עבור לתוכן

לריסה טרימבובלר השריצה ילד

Featured Replies

פורסם

מאסר עולם זה מאסר עולם... לא 25 שנה.

בד"כ יש אפשרות חנינה אחרי 25 שנה למי שקיבל מאסר עולם.

במקרה הזה אין את האפשרות.

• תגובות 96
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לנשיא יש אפשרות לחנון את יגאל עמיר. למרות זאת, מה שאסור הוא לוועדה ממשלתית להמליץ שיחננו אותי.

פורסם

נתנו לו מאסר עולם' date=' לא? (25 שנה)

[/quote']

טכנית זה מאסר עולם (30 שנה בד"כ) + 6 שנים על פציעת מאבטח + 5 שנים על קשירת קשר לרצח עם אחיו.

אבל בפועל כמו שאמרו העונש שלו לא נקצב בזמן, ואין לו אפשרות לחנינה, ככה שהוא יירקב בכלא עד יום מותו.

פורסם

זה לא מדויק.

הנשיא יכול לקצוב/לחון (מלשון חנינה) את העונש של כל אחד.

בכל מקרה מאסר עולם על עבירה שהיא לא רצח שווה ערך ל-20 שנה (בלי קציבה ובלי נעליים).

על רצח מאסר עולם זה מאסר לכל החיים - אלא אם קיבלת חנינה או קציבה מהנשיא - ומותר לו, עד כמה שאני מבין, לקצוב גם לשנה אם הוא רוצה.

בכל מקרה, יש וועדה שאחראית על המלצות לקציבה/חנינה לנשיא, ואסור לא להמליץ על קציבה של פחות מ-30 שנה, אלא אם מדובר על רוצחי ראש ממשלה (לא זוכר את הנוסח המסויק) ואז אסור לה להמליץ על קציבה בכלל (חוק מ-2001, שנחקק "עבור" יגאל עמיר.

פורסם
fetuspop.jpg
פורסם

חזק! :lol:

אני לא מבין למה זה כל כך מפריע לכם.

לי אישית זה לא מפריע, וגם לא אכפת.

אז או שאני אטום מבחינה מסוימת ואני צריך הסבר למה הילד של יגאל עמיר צריך להדיר שינה מעייני, או שאתם סתם קנאים.

פורסם

תכלס איך אפשר שלא לקנא ביגאל עמיר

אישה כ''כ סקסית :P

פורסם

מאסר עולם זה מאסר עולם... לא 25 שנה.

בד"כ יש אפשרות חנינה אחרי 25 שנה למי שקיבל מאסר עולם.

במקרה הזה אין את האפשרות.

טוב שכך, ככה הילד יחסוך לעצמו את הבושות.

פורסם

את מי מעניין הבושות של הילד בשחרור יגאל עמיר? הנושא הזה "קצת" יותר גדול ממנו ומנושא המשפחתי שלו בכלל...

פורסם

אתם לא מבינים שהם עושים את זה בכוונה?

פורסם

די!!!

:o

פורסם

אולי מספיק??

מה לעזאזל אתם רוצים מהילד המסכן? אז אביו פשע ועשה מעשה איום, והוא משלם על זה כנדרש. והנה אתם באים ושופטים את הילד הרך שעוד לא יודע מה ומי ומו בעולם הזה!!! :pissed:

אנחנו לא קלינגונים שסוחבים ביזיון שלושה דורות קדימה על מעשים רעים של אבותיהם.

כל אדם זכאי לחיים משלו ולהתקדם בזכות עצמו ולא להתקע בגלל משהו שדורותיו הקודמים עשו. אני אישית מעדיף שיגדל כראוי ויהיה חבר פרודוקטיבי בחברה שלנו, מאשר שק-חבטות לצרי עין וממורמרים כמו אנשים שמענישים אותו על פשעי אביו.

פורסם

אולי מספיק??

מה לעזאזל אתם רוצים מהילד המסכן? אז אביו פשע ועשה מעשה איום, והוא משלם על זה כנדרש. והנה אתם באים ושופטים את הילד הרך שעוד לא יודע מה ומי ומו בעולם הזה!!! :pissed:

אנחנו לא קלינגונים שסוחבים ביזיון שלושה דורות קדימה על מעשים רעים של אבותיהם.

כל אדם זכאי לחיים משלו ולהתקדם בזכות עצמו ולא להתקע בגלל משהו שדורותיו הקודמים עשו. אני אישית מעדיף שיגדל כראוי ויהיה חבר פרודוקטיבי בחברה שלנו, מאשר שק-חבטות לצרי עין וממורמרים כמו אנשים שמענישים אותו על פשעי אביו.

אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה

פורסם

מסכן הילד...

הוא הולך לסבול עכשיו כול החיים בגלל מעשיו של אביו.

אני לא יתפלא עם בסופו של דבר זה יוביל להתאבדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים