פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים טוב... אז לא יודע.. מזה יותר משנה וחצי שהיפסקתי את הדברים האלה:לא מעשןלא שותה קפהלא שותה תהלא אוכל גרעיניםלא שותה קולה... או כל דבר מוגז אחר..וכל זה במטרה אחת שהשיניים שלי יהיו יותר לבנות...אני מצחצח פעמיים ביום ופשוט לא יודע הכל ניראה לי אותו הדבר המשחות שיניים.. ולאן שאני חותר להגיע.. אני פשוט לא מצליחיש איזה משחה שבאמת מומלץ להישתמש בה כדי להלבין את השיניים... כי היבנתי שיש חומר פעיל מסויים אחד שעושה את העבודה הזאת.. אבל שמים אותו במינונים מאוד נמוכים במשחות השיניים... למרות שלפני איזה חצי שנה קולגייט הוציאה משחה.. עם מינון טיפה יותר גדול... וכן היה מורגש את האמת ההבדל... בקטנה כזה...אבל המחיר שלו... זה הפריע לי
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים עזוב משחה, יש חומר מיוחד של קולגייט להלבנת שיניים, הוא בא בבקבוקון כזה כמו טיפקס, אתה מורח את החומר פעם ביום (או פעמיים, לא זוכר) במשך 14 יום וזה עובד מעולה, מחזיק שנה לפחות, חבר שלי עשה את זה וזה עזר לו מאוד (אני גם רוצה לנסות בהזדמנות)כמו כן יש תהליך של הלבנת שיניים אצל רופאי שיניים, זה אותו חומר רק בריכוז הרבה יותר גבוה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר ואיך קוראים בידיוק לחומר הזה? לבקבוקון הזה?אני יודע שיש דברים שעולים כמה עשרות שקלים... ולא יודע.. אני מרגיש שחרם על הכסף... כי פשוט אין לי אותוהלבנה אצל רופא.. קצת יקר בישבילי.... חחח
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לא זוכר איך קוראים לו, אבל בכל סופר-פארם\ניו-פארם מחזיקים אותו.מה שכן הוא לא זול, זה משהו כמו 100 ש"ח לבקבוק, אבל זה מחזיק שנה ככה שזה שווה את זה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים שום משחת שיניים בעולם לא מלבינה שיניים. זה הכל שקרים שיווקיים.יש לך שתי אפשרויות, כמו שציינו מעליי.או להשתמש בחומר הביתי שנמכר בעיקר בבתי מרקחת, או לעבור את אותו תהליך אצל רופא שיניים עם חומר בריכוז הרבה יותר גבוה שגם יחזיק ליותר זמן.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים החומר הוא מי חמצן הריכוזים אצל רופא השיניים בין 15% ל 40% - רק לשימוש אצל ובהנחיית רופא שיניים בלבדלשימוש ביתי " הבקבוקון " עולה בסביבות 75 שח' ( לרכישה בבתי מרקחת ) בריכוז 5%-7% כמו כן ניתן לרכוש מדבקות ( של קולגייט - אאל"ט ) עולות כ-220 שח' ( בית מרקחת )לתפרנים : על משחת השיניים הוסף מעט אבקת סודה לשתיה - וצחצח ( חזור על הפעולה לפחות פעם / פעמיים בשבוע )
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים לך לרופא שיניים שיעשה לך הלבנה - לא ממזמן עשיתי את זה, זה לוקח 10 דק', לא כואב בכלל, לא מגעיל בכלל - הוא רק עובר על השיניים עם מין מסור קטן [ ] שמוריד את כל הצהוב. עלה לי 70 ש"ח וזה מחזיק בערך לחצי שנה~ שנה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים ^^^ התהליך ניקרא "ניקוי שיניים " / או יותר נכון ניקוי אבן ואכן הוא אחת הפעולות הנידרשות לפני הלבנת שיניים שזו הפעלה של חומר ( מי חמצן ) בריכוז גבוה על משטח השן בין בסיוע מקור אור ( מנורת לד / קרן לייזר ) ובין בהפעלה סטטית ע"י פלטה .משחות השיניים להלבנה טובות לשני דברים 1. לכפרות ( גורנישט / כלום ) 2. לבזבז את הכסף על מס' מבחינת מחירים : הלבנה אצל רופא שיניים החל מ- 1000-1500 שח' להלבנה סטטית ( פלטה ) ועד 3500 שח' להלבנה בעזרת ליזר .ההבדלים הם מעט באיכות ההלבנה וקיצור במשך הזמן ( פלטה כ- 3 שבועות לייזר תוך שעה )
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים ^ ומה עם זה?: לך לרופא שיניים שיעשה לך הלבנה - לא ממזמן עשיתי את זה, זה לוקח 10 דק', לא כואב בכלל, לא מגעיל בכלל - הוא רק עובר על השיניים עם מין מסור קטן [ ] שמוריד את כל הצהוב. עלה לי 70 ש"ח וזה מחזיק בערך לחצי שנה~ שנה.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני חושב שהפעולה שהרופא שיניים עשה ב70 שקלים הוא ניקוי חיצוני של כתמים על השיניים.לאנשים שיש להם שיניים שהן לא לבנות מטבען הטיפול הזה לא יהיה כל כך יעיל.אני ניסיתי את הבקבוקון להלבנה והוא היה בסדר, כי אם לא הייתי מרוצה מהתוצאות (בקושי ניתן להבחין).אחר כך ניסיתי את המדבקותשל קולגייט והן היו מצוינות!תוך כמה ימים אפשר לראות שינוי ואחרי שמסיימים את החבילה אפשר לראות שינוי של ממש בצבע השיניים.אני חושב שהחומר הפעיל בבקבוקון ובמדבקות הוא דומה, אבל המדבקות מגינות מפני הרוק והלשון שלך, כך שהחומר נשאר כל הזמן על השן (כמובן עד שמסירים את המדבקה ושוטפים את הפה).הן באות באריזה שמותאמת לחלל הפה העליון (מכסה בערך את 6 השיניים הקדמיות - 3 מכל צד) ואת חלל הפה התחתון. הטיפול הוא שתי מדבקות ביום, שצריך להיות עם כל אחת חצי שעה. זה קצת מטריד להתעסק עם זה לפחות שעה ביום אבל התוצאות שוות את זה.שים לב שהשיניים שלך יהיו מאוד רגישות לשינויי חום/קור בזמן וקצת לאחר הטיפול, כך שאם אתה שותה הרבה משקאות חמים או קרים, תכין את עצמך.יחסית למחיר של המוצר, התמורה היא מצוינת וחוסכת טיפול הלבנה אצל רופא שיניים שעולה גם פי 10 יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים בהיזדמנות זאת אני רוצה להמליץ לכל חברי הפורום, על משחת שיניים שהיא מס' 1 ולמעשה המשחה הטובה ביותר שקיימת בכלל.ללא חומרים חימיקלים, כולה מיוצרת מצמחים, יש בתוכה גרגירים מיקרוסקופים שעושים פוליש לשיניים ומלבינה אותם לאחר כמה ציחצוחים.מרעננת ומחטה את חלל הפה בצורה שאף משחה אחרת לא מצליחה. צריך להתרגל לטעם, אחרי שמתרגלים קשה לעבור למשחה אחרת.המשחה נקראת - Parodontax יש כמה סוגים ממליץ על הג'ל עם פלואוריד עם הפסים הכחולים.למי שמהסס תשאלו רופאי שיניים...ניתן להשיג בבתי מרקחת וסופרפארם
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים אני פשוט מצחצח פעמיים ביום עם aqua fresh כתום... אחרי חודש כבר רואים שינוי יפה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.