עבור לתוכן

כושר גופני

Featured Replies

פורסם

אני מיתאמן כבר 4 שנים והבן אדם היחיד שמבין משהו פה זה קרירין

שחיה זה יותר פעילות ארובית ועם אתה רוצה לקבל מסה אתה צריך גם אימוני כוח

בקשר לתזונה תוכל אחרי אימון חלבונים כמו טונה, קוטז,חזה עוף ופחממה זמינה כמו תמרים סוכר ענבים,בננות

וכמו שאמרו פה בישראלבודי יש מאמרים מצוינים על תזונה ואימונים

• תגובות 43
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אורז ופסטה מכילים בעיקר פחמימות.

חלבונים יש בביצים, בשר, דגים ומוצרי חלב.

חשוב לאכול גם ירקות בכדי לקבל ויטמינים ומינרלים שאין בבשר. (במיוחד עלים למיניהם, שמכילים B12).

קרירין, תהיה לי בריא.

ספורטאים אולימפיים מנסים להתאמן כמה שיותר קרוב לגבול היכולת שלהם. הם מעמיסים המון על השרירים והמפרקים ובגלל זה יש הרבה פציעות.

מ-4 שעות שחיה בשבוע הילד לא יתפרק בגיל 20.

אימון בחדר כושר זה לא בהכרח הדבר הכי טוב. הוא יכול לבוא כאימון משלים בכדי לחזק מקומות שהשחיה לא מפעילה מספיק.

שחיה זה בסיס מצויין לכושר ראשוני.

לא צריך ישר להתנפל על מכשירים ומשקולות.

תגדיר "כושר". מה זה בעצם, היכולת שלו לרוץ 10 ק"מ או היכולת שלו לדחות 120 ק"ג ? אין הגדרה מדוייקת לכושר, אתה חייב להיות יותר ספיציפי. לפי הגדרה של צה"ל, למשל, כושר מתבסס פחות או יותר על היכולת שלך לבצע פושאפס ומתח...

אגב, קרירין - באדיבילדינג הוא אחד מהספורטים היותר בריאים (אם לא מערבים את מגוון החומרים שקשורים אליו..) - מה שלא בריא הוא החיטוב לאחוזי שומן תחרותיים.

פורסם

אחי, אל תהיה כוסית

מה זה להתאמן בבית?

לך תרוץ בשדה

תזיע כמו גבר נורמלי

תחזור הביתה תרים משקולות כפיפות בטן וכו'

בהצלחה לך

:xyxthumbs:

פורסם
אגב, קרירין - באדיבילדינג הוא אחד מהספורטים היותר בריאים (אם לא מערבים את מגוון החומרים שקשורים אליו..) - מה שלא בריא הוא החיטוב לאחוזי שומן תחרותיים.

פיתוח גוף ברמה מיקצועית כמו רוב סוגי הספורט לא בריאותי

גם בלי חומרים

המעמס על הגוף פשוט גדול מידי ויוצר מיגוון בעיות

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה ללכת לחדר כושר בגיל הזה,אני כולה בן 16 (ושבועיים) וכבר ללכת לחדר כושר?

ועוד סיבה היא שאני רק מתחיל,אני מעדיף ללכת לאט לאט ולא להתנפל על כל אופציה אפשרית,לחדר כושר אני מעדיף ללכת עוד חצי שנה-שנה.

תודה רבה לכם על העזרה ;)

פורסם

בקשה :xyxthumbs:

גיל 16 זה גיל מצויין להתחיל בחדר כושר, אין סיבה לא להתחיל ב15 או 16.

ומה זה להתנפל? אתה לא בא וישר שמים לך מוט על 50 קילו כל צד ואומרים שתרים 100 פעם.

תמצא מישהו שיבנה לך תוכנית למתחילים, שמורכבת מתוכנית פשוטה לפיתוח כללי וכניסה לכושר. לאחר כמה שבועות תעבור לתוכניות יותר מתקדמות וככה הלאה

פורסם

פיתוח גוף ברמה מיקצועית כמו רוב סוגי הספורט לא בריאותי

גם בלי חומרים

המעמס על הגוף פשוט גדול מידי ויוצר מיגוון בעיות

אין מה לעשות פה אני מסכים איתך ב100% .... ברגע שאתה נראה כמוהם ושוקל כמוהם יש לך בעיות ..

פורסם
  • מחבר

יש פה מישהו שהולך לחדר כושר "רעים"שבחולון (ליד העירייה)?אם כן,איך המקום?ויש שם אנשים בגילי?

פורסם

לך לחדר כושר .

אני בן 16.3 ואני כבר 4 וחצי חודשים בחדר הכושר...ואני יכול להגיד לך שהייתי דיי ( ממש מממש ממש ) שחיף לפני שהתחלתי להתאמן ולאכול נכון .

בינתיים עליתי כ- 6.5 קילו , שזה דיי מכובד , יש קוביות יש שרירי חזה נחמדים וגב פצצה .

כל הסימטריה של הגוף גודלת..פשוט תענוג .

שלא נדבר על כוח , התחלה היה לי קשה לעשות בנ'ץ פרס על 20 קילו והיום אני כבר מתקרב ל-45 ! ( כמובן שבחזרה אחת אני יכול גם יותר... 75 למען האמת)

זה הרגשה ממש טובה .

תתאמן על כוח , תאכל נכון וטוב , ואתה צריך לרצות את זה.

בהצלחה.

בקשר למכון שהצעת , הכי טוב שתשאל ב-israelbody.org שם יש אנשים מכל הארץ והם יעזרו לך לבחור חדר כושר טוב

פורסם

לא טוב ליתאמן רק על מאסת שריר

הכי טוב זה ליתאמן על הכל במינון בינוני

פורסם

אני לא רוצה ללכת לחדר כושר בגיל הזה,אני כולה בן 16 (ושבועיים) וכבר ללכת לחדר כושר?

ועוד סיבה היא שאני רק מתחיל,אני מעדיף ללכת לאט לאט ולא להתנפל על כל אופציה אפשרית,לחדר כושר אני מעדיף ללכת עוד חצי שנה-שנה.

תודה רבה לכם על העזרה ;)

שמע, בתור בן למאמן כושר בנבחרת הנוער של ישראל (גם מעדיף לא להגיד באיזה מקצוע) אני אומר לך בוודאות שחדר כושר ניתן להתחיל מגיל 6. בטח כולם פה יתנפלו עלי ישר אבל זה נכון וזה נכון מדעית. ברור שהם לא ירימו משקולות, אבל יש מגמה להכניס ילדים קטנים לחדרי כושר מיוחדים לגילאים שכאלו רק בשביל לעשות את התנועות של המשקולות- זה בריא מאוד להתפתחות הגוף.

אני התחלתי חדר כושר בגיל 14, כשרציתי להיכנס כבר מגיל 10 ותמיד אבא שלי עודד אותי שעוד לא מבינים בארץ שגיל 14 זה גם "יחסית" מאוחר ומומלץ הרבה לפני.

אני ממליץ לך להיכנס כבר בזמן הקרוב, כפי שכבר אמרו- יבנו לך תוכנית מותאמת למתחילים ויחליפו לך לאט לאט את התוכניות.

נ.ב.

אבא שלי כל הזמן מזכיר לי שזה לא פחות ממעולה שנכנסתי בגיל 14 לחדר כושר בגלל שזה הגיל שההורמונים מתחילים להתפרץ ועבודה בחדר כושר במקביל לעובדה הזו גורמת רק טוב!

פורסם

שמע, בתור בן למאמן כושר בנבחרת הנוער של ישראל (גם מעדיף לא להגיד באיזה מקצוע) אני אומר לך בוודאות שחדר כושר ניתן להתחיל מגיל 6. בטח כולם פה יתנפלו עלי ישר אבל זה נכון וזה נכון מדעית. ברור שהם לא ירימו משקולות, אבל יש מגמה להכניס ילדים קטנים לחדרי כושר מיוחדים לגילאים שכאלו רק בשביל לעשות את התנועות של המשקולות- זה בריא מאוד להתפתחות הגוף.

אני התחלתי חדר כושר בגיל 14, כשרציתי להיכנס כבר מגיל 10 ותמיד אבא שלי עודד אותי שעוד לא מבינים בארץ שגיל 14 זה גם "יחסית" מאוחר ומומלץ הרבה לפני.

אני ממליץ לך להיכנס כבר בזמן הקרוב, כפי שכבר אמרו- יבנו לך תוכנית מותאמת למתחילים ויחליפו לך לאט לאט את התוכניות.

נ.ב.

אבא שלי כל הזמן מזכיר לי שזה לא פחות ממעולה שנכנסתי בגיל 14 לחדר כושר בגלל שזה הגיל שההורמונים מתחילים להתפרץ ועבודה בחדר כושר במקביל לעובדה הזו גורמת רק טוב!

אתה צודק וזהו.

אבל ... אני לא רואה סיבה לילד מתחת לגיל 13-14 (גיל התפרצות ההורמונים) להכנס לחדר כושר

פורסם

אני חושב שאם נעמיק על נושא חדרי הכושר לילדים קטנים אנחנו כבר נסטה מהדיון...

אבל בקצרה- זה מפתח לילדים מיומנויות מסוימות בגוף ומחזק שרירים ועצמות (כפי שקרירין אמר אך לא בהתנגדויות גדולות כמו של בני נוער ומבוגרים).

פורסם

נ.ב.

אבא שלך צודק לגמרי

ודרך אגב אפשר גם משקולות השאלה באיזה מאמץ ובאיזה מינון

אני לא רואה סיבה לילד מתחת לגיל 13-14 (גיל התפרצות ההורמונים) להכנס לחדר כושר

אימון עד רמה בינונית לא יפגע לך בגדילה בכלל

כל עוד תוכל נכון ותנוח מספיק אבל את זה אתה צריך לעשות בלי קשר לאימון

אבל בקצרה- זה מפתח לילדים מיומנויות מסוימות בגוף ומחזק שרירים ועצמות

נכון מאוד אבל לא פחות חשוב זה ההרגל לעשות ספורט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים