עבור לתוכן

איך לדבר עם מנהל חברה מסוימת?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים

עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם

התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו

והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום

את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי??

אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית

צילמתי תמונות של המקום והקביעות של כמה אנשים ואני יכול לאיים עליו וללכת עם זה למקורות יותר גבוהים אבל לא ניראה לי שזה הדרך

אני ישמח להצעות מצידכם אולי חלקכם עשו משו דומה ??

פורסם

תהייה ראש גדול.

אל תציע לו רק מה אפשר לעשות. תתחיל לבדוק מחירים לזה, ותעשה מחקרון קטן על חשבונך הפנוי. אם יהייה לך מזל, תקבל אצלו קרדיט בסבב המינויים הבא.

פורסם

תראה..מנכל לא משנה של מה הוא עדיין בן אדם בדיוק כמוני וכמוך...

כל עוד תבוא אליו בגישה שאתה בן אדם רציני עם ראש על הכתפיים אין סיבה שהוא לא יתייחס אליך ...

במידה ובאמת אתה רואה שהוא מקל ראש יותר מדי ולא מתייחס לכך ברצינות... תיגש אליו שוב לאחר זמן מה...אם גם עכשיו הוא לא מתייחס...

יש לך כל זכות לגשת לממונים עליו או למקומות אחרים ולהתלונן

ראיתי שנושא התעדכן אז אני גם רוצה לחזק את UnsignedInteger ..באמת נסה לפתח את הרעיונות לדברים ברי ביצוע כידוע לך המנכל שלך בטח עסוק ולא יהיה לו זמן...לך תדע אולי הוא ייתן לך לנהל את הפרוייקט שיפורים הזה :)

פורסם
  • מחבר

ראשית זה לא בדיוק המנכל שלי אלא עבדתי שם לגמרי זמנית ומרוב שהתנאים היו כל כך עלובים עבדתי והדבר היחיד שחשבתי עליו איך אפשר לשפר

את התנאים לא בשבילי אלא יותר לאנשים שישארו שם ועובדים תקופה ארוכה. אבל לא חשבתי רק איך לשפר את התנאים כך הוא כנראה לא יזיז אצבע יהיו גם שיפורים בתפוקה אולי רק בכמה אחוזים אבל זה גם משו .

רוב הדברים שם שחשבתי עליהם כנראה יצטרך להזמין custom made כי לא בדיוק אפשר למצוא כל חלק בהום סנטר ואיפה בדיוק אני עושה את זה אני לא יודע

מעניין אותי בכלל מתי פעם אחרונה הוא ביקר באגף ההו כי זה נחשב מקום דיי פשוט וזה נימצא בתחתי של המפעל אבל עדיין אנשים אמיתיים עובדים שם ולא רובוטים

ואם הוא יודע מה בכלל קורה שם

פורסם

אל תמציא דברים חדשים.

תחפש דברים קיימים בעלות נמוכה, ותכמת את השיפוש בתפוקה של המפעל בעקבות השידרוגים.

אם לא תהייה עלייה הוא לא יעשה כלום.

פורסם

האם המנהל הזה יכול לפרש את הצעת היעול כפגיעה בכישורים הניהוליים שלו ?

כלומר מה שלך ניראה כהצעת יעול עלול להצטייר למנהל כתעודת עניות מצד המציע .

מניסיון : האינטרס של בעל הבית הוא להגדיל רווחים - אם ההצעה היא כזאת מוטב לפנות אליו ישירות

אם אין לך מטרות רווח אישי בהצעת יעול הפנה הצעה אנונימית אל המנהל דרך תיבת ההצעות אולי הוא יקבל ואולי לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים