עבור לתוכן

סקופ ! : 2 טילים נורו לעבר ישראל ... !!!

Featured Replies

פורסם

חזרתי לפני כרבע שעה משעור נהיגה ובמהלך השעור אחד ממורי הנהיגה הודיעה בקשר שהוא קיבל מידע (מחבר בצבא שמשרת באגף שאחראי על ההזעקות) שצפויה הזעקה בכל רגע בגלל ששני טילים (סקאדים) נורו לעבר ישראל ... לאחר כמה דקות הוא הודיעה שהטילים נחתו בים התיכון כתצואה כניראה מחוסר דלק בטילים ::) (איזה חלטוריסטים הם העיראקים האלה :nutty: ) ולכן ההזעקה לא הושמעה

עריכה :

טוב לפי התגובות פה אני רוצה להדגיש שאני לא יודע אם זה אמיתי 100% אותי זה דיי שיכנע כי זה לא הגיע לבנאדם דרך האינטרנט כמו שאמרו פה ,והוא לא היה מפחיד סתם את התלמידות בשעור שנכנסו לפניקה

קבלו את זה איך שאתם רוצים ואני מקווה שזה באמת לא נכון כמו שחלקכם אומרים

פורסם

חזרתי לפני כרבע שעה משעור נהיגה ובמהלך השעור אחד ממורי הנהיגה הודיעה בקשר שהוא קיבל מידע (מחבר בצבא שמשרת באגף שאחראי על ההזעקות) שצפויה הזעקה בכל רגע בגלל ששני טילים (סקאדים) נורו לעבר ישראל ... לאחר כמה דקות הוא הודיעה שהטילים נחתו בים התיכון כתצואה כניראה מחוסר דלק בטילים ::) (איזה חלטוריסטים הם העיראקים האלה :nutty: ) ולכן ההזעקה לא הושמעה

זה הגיוני!

הטילים נפלו בים התיכון כתוצאה של חוסר(?!) דלק... :P

פורסם
  • מחבר

זה מה שהוא אמר ???

פורסם

אם היה חוסר דלק הם היו נופלים בירדן

פורסם
אהמ ::)
פורסם

תלוי לזווית אליה הגיעו

...

פורסם
  • מחבר

אם היה חוסר דלק הם היו נופלים בירדן

תשמע אני לא מדען טילים , אבל לא ניראה לי שהוא שיקר כי דיי נכנסו בוא כל המורים של הנהיגה והוא עמד על זה שזה נכון

אבל בכל זאת זה לא משנה את העובדה שכניראה באמת שוגרו טילים לעבר ישראל

פורסם

גם כן סקופ... ;D

אם היו נופלים טילים בישראל (או בירדן או בים), כבר כולם היו במקלטים.

מסקנה - אל תאמין לכל מי שאומר לך שהחבר של הדוד שלו מפקד על סוללת החץ (או משהו כזה).

מסקנה2- בימים טרופים אלו עדיף שתבדקו את המקורות שלכם מלפני שתפרסמו "סקופים"

פורסם
  • מחבר

אהמ ::)

תשמע אין לי בעיה אם זה באמת לא נכון ,ההפך זה יהיה יותר טוב אם זה לא יהיה נכון ,אבל הוא לא קיבל את המידע הזה מהאינטרנט , ותמיד יכולים להכחיש ,זה הרי הרבה יותר קל מלעשות פניקה יותר גדולה מי מה שהיא עכשיו

פורסם
תשמע אני לא מדען טילים , אבל לא ניראה לי שהוא שיקר כי דיי נכנסו בוא כל המורים של הנהיגה והוא עמד על זה שזה נכון

אבל בכל זאת זה לא משנה את העובדה שכניראה באמת שוגרו טילים לעבר ישראל

מה יהיה הסוף עם כל ההיסטריה הזאת.

אפילו מורה נהיגה נהיה לי פתאום אהוד יערי (או לפחות איזה קודקוד במודיעין).

פורסם

לדעתי עם היה קורה משהוא היו מודיעים לנו ואומרים להכנס לחדר האטום או למקלט אפילו אם הם לא פגעו

כי היו אומרים לומר לנו כבר ברגע שנורו. :nono: :nono:

פורסם

סיפרו את אותו סיפור במלחמה הקודמת

פורסם
  • מחבר

טוב לפי התגובות פה אני רוצה להדגיש שאני לא יודע אם זה אמיתי 100% אותי זה דיי שיכנע כי זה לא הגיע לבנאדם דרך האינטרנט כמו שאמרו פה ,והוא לא היה מפחיד סתם את התלמידות בשעור שנכנסו לפניקה

קבלו את זה איך שאתם רוצים ואני מקווה שזה באמת לא נכון כמו שחלקכם אומרים

פורסם

כמו שמישהו שם בלטינק מקודם, גם אמרו בחדשות שזה התראת שווא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים