא היה ולא יהיה כמו הגשש החיוור אני מכיר המון מערכונים שלהם וכמובן את גבעת חלפון ועכשיו אני מחפש לשמוע את המערכון של המכונית המגוייסת אחד המערכונים המוכרים שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.