עבור לתוכן

מחשב 386 משמש כעמדת ניווט ובקרת ירי של מטוסי B-52.

Featured Replies

פורסם

שימו לב למטוס הבא , המטוס -שהוא מפציץ אסטרטגי בן יבשתי שארה"ב תעשה בו שימוש נרחב במלחמה:

b-52h-m-010.jpg

תרשים המערכות העיקריות שלו:

image7.gif

386 ,איזה מפרט רציני...

פורסם

אני רואה פרסומת של אינטל בדרך- שדרגו לפנטיום 4 והפצצות שלכם ייפלו מדוייק יותר ומהיר יותר!

פורסם

אני זוכר שכבר כשהיו מחשבי הפנטיום 1 133 אמרו שהם הרבה יותר חזקים מהמחשבים שהטיסו (לא פיזית) את החללית הראשונה שנחתה בירח. אז להפציץ ולנווט מעל עיראק לא נשמע מסובך כל כך

פורסם

ואם הטייס או בעורף רוצים לשחק סוליטר ?? יאן מספיק משאבים

פורסם

בF16 יש 486....

הם לא צריכים יותר מזה...

אני רק מקווה לכולם שלא מותקן שם וינדוס :lol:

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שכבר כשהיו מחשבי הפנטיום 1 133 אמרו שהם הרבה יותר חזקים מהמחשבים שהטיסו (לא פיזית) את החללית הראשונה שנחתה בירח. אז להפציץ ולנווט מעל עיראק לא נשמע מסובך כל כך

העיניין הוא שהטרנזיסטורים מגיעים לרמה כזו שהקרינה הקוסמית יכולה לפגוע בשבבי סיליקון שלא זוודו היטב (זוודו- כיסוי קרמי שמגן על פיסת הסיליקון) בחלל. לכן מערכות של 386 יותר עמידות בחלל מאשר מערכות עם מעבדים חדשים יותר וצפופים מבחינת פיסות סיליקון.

פורסם

בצבא ארה"ב (ובצבאות אחרים) משתמשים בטכנולוגיה שנחשבת ישנה פשוט כי היא מוכחת ואמינה.

חוץ מזה, ממש אין צורך במעבד של 2GHz כדי לנווט מטוס שלא לדבר על עלות השדרוג של כל מערכות הצבא למעבדים מתקדמים יותר ללא שום צורך ממשי.

פורסם

בטיסות לחלל, כמו הפצצות ערים.

יציבות ואמינות הינם בערך עליון, ולא קידמה טכנולוגית, מהירות עיבוד.

לצורך העניין קולומבייה צויידה בניידים המבוססים על פנטיום 1 166, ובנוסף את כל הרכיבים יצקו לתערובת פלסטיק אשר נועדה להגן על הרכיבים מזעזועים.

אני מניח שקירור.. הרכיבים היה אחד מהבעיות המרכזיות, שהיו באים להתייעץ איתנו.. ;D .

פורסם

העיניין הוא שהטרנזיסטורים מגיעים לרמה כזו שהקרינה הקוסמית יכולה לפגוע בשבבי סיליקון שלא זוודו היטב (זוודו- כיסוי קרמי שמגן על פיסת הסיליקון) בחלל. לכן מערכות של 386 יותר עמידות בחלל מאשר מערכות עם מעבדים חדשים יותר וצפופים מבחינת פיסות סיליקון.

למדתי משהו. אבל זה עדיין מוכיח שאם לניווט בחלל מספיק מעבד ישן אז גם למטוס הוא יספיק

פורסם

אבא שלי עובד בתכנון מערכות הגנה (לדוגמא-הוא ניהל את בניית המעגלים ב"אורן-ירוק") והוא עובד בשביל חיל-האויר כבר 19 שנה, ומשתמשים אצלו בעבודה לניווט מטוסים וכל השטויות האלה מאז ועד היום ב-486DX2 ולא היתה שום בעיה עד היום ותיראו איזה יופי פועל האורן ירוק וטילי החץ שלנו שכולם מופעלים ע"י מחשבים שהם לא "in" ולמארזים שלהם אין מאוררים שקופים עם לדים כחולים וקטודות מופעלות ע"י קול.

נ.ב

במארזים האלה אין זרימת אויר טובה :lol:

Modder beware! :asthanos: if u want the military to have supercomputers (which it doesnt need) so just buy some for it

פורסם

את מה שאבא שלך עושה תשמור לך ולאבא שלך (ונראה כי עדיף שישמור זאת לעצמו).

אני בכלל לא מבין מה כזה מפתיע - מה ציפית לראות שם ? - גיפורס 4 , פקודות SSE? :) (זה כולה הצופציק של הקומקום : ראדאר, שעושה אותו הדבר כבר יותר מ 70 שנה).

אבל מה שאני כן מבין ועכשיו זה ברור לי הרבה יותר - שמכונת השיווק ושטיפת המוח של חברות כמו חברות מעבדים (אינטל) בהחלט עובדת טוב ומכניסה לנו לראש שכוח עיבוד מסוים (X) זה משהו חד פעמי שמעבד מיכולות הכוח שלו עם הזמן.. (אשכרה אופנה...).

פורסם

אתם רוצים להגיד לי שבמטוסים יש מחשב עם מעבד של מחשב ביתי??? כלומר כזה שאפשר (או היה אפשר) לצמוא במחשבים לפני 3-4 שנים???

אם זה נשרף? הלך המטוס? :P ;D

פורסם

אפשר לעשות אוברקלוקינג למחשב שבמטוס ::)

מה קורה עם הקירור לא מספיק ? :bash:

נשמע כמו עוד פרויקט מודינג מעניין

פורסם
  • מחבר

את מה שאבא שלך עושה תשמור לך ולאבא שלך (ונראה כי עדיף שישמור זאת לעצמו).

אני בכלל לא מבין מה כזה מפתיע - מה ציפית לראות שם ? - גיפורס 4 , פקודות SSE ? (זה כולה הצופציק של הקומקום : ראדאר, שעושה אותו הדבר כבר יותר מ 70 שנה).

אבל מה שאני כן מבין ועכשיו זה ברור לי הרבה יותר - שמכונת השיווק ושטיפת המוח של חברות כמו חברות מעבדים (אינטל) בהחלט עובדת טוב ומכניסה לנו לראש שכוח עיבוד מסוים (X) זה משהו חד פעמי שמעבד מיכולות הכוח שלו עם הזמן.. (אשכרה אופנה...).

לא , ציפיתי ל- radeon 9700Pro .

ואת הציניות ונסרקזים תשמור לעצמך.

פורסם

מהירות השעון של מעבד מחשב תא הפיקוד ונחתת הירח באפולו 11 עמדה על 2.048 מגהרץ.

vs-mit-apollo-panel.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים