עבור לתוכן

המלצה על חנות שיצא לי לרכוש שם כרטיס מסך וספק. FOXPC

Featured Replies

פורסם

ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC.

החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל.

תחילה שלחתי להם אימייל.

האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות.

כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד.

עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר.

המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי.

אך השליח לא הגיע.

אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים .

אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי.

לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הייתה הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב.

הכרטיס מסך או הספק לפי דעתי היו לא תקינים, שעות ניסיתי להבין מה לא בסדר.

החיבור של הספק לכרטיס מסך וכו'.

בכל מקרה שלחתי לחנות אימייל שיש משהו לא תקין ופירטתי.

תוךף כמה שעות הוחזר אליי אימיייל מפורט שכל בן אדם שמבין יותר ממני במחשבים היה מצליח לסדר את זה.

אבל אני עדין עם חסך בהרכבת מחשבים לא הצלחתי.

החזרתי לו מייל, היום בבוקר קיבלתי טלפון ממנו, והוא הסביר לי מה לא הרכבתי כמו שצריך,ועזר לי.

הוא לא היה חייב לעזור לי, הוא היה יכול להגיע תביא את המחשב לפה והייתי משלם 100 ש''ח לתיקון\בדיקה\הרכבה.

הוא הסביר לי בטלפון, והבעיה נפתרה. הרכבתי משהו לא נכון, היה צריך להוסיף מולקס בין הספק לכרטיס מסך וכו'.

המחשב עדין לא עולה כי יש בעיה אחרת.

אבל בכל מקרה אסף נציג FOXPC עשה את שלו, עזר לי מאוד.

לסיכום קצת קרדיט לחנות שהרבה אומרים שם מספקים רק סחורה.

- אחלה מחירים יש שם.

- התחייבות שהמשלוח יגיע כמה שיותר מהר.

- תמיכה\עזרה מאוד מקצועית.

- ידע נרחב בחומרה

- שירות לקוחות מצוין.

פורסם

רק 10-15 חתיכות הגיעו לארץ מהכרטיס ככה שזה לא קשור לחכמה או לא. אם יש להם יותר מזה יכול מאוד להיות שזה לא דרך היבואן הרשמי.

פורסם
  • מחבר

רק 10-15 חתיכות הגיעו לארץ מהכרטיס ככה שזה לא קשור לחכמה או לא. אם יש להם יותר מזה יכול מאוד להיות שזה לא דרך היבואן הרשמי.

זה לא העינין, זה סתם פרט שולי שנתתי להם קרדיט.

פורסם

אני גם קניתי 2900PRO מ- FOXPC , אסף היה מספיק נדיב כדי לחסוך לי את המשלוח ולהביא לי את הכרטיס עד הבית (הוא גר באיזור )

הוא הביא לי את הכרטיס באותו יום שהזמנתי ! מטורף !

הזמנתי את הכרטיס ביום ראשון בשעה 15:00 וקיבלתי אותו ב- 20:30 , פנטסטי !

פורסם

כמה עולה הכרטיס המטורף הזה?

פורסם

1433 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים