עבור לתוכן

מסך 19-22 חדש עד 1600 ש"ח ולא יותר

Featured Replies

פורסם

הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו.

לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600.

האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)?

ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם:

VA2010wb ViewSonic

1420 ש"ח

VX2235WM ViewSonic

1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?)

VX922 ViewSonic

1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?)

Nec 19" LCD AS 195VXM+

1430 ש"ח

וראיתי שהגיע חדש לKSP

SAMSUNG 920WM

1190 ש"ח

תודה לעונים.

פורסם

לגבי הפיליפס, אתה יכול לנסוע לחנות של אולסייל (אפשר גם טיול קצר ברכבת, התחנה בהרצליה דיי קרובה לחנות) ולקנות בחנות באותו המחיר שיש באתר, החנות נמצאת בהרצליה במחלף הסירה בכניסה להרצליה פיתוח, רק תתקשר לוודא שיש להם במלאי.

עדיף לך משום שתוכל לדרוש לבדוק את המסך בחנות ולוודא שאין פיקסלים שרופים (מישהו פה בפורום כבר עשה את זה).

לגבי ה VX2235WM - יש לי מסך כזה בבית שעשיתי ממנו TV לחדר (עם TV-BOX), המסך חמוד מאוד ובמחיר זול לאללה, איכות התצוגה שלו בינונית אבל לדעתי לא נופלת משמעותית מהסמסונג 226BW והוא קיבל חוות דעת חיוביות באינטרנט (חפש בגוגל).

יש לי בבית את הפיליפס 200W6CS מחובר למחשב, חיברתי את ה VX2235WM לידו ואני מוכרח להגיד לך שיש הבדל משמעותי באיכות התצוגה לטובת הפיליפס, הצבעים של הפיליפס עמוקים יותר, התמונה פחות מפוקסלת, חדה יותר והכי חשוב נראית אחידה מבחינת צבעים ותאורה לכל המסך (וההבדל בזוויות הצפיה מורגש).

לדעתי אם כבר החלטת ללכת על מסך עם פאנל TN (וחבל מאוד אם כן) עדיף לך להתמקד ב 19" כגון ה VX922 שלדעתי יהיה סביר או בסמסונג 931/932 משום שה 22" רק מדגישים לדעתי את הנחיתות של הפאנל יותר ומציקים יותר לעין (שוב פעם הכל יחסי, יכול להיות שלך זה לא יציק).

בהצלחה !

פורסם
  • מחבר

אני לא הכי מעוניין בTN אך ה1600 ש"ח זה גם ככה אחרי שהעלתי את התקציב המקורי שלי ומסכים בעלי פאנל איכותי הם יותר יקרים(או שאין באיזור שלי את הפיליפס).

באומניטק אמרו לי שמפסיקים את הייבוא של הVP930 (הם הייבואנים הבלעדיים של מסך זה?)

פורסם

כן אומניטק הם היבואנים הרשמיים, יש גם יבוא מקביל אך אני לא כל כך ממליץ ...

לגבי הפיליפס אתה יכול למצוא בחנויות רגילות אותו כגון "פנדה" באיזור של 1700 שקל, אבל זה מבאס לשלם 200-300 שקל יותר על אותו מסך ...

אתה יכול לקחת את ה 971P של סמסונג באיזור של 1700, גם כן מסך מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים