עבור לתוכן

שאלה לגבי חברות משחקים ו"צוות".

Featured Replies

פורסם

נניח [היפוטטית :smile1:] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא.

עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד."

יש תפקיד כזה?

"מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? :P

איך לעזאזל מתקבלים לשם?

פורסם

^^

אלו הם חלק קטן מההיבטים של game designer. רק חלק מהם, mind you!

כדי להתקבל בחברות גדולות בתפקיד הזה אתה צריך נסיון בעיקר, וגם יכולות כתיבה טובות. כדי לצבור את הנסיון הנדרש צריך כמובן להתחיל בקטן מקונספטים שאתה יוצר למשחקי casual או משחקים שאתה בונה באופן עצמאי, ואז עולה בשרשרת המזון..

לעוד מידע:

http://www.igda.org/breakingin/path_design.htm

ובאופן כללי לגבי תפקידים שונים בצוות פיתוח משחק:

http://www.igda.org/breakingin/career_paths.htm

מעניין, לא? :)

פורסם
  • מחבר

Design

Ah, game designer. Quite possibly the industry's most desired and most misunderstood role. Being a designer is not about sitting around thinking up cool ideas and getting paid. But just what is it about, then? As game genres expand and diversify, the designer's role is becoming ever more specialized.From level architecture to fiction writing, well fill you in on the basic elements.

Salary Info

Low: $50,000 (designer with 1-2 years experience)

High: $80,000 (lead designer/creative director with 6+ years experience)

Average: $57,500

Highest: $200,000

חודשי או שנתי? [50 אלף דולר]

התפקיד הזה יושב לי בול.

היה שרת אחד בשם "The Godfather" של SAN ANDREAS ברשת, משהו ענק [יחסית, 100\100 איש תמיד היו מחוברים ובערך 3000 משתמשים פעילים, ממש עיר].

תוך כמה חודשים נהייתי שם לאדמין - בגלל כל הרעיונות והמערכות שהבאתי לשם.

הייתה להם אפשרות של "קניית בית" שם, לשם אתה מתחבר והכל, יכול לקנות רכב, לשנות לו את הצבע והכל - וגם לגרום לאנשים להשכיר שם דירה.

הבאתי לשם מערכת ע-נ-ק-ית של בניית בתים - במקום שהבתים יהיו בסקריפט השרת עצמו ותהיה להם כמות מוגבלת: הצעתי רעיון ענק של 2 חברות מסחריות: The Building Company וה-Real Estate Company שעבדו ביחד, שתבינו שזה סיפק המון מקומות עבודה, המון "Missions" [זה לא רק ללחוץ על כפתור והבית נבנה - יש דרגות, יש דברים אחרים שכל בנאי יכול לעשות, יש להביא את החומרים, יש לקנות את החומרים, יש להתחיל בתהליך הבניה, אח"כ החברת נדל"ן הייתה קונה את הבית מהחברת בניה וסוכנים מהחברה היו צריכים למכור אותו פומבית וככה לקבל אחוזים, כמובן עם מערכת מתמטית של חילוק הרווחים ככה שזה לא יצא ש"אם מכרת בית אחד ב-200 אלף דולר פתאום תהיה טחון".

אחלה תפקיד. :o

פורסם

לא מבין בזה הרבה אבל שמדברים על משכרות זה בד"כ שנתי...

פורסם

המשכורת היא שנתית, זה ברור.

פורסם

יש לי גם שאלה

כדי להיות Game Designer לחברת משחקים

איפה לומדים ומה צריך ללמוד/לעבוד?

פורסם

Design

Ah, game designer. Quite possibly the industry's most desired and most misunderstood role. Being a designer is not about sitting around thinking up cool ideas and getting paid. But just what is it about, then? As game genres expand and diversify, the designer's role is becoming ever more specialized.From level architecture to fiction writing, well fill you in on the basic elements.

Salary Info

Low: $50,000 (designer with 1-2 years experience)

High: $80,000 (lead designer/creative director with 6+ years experience)

Average: $57,500

Highest: $200,000

חודשי או שנתי? [50 אלף דולר]

התפקיד הזה יושב לי בול.

היה שרת אחד בשם "The Godfather" של SAN ANDREAS ברשת, משהו ענק [יחסית, 100\100 איש תמיד היו מחוברים ובערך 3000 משתמשים פעילים, ממש עיר].

תוך כמה חודשים נהייתי שם לאדמין - בגלל כל הרעיונות והמערכות שהבאתי לשם.

הייתה להם אפשרות של "קניית בית" שם, לשם אתה מתחבר והכל, יכול לקנות רכב, לשנות לו את הצבע והכל - וגם לגרום לאנשים להשכיר שם דירה.

הבאתי לשם מערכת ע-נ-ק-ית של בניית בתים - במקום שהבתים יהיו בסקריפט השרת עצמו ותהיה להם כמות מוגבלת: הצעתי רעיון ענק של 2 חברות מסחריות: The Building Company וה-Real Estate Company שעבדו ביחד, שתבינו שזה סיפק המון מקומות עבודה, המון "Missions" [זה לא רק ללחוץ על כפתור והבית נבנה - יש דרגות, יש דברים אחרים שכל בנאי יכול לעשות, יש להביא את החומרים, יש לקנות את החומרים, יש להתחיל בתהליך הבניה, אח"כ החברת נדל"ן הייתה קונה את הבית מהחברת בניה וסוכנים מהחברה היו צריכים למכור אותו פומבית וככה לקבל אחוזים, כמובן עם מערכת מתמטית של חילוק הרווחים ככה שזה לא יצא ש"אם מכרת בית אחד ב-200 אלף דולר פתאום תהיה טחון".

אחלה תפקיד. :o

נפתח Roleplay חדש וישראלי.. כדאי שתבדוק אותו

www.cs-rp.co.il/forum

גם אני שיחקתי בGF ורוב המנהלים בRP הזה הם פליטי LSRP וGF

פורסם
  • מחבר

נפתח Roleplay חדש וישראלי.. כדאי שתבדוק אותו

www.cs-rp.co.il/forum

גם אני שיחקתי בGF ורוב המנהלים בRP הזה הם פליטי LSRP וGF

פליטי LSRP ו-GF הישראלים היו בתכלס מטומטמים.

בעקרון זה נראה לי סתם שרת עם סקריפט שפשוט הורידו אותו + ביצעו עריכות מזעריות.. נבדוק בכל זאת.

בכל מקרה, 50 אלף דולר לשנה לא נשמע לי כ"כ הרבה.

בכל זאת, תחשבו על ה"Lead game designers" של Half Life 2, זה נראה לכם הגיוני שהמנהל צוות פרויקט של המשחק הזה יקבל [נגיד מקסימום 200 אלף דולר לשנה] 66 אלף שקל לחודש?

אה.... לא משנה. :o

פורסם

יש לי גם שאלה

כדי להיות Game Designer לחברת משחקים

איפה לומדים ומה צריך ללמוד/לעבוד?

אין שום צורך ברקע השכלתי כלשהו. זה מה שעושה את התפקיד הזה לכ"כ יפה/מיוחד/מוזר/מבוקש/לא מוגדר. מה שצריך כדי להתקבל לחברה מתקדמת - זה נסיון מוכח.

לגבי הכישורים, דרושה יכולת הבעה עצמית ברמה גבוהה, והכי חשוב - יצירתיות רבה והבנת שוק המשחקים.

כל רקע השכלתי או מיומנות טכנית מהווה בונוס בלבד.

הנה דוגמא לדרישות קבלה לעבודה בחברת המשחקים האהובה עלי, Blizzard:

Requirements

* 3+ years game design experience including Senior -or- Lead Design experience on a shipped product.

* Excellent written and verbal communication skills

* Absolute Passion for playing and making computer games.

* Ability to work well in a team environment

Pluses

* Bachelors Degree or equivalent experience

* Experienced in Designing, Playing Online Role Playing games

* Non-design development experience (as an artist, sound designer, programmer, etc).

פורסם

איך מראים להם ניסיון מוכח

אם כל חברה רוצה ניסיון מוכח...

פורסם

^^

אלו הם חלק קטן מההיבטים של game designer. רק חלק מהם, mind you!

כדי להתקבל בחברות גדולות בתפקיד הזה אתה צריך נסיון בעיקר, וגם יכולות כתיבה טובות. כדי לצבור את הנסיון הנדרש צריך כמובן להתחיל בקטן מקונספטים שאתה יוצר למשחקי casual או משחקים שאתה בונה באופן עצמאי, ואז עולה בשרשרת המזון..

...

אני מניח שככה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים