עבור לתוכן

לריסה טרימבובלר השריצה ילד

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/656/327.html

מעריב nrg - גם השנה: רה"מ נתפס כפוליטיקאי הכי מושחת - פוליטי מדיני - חדשות

אתה מתכוון לכפות את דעותיו של האיש הזה על ציבור שנדד 2000 שנה ???

האם באמת אינכם יכולים לראות את הצדדים הנוספים שיש לכול פעולה מלבד ביצוע ? האם לא ידוע שיש מרכיבים רבים לכול דבר ? האם אני מדבר אל בן אדם חד מוח ? האם לא ידוע שיש לאדם גם צדדים / אספקטים נפשיים ריגשיים רוחניים ערכיים חברתיים - האם אני מדבר עם חרדים ? שיש להם רק שחור או לבן ודרך נוספת אין ? האם אני מדבר אל אנשים שלא קוראים את הפוסטים הקודמים ??? מה אתה לא רואה את ההבדל בין ניהול תקציב למשך זמן קצוב ( נניח 4 שנים ) לבין ניפוץ חלום של עם שלם ? ---- נו גם השלטון אז לא ראה .

• תגובות 96
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה כבר בעיה של הציבור שהוא לא יודע במי לבחור, לא בעיה בשיטה.

פורסם

מי מדבר על שיטה אני מדבר על ציבור ^^^ ומה הניתוק הזה זה בעיה של וכו' ---- טעות זו בעיה שלך ושלי ושלו --- אנחנו זה הציבור .

ערכתי למעלה . ומי אומר שמשאל עם הוא לא שיטה דמוקרטית ??? אני אגיד לך מי - זה שרוצה למנוע ממך להיות אדון לגורלך .

פורסם

אין מה לעשות, אף אחד לא מתאים לך בידיוק. בגלל זה אמרתי שאתה צריך לבחור בזה שנותן לך את הייצוג הטוב ביותר, לא את זה שנותן לך את הייצוג שמתאים בידיוק לך.

שים לב שאף מועמד לא יתאים לך בידיוק. מועמד מעוניין לייצג כמה שיותר אנשים, ולא קבוצה ספציפית.

פורסם

אין מה לעשות, אף אחד לא מתאים לך בידיוק.לי ? - אני מדבר על ניהול של ציבור - לא הצלחת עוד להבין את זה ? בגלל זה אמרתי שאתה צריך לבחור בזה שנותן לך את הייצוג הטוב ביותר, לא את זה שנותן לך את הייצוג שמתאים בידיוק לך.זהו שיש נקודות שבהם התשובה צריכה להיות מדוייקת ולא חפיפניקית ושם צריך להיות משאל עם

שים לב שאף מועמד לא יתאים לך בידיוק. :oבאמת ? מועמד מעוניין לייצג כמה שיותר אנשים, ולא קבוצה ספציפית. אתה לא מדבר לעיניין בכלל - מה שאתה אומר אני וכל מי שחי יומיים במדינה חופשית יודע

עדיין לא שמעתי או קראתי סיבה אחת מדוע לא להשתמש בכלי הזה של משאל עם מלבד התגובה של IG שזה יעלה כסף ( ולזה עניתי ) ^^^

כמו כן עדיין לא שמעתי שום הצעת נגד כיצד למנוע את הרצח הפוליטי הבא ( במקרה הטוב ) ואת המרידה של ציבור שלם ( במיקרה הרע )

פורסם

הסיבה "שלי" היא לא רק הכסף... הסיבה העיקרית היא שזה יהייה מהלך חסר כל ערך, שלא יפתור אפילו בקצת את בעיית הקיצוניים.

זה מהלך לא רלוונטי שלא רק יעלה הרבה כסף, אלא יפגע בכלי העיקרי של הדמוקראטייה בארץ- המעמד של הפרלמנט.

הדבר היחיד שזה ייצור זה חור גדול בתקציב המדינה וכנסת עם דימוי וכוח פעולה נמוכים יותר.

פורסם

נו באמת אתה לא קורא - עניתי לך על זה .

אני מיציתי הכל כבר כתוב צריך רק לקרא ,תודה על הדיון . :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים