פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:פותח התראד, אני האשים אותך אם יהיה לי סיוטים בלילה!
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים איזה מנייאק אני זוכר בפעם הראשונה שראיתי את זה עצרתי את זה באמצע והיית לי טראומה לכול היום .. השכלתי והחלטתי לא לראות את זה עוד פעם כי זה:פסיייייייייייייייייייכייייייייייייייייייייייייייייייייייימפפפפפפפפפפחחחייייייייייייייייייייידדדדד בטרוווווווווווווווווווווווווווווווף FUCKINSCARY!!!!!!
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים יש לי שאלה לגבי הכותרת - למה מדובר בסטודנט שרובנו אמורים להכיר? הוא פעיל בפורום?(אני מכיר בעיקר סטודנטים ממכללת ויצ"ו, ועוד שניים שסיימו כבר את הלימודים בבצלאל, אבל הם לא החבר'ה האלה)
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר מצטער. הכוונה שלי הייתה שהרוב כבר מכיר את הסרטון... לא ידעתי שזה יתפרש ככה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אגב, בדקתי עכשיו על שם האישה המוזרה "Nekomes", בעברית המשמעות היא "שלוש נקמות".ועוד משהו, אחרי שהוא מסיים לתקן את הטלוויזיה מתחיל הסרט שנותן לו רמזים, אבל Nekomes מעבירה ערוץ, אז איך הוא ממשיך לראות את זה אחרי?או שפשוט זה לא אותו ערוץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.