עבור לתוכן

לריסה טרימבובלר השריצה ילד

Featured Replies

פורסם

אני עדיין לא מבין מה יש לכם מהאבא... הוא הולך לחיות עם לריסה טרימבובלר בתור אמא!

אני חושב שזה יותר גרוע מאבא יגאל עמיר :-X

• תגובות 96
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לילד יהיו חיים נוראים? אתם חיים בסרט? הוא יגדל בסביבה דתית שתהלל אותו ואת אבא שלו :screwy:

דווקא יהיו לו אחלה של חיים, אין לכם מה לדאוג.

פורסם

רק שתדעו שהבת של דייויד אירווינג למשל אמרה שאחד הספרים האהובים עליה זה "יומנה של אנה פראנק" אז הכל אפשרי.

פורסם

יש לי כמה דברים להגיד:

קודם כל בוא נצא מנקודת הנחה שיגאל אמיר כן רצח את ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ואז שיוצא שלריסה טרימבובלר היא או אשה מסכנה בעלה פגיעה מוחית קשה ביותר ויש צורך לרחם עליה או שיש פה איזה משו שנשגב מבינתנו

אם יגאל אמיר לא רצח את ראש הממשלה אז אני לא רואה צורך לדון בנושא

חשוב ביותר לדעת שאין כל צורך להתייחס לנולד כפי שאתם צפויים להתייחס אליו כי הוא לא עשה כלום

[br]פורסם בתאריך: 4.11.2007 בשעה 17:09:55

יש לי כמה דברים להגיד:

קודם כל בוא נצא מנקודת הנחה שיגאל אמיר כן רצח את ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ואז שיוצא שלריסה טרימבובלר היא או אשה מסכנה בעלה פגיעה מוחית קשה ביותר ויש צורך לרחם עליה או שיש פה איזה משו שנשגב מבינתנו

אם יגאל אמיר לא רצח את ראש הממשלה אז אני לא רואה צורך לדון בנושא

חשוב ביותר לדעת שאין כל צורך להתייחס לנולד כפי שאתם צפויים להתייחס אליו כי הוא לא עשה כלום

פורסם

יגאל עמיר לא רצח את ראש הממשלה, הוא גאל את עם ישראל לא שמעת...?

::) ::) ::) ::) ::) ::)

:s07: :s07: :s07: :s07:

גם אם השב"כ דירבן אותו לרצח בשביל תעמולה, גם אם היה פאק והוא קיבל אקדח עם כדורים אמיתיים במקום סרק, גם אם לסבתא היו גלגלים.

הוא לא ידע את זה, הוא רצה לרצוח אותו, הוא לא מתחרט על זה לרגע במדינה מתוקנת הוא היה מוצא להורג במקום. היה צריך לגמור איתו כמו עם מוסוליני לתלות אותו בכיכר ולתת לעצרת הנחמדה שהוא רצח את נשמתה לטפל בו...

פורסם

אתה באמת חושב שהמתרוממים של "שלום עכשו" וצעירי מרצ היו נוגעים בו? ::)

(ההרה: אין לי משהו נגד הומואים- "מתרוממים" מתייחס לאופי הנשי\ קוקסינלי של "יפי הנפש" המדוברים, אבל אם הייתי משתמש ב"כוסיות" או "קוקסינלים" זה הייה דורש הבהרה באותה מידה, למרות שעם כאלה באמת יש לי בעייה...)

פורסם

אם באותו היום היה לי אקדח ואפשרות, הוא היה מקבל כדור בין העיניים.

(מיד אחרי שהיה מקבל אחד לכל ברך ואחד לאשכים).

ובכלל, מה זה הסטיגמות הילדותיות האלו, אתה בן 3?

הימניים הם "גברים" והשמאלנים הם "קוקסינלים"?

פורסם

" טוב הכלב החי מהאריה המת "

זה שהרוצח חי זו מצבה חיה ובעיה מפני שהוא מיצג חלק מהדעות של חלק מהציבור אשר ילכו ויתחזקו ככול שהזמן עובר מפני שהרוצח ידאג לעורר פרווקציות אשר ישאירו אותו בתודעה הישראלית והמת ? מת. על מה הזיכרון שלו יכול לסמוך ? על הזיכרון הישראלי :s05:

הפיתרון לעשות שלום אמיתי ונכון וכל מנהיג אשר יעשה זאת לא יעשה זאת רק על דעת עצמו אלא במשאל עם ואז זיכרון הרוצח החי יהיה לדראון - עד אז - ככול שהזמן עובר ואין שלום " טוב הכלב החי מהאריה המת ".

פורסם

אם באותו היום היה לי אקדח ואפשרות, הוא היה מקבל כדור בין העיניים.

(מיד אחרי שהיה מקבל אחד לכל ברך ואחד לאשכים).

ובכלל, מה זה הסטיגמות הילדותיות האלו, אתה בן 3?

הימניים הם "גברים" והשמאלנים הם "קוקסינלים"?

א. זה הייה בצחוק (לשם כך הסמיילי העליז ::))

ב. אומנם אני מניח שזה לא ממש מייצג, אבל כל השמאלנים ה"כבדים" (נוער מרצ ושלום עכשו..) שאני מכיר, הם די קוקסינלים :nixweiss:

" טוב הכלב החי מהאריה המת "

זה שהרוצח חי זו מצבה חיה ובעיה מפני שהוא מיצג חלק מהדעות של חלק מהציבור אשר ילכו ויתחזקו ככול שהזמן עובר מפני שהרוצח ידאג לעורר פרווקציות אשר ישאירו אותו בתודעה הישראלית והמת ? מת. על מה הזיכרון שלו יכול לסמוך ? על הזיכרון הישראלי :s05:

הפיתרון לעשות שלום אמיתי ונכון וכל מנהיג אשר יעשה זאת לא יעשה זאת רק על דעת עצמו אלא במשאל עם ואז זיכרון הרוצח החי יהיה לדראון - עד אז - ככול שהזמן עובר ואין שלום " טוב הכלב החי מהאריה המת ".

FFS

צא מהספר שאתה חי בו ותפסיק לצטט אותו בכל הודעה... בבקשה.

אני מרגיש כמו סשיעור ספרות או תנ"ך, ובאמת שיש לי טראומות מהשיעורים האלה (יצורים שנפלטו מהגהנום בתור מורות וכאלה...)

פורסם

היו כבר רציחות פוליטיות ליפני כן וקרוב לודאי שיהיו עוד ( למיצער )

מי אמר את זה ? אני לא יודע (JT ?) אבל זו אמת ואין צורך בעצות :nono:

אבל אני בטוח שאם היה משאל עם הסיכוי שרצח ניתעב שכזה יתבצע היו קטנים יותר ובטוח שלא היינו מדברים על הרוצח

פורסם

הסיכוי לרצח פוליטי נמוך מאוד גם ככה (ולא ממש הבנתי על מה לעשות משאל עם)... ההתנתקות מעזה הייתה, לפי דעתי לפחות, לא פחות גרועה מהסכם אוסלו (אני לא נגד הרעיון של ההתנתקות- אני נגד הדרך שבה היא היא התבצעה, ולגבי הסכם אוסלו- מישהו אשכרה חשב שהדבר הראשון שצריך לעשות כצעד לשלום עם חלאה שאחראי לרצח עשרות או מאות אזרחים זה לתת לו בוכטה נשק ותחמושת?!), ועם כל המחאה על ההתנתקות, לא הייה רצח ואפילו לא היה ניסיון "ראוי"... וחוץ מלתת לפלסטינאים את הכותל המערבי, אני לא יכול לחשוב על משהו מספיק חמור שיניע לרצח פוליטי- לפחות לא על רקע מדיני...

פורסם

גם אנחנו צאצאים של קין הרוצח

פורסם

הסיכוי לרצח פוליטי נמוך מאוד גם ככה (ולא ממש הבנתי על מה לעשות משאל עם)... ההתנתקות מעזה הייתה, לפי דעתי לפחות, לא פחות גרועה מהסכם אוסלו (אני לא נגד הרעיון של ההתנתקות- אני נגד הדרך שבה היא היא התבצעה, ולגבי הסכם אוסלו- מישהו אשכרה חשב שהדבר הראשון שצריך לעשות כצעד לשלום עם חלאה שאחראי לרצח עשרות או מאות אזרחים זה לתת לו בוכטה נשק ותחמושת?!), ועם כל המחאה על ההתנתקות, לא הייה רצח ואפילו לא היה ניסיון "ראוי"... וחוץ מלתת לפלסטינאים את הכותל המערבי, אני לא יכול לחשוב על משהו מספיק חמור שיניע לרצח פוליטי- לפחות לא על רקע מדיני...

הסיכוי לרצח פוליטי גדול מאד, לדעתי לפחות. במהלך ההתנתקות הסיכוי הזה היה ברמה של התקופה שלפני רצח רבין ואני בספק שלולא מה שקרה לשרון לא היו לנו השנה כבר 2 ימי זיכרון לראשי ממשלה.

גם אנחנו צאצאים של קין הרוצח

דבר בשם עצמך. ההורים החייזרים שלי איבדו אותי במהלך טיול בארץ לעולם לא, משם טינקרבל והפיות לקחו אותי למרכז הניווט הגלקסי של החסידות, אז חסידה אחת עשתה עימי חסד ולקחה אותי לכדור הארץ.

פורסם

יכול להיות, אבל גם הרבה יותר קשה לבצע את זה טכנית (אני מקווה), וגם אני לא זוכר שפורסמו ידיעות על התארגנויות שתכננו משהו כזה :nixweiss:

פורסם

המשאל הוא כדי להוריד את האחריות מראש ממשלה / ממשלה / כנסת ולהחזיר אותה ( את האחריות ) למי שהיא שייכת קרי לעם.

מה הנושא :nixweiss:, אולי להחזיר שטחים ,אולי לצאת למלחמה :nixweiss:- כול נושא שהוא עקרוני ברמה לאומית . אל תשכח שהשילטון בארץ לא מקבל לגיטימציה מלכתחילה ,קל וחומר כאשר השילטון עומד בפני החלטות שהן עקרוניות - ודאי שגם אז ובעיקר אז דעת השילטון תהיה מוטלת בספק ( או לפחות תחת חשד כמו למשר - הזכרת - את העקירה/ גרוש /טראנספר של שרון בזמן חקירתו .) מוצדק או לא .

כלומר איך תדרוש מאדם (ראש ממשלה ) שניבחר בפוקס/במזל שישנה לך ( לעם ) את החיים במובן הרחב ביותר של המילה מבחינה היסטורית לאומית - הוא ( ראש הממשלה ) נבחר במקרה הטוב לארבע שנים ( בינתיים ) והוא רוצא לשנות היסטוריה של 3000 שנה ??? -- לא נישמע בעל אותו משקל/סביר , לפחות לא ליהודים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים