עבור לתוכן

סקר:מי הלך היום לבית הספר?

האם הלכת היום (שישי) לבית ספר? 80 הצבעות

1. 1. האם הלכת היום (שישי) לבית ספר?

• הלכתי.
    • לא הלכתי.

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אישית הלכתי לביצפר למרות שרוב הילדים בביתספר שלי לא הגיעו.

אז רציתי לדעת כמה אנשים הגיעו היום.

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלכתי, ואני אלך גם מחר.

פורסם

אני לא הלכתי, יש לי שבוע שלם של חופש ;D ;D כי אנחנו לא לומדים ביום שישי חחחחח שוק שכונה :biglaugh::biglaugh::beerchug:

פורסם

הלכתי, ואני אלך גם מחר.

חרשן :user:

פורסם
  • מחבר

הלכתי, ואני אלך גם מחר.

חרשן :user:

:biglaugh:
פורסם

הלכתי ואני ילך גם מחר...מחר יש לי מבחן חוזר במטמתקיה ואני חייב להצליח, היום הלכתי כי רוצים לעלות אותי לחמש יחידות באנגלית...

חוץ מיזה אני תמיד ילך בגלל ילדה אחת :-X :-[....

פורסם

מה הקשר :\

גם אני הלכתי ואני אמשיך ללכת

סה"כ עוד שבועיים ונגמר, ואין עוד בית ספר אז אין טעם להפסיד שעורים עכשיו.

פורסם

לא הלכתי, אני גר באזור המרכז אני פשוט כ"כ מפחד מהמלחמה שאני לא יכול לצאת מהבית...

פורסם
  • מחבר

הלכתי ואני ילך גם מחר...מחר יש לי מבחן חוזר במטמתקיה ואני חייב להצליח' date=' היום הלכתי כי רוצים לעלות אותי לחמש יחידות באנגלית...

[/quote']

באיזה בית ספר אתה לומד כי גם אצלנו יש מחר מועדי ב' אבל קשה לי לאמין בגלל: "מועד ב' נועד רק למי שלא הגיעה לבית ספר מסיבה מוצדקת כמו מחלה, לא לילדים שלא הצליחו במבחן " :boid: :pissed:

פורסם

הלכתי ואני ילך גם מחר...מחר יש לי מבחן חוזר במטמתקיה ואני חייב להצליח, היום הלכתי כי רוצים לעלות אותי לחמש יחידות באנגלית...

באיזה בית ספר אתה לומד כי גם אצלנו יש מחר מועדי ב' אבל קשה לי לאמין בגלל: "מועד ב' נועד רק למי שלא הגיעה לבית ספר מסיבה מוצדקת כמו מחלה, לא לילדים שלא הצליחו במבחן :boid: :pissed:"

:-X :-X

אתה נשמע כמו המורה שלי לאזרחות...

רק חסר שתגיד את המילים "דממה" ו"אזרח"...

פורסם

לא הלכתי, אני גר באזור המרכז אני פשוט כ"כ מפחד מהמלחמה שאני לא יכול לצאת מהבית...

ר/ציני?

פורסם

לא הלכתי,

לא בגלל שאני מפחד , היה לי מבחן בכימיה אז ניצלתי את ההזדמנות להשאר בבית (וגם יש אחלה תירוץ :))

פורסם

מה חרשן, משעמם לשבת בבית, מה אני אעשה? אשב כל היום וארענן את הפורומים פה ? מעדיף ללכת.. סה"כ לא כ"כ נורא, אפשר להציק למורה לאנגלית :D ואז למורה לספרות ;D

פורסם
  • מחבר

ר/ציני?

נראה לך שהוא באמת רציני, אני מכיר את הילד זה היה סתם בדיחה :la:

פורסם

היום לא הלכתי כי ביום חמישי אני תמיד נמצא באוניברסיטה, אבל מחר אני אלך..

זה בטוח עדיף על לשבת בבית ולהשתעמם... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים