עבור לתוכן

בעייה במחשב וחווית הטיפול מהחנות IQPC

Featured Replies

פורסם

ממש מאכזב שגם בפורומים ענייניים אתם גולשים לאוף-טופיק וספאם.

IVORY COMPUTERS, יש לך אזהרה ראשונה על התנסחות לא נאותה, אני מאוד מקווה שתשנה את הגישה בעתיד.

וכמובן שהדיון הזה לא הולך לפסים חיוביים אז הוא ננעל אך לא נמחק מפאת כבוד ל-daphne_n ולכוונות הטובות בפתיחת התארד.

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני יכול רק לחזק את מה שאת אומרת...מנחם בנאדם ניפלא...כבר הפנתי אליו כמה וכמה חברים שלי וקניתי ממנו אישית כבר 3 מחשבים..אחד לאחים שלי ו2 לדודים ופשוט תמיד הייתי מרוצה..

יום שישי הזה (אתמול בצהריים) הייתי אצלו וראיתי שבאריזה של הלוח אם חסר שני כבלים של SATA (במקום 4 היו 2) ישר במקום בלי להגיד מילה הוחלפו לי ישר ל4 חדשים...

והייתה בעיה במארז (בסוף היתברר שלא אבל לא משנה) היתקשרתי ומייד נאמר לי שהוא יביא לי חדש...ללא וויכוחים וללא בעיות...פשוט חנות ניפלאה...אני לא קונה משום מקום כבר הרבה זמן...רק משם...אחלה של מקום...

ממליץ לכולם בחום. :xyxthumbs:

פורסם

תאמת.. אם לא הייתי קונה משם בעצמי לא הייתי מאמין...

גם לי הייתה חווית קניה איתם... הם הרכיבו לי מחשב בחינם לבד ועוד עשו אותו מבפנים שיהיה איוורור טוב למחשב

ובנוסף הזמינו כבלים שהיו חסרים והתקינו לי...

ואני סתם הייתי רגזן אליהם כמו מפגר כי מה לעשות לא האמנתי שבאמת יש אנשים כאלה טובים....

מאז ממליץ לכל מי שאני מכיר לקנות משם

פורסם

אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי על IQPC -

חברה של המשפחה ביקשה ממני המלצה למחשב חדש, וראיתי באחת ההודעות פה בפורום המלצה על החנות.

אחרי 5 דקות שיחה עם מנחם הבנתי שעשיתי את ההחלטה הנכונה - הוא אחד האנשים הכי נחמדים, מקצועיים, והגונים בתחום - ובכלל.

על כל שאלה שהייתה לי הוא ענה במלואה, העצות שלו היו לעניין, ועל כל דבר שלא היה ברור בצורה זו או אחרת בנוגע לרכיב מסויים, הוא התקשר מייד לספק לקבלת הבהרות.

את המחשב הוא הביא בעצמו עד לבית שלי, ולא הסכים אפילו לשתות כוס מים עד שלא אוודא שכל החלקים הגיעו כמו שצריך, ושהכל כפי שהוזמן.

ההורים שלי זוכרים אותו לטובה עד היום - פשוט איש מקסים.

כשקניתי את המחשב החדש שלי (<--- מפרט), היה לי ברור איפה אני קונה:

אפילו ששיניתי את המפרט כל יום בצורה אחרת, ובניתי בערך 18 מפרטים שונים עד למפרט הסופי -

מנחם היה סבלני בצורה יוצאת דופן (אני כבר הייתי משתגע ממני :silly:), עזר וייעץ בכל החלטה, ועשה הכל כדי שאהיה מרוצה.

הלכו לקראתי בכל צורה אפשרית, אמרו לי תמיד את האמת, ונתנו לי עצות מצויינות. פשוט תענוג.

מאז המפגש הראשון שלי איתם, אני שולח את כל מי שאני מכיר ל-IQPC, וזה תמיד משמח אותי לראות איך כולם מתפעלים מהחנות הייחודית הזאת, וחוזרים עם שבחים. עד היום המשפט הכי נפוץ שאני שומע מאנשים הוא "הרגשתי שמתייחסים אליי כאילו אני הלקוח הכי חשוב שלהם", וזה פשוט נכון.

עוד משהו - האופי המיוחד של החנות הזאת לא מתחיל ונגמר בהנהלה בלבד: הצוות המקצועי מורכב מאנשים מצויינים אחד אחד, ברמה אנושית שלא נתקלתי בה בשום מקום אחר, והדבר הזה מעיד מבחינתי יותר מהכל על אופי המקום.

בקיצור, אם מישהו עוד לא הבין - מומלצים ביותר+++!

IQPC כל הכבוד :yelclap:

פורסם

קודם כל, אתחיל בכך שהדיון הועבר לפורום כללי. מאחר והוא עוסק בחווית שרות בחנות מקומו הוא כאן.

דבר שני, דפנה, שימי לב לא לפתוח דיונים כפולים בפורומים שונים. פשוט תבקשתי מהמודר האחראי להעביר את הדיון שלך לפורום אחר בפעם הבאה. תודה.

ודבר אחרון:

ממש מאכזב שגם בפורומים ענייניים אתם גולשים לאוף-טופיק וספאם.

IVORY COMPUTERS, יש לך אזהרה ראשונה על התנסחות לא נאותה, אני מאוד מקווה שתשנה את הגישה בעתיד.

וכמובן שהדיון הזה לא הולך לפסים חיוביים אז הוא ננעל אך לא נמחק מפאת כבוד ל-daphne_n ולכוונות הטובות בפתיחת התארד.

ואטוס צודק. זה בהחלט מאכזב, אבל האשם פה הוא דווקא מר "איבורי מחשבים".

החלטתי לפתוח את הדיון מחדש, אחרי שהוא הועבר לכללי. מר "אייבורי מחשבים" הורחק מן הפורום לעת עתה, אין צורך להגיב לדבריו שכן הוא לא יוכל להגיב בחזרה. למעשה, אני מבקש שלא להגיב לדבריו.

הגיבו כאן רק אם יש לכם משהו עניינין לומר, אשר קשור לדיון עצמו.

יום נעים,

איתי.

פורסם

כשקניתי את המחשב החדש שלי (<--- מפרט), היה לי ברור איפה אני קונה:

אפילו ששיניתי את המפרט כל יום בצורה אחרת, ובניתי בערך 18 מפרטים שונים עד למפרט הסופי - מנחם היה סבלני בצורה יוצאת דופן (אני כבר הייתי משתגע ממני :silly:), עזר וייעץ בכל החלטה, ועשה הכל כדי שאהיה מרוצה.

הלכו לקראתי בכל צורה אפשרית, אמרו לי תמיד את האמת, ונתנו לי עצות מצויינות. פשוט תענוג.

גם אני...שיניתי את המפרט אוליי 5 פעמים ביום והוא עוד הביא לי את המספר הפרטי שלו ושיגעתי אותו לחלוטין (המחשב של דוד שלי והוא כול פעם החליט משהו אחר) מנחם תמיד היה סבלני ונחמד ועידכן אותי מתי כול פריט מגיע לחנות ומתי אפשר לבוא לקחת.. קניתי ממנו כבר 4 מחשבים ואני מאוד מרוצה אין לי תלונה אחת...אני ממשיך וימשיך לקנות ממנו...חנות מעולה!

פורסם

מוזר דווקא ב ZAP לא ממש מתים עליהם

גם עליכם לא מתים...

---------

בקשר לדיון

החלטתי סופית מאיפה אני יקנה חלקים למחשב

נשמע חברה מצוינת

פורסם

ואטוס צודק. זה בהחלט מאכזב, אבל האשם פה הוא דווקא מר "איבורי מחשבים".

החלטתי לפתוח את הדיון מחדש, אחרי שהוא הועבר לכללי. מר "אייבורי מחשבים" הורחק מן הפורום לעת עתה, אין צורך להגיב לדבריו שכן הוא לא יוכל להגיב בחזרה. למעשה, אני מבקש שלא להגיב לדבריו.

הגיבו כאן רק אם יש לכם משהו עניינין לומר, אשר קשור לדיון עצמו.

יום נעים,

איתי.

גם עליכם לא מתים...

---------

בקשר לדיון

החלטתי סופית מאיפה אני יקנה חלקים למחשב

נשמע חברה מצוינת

חברה חנות

פורסם

בבקשה אל תדרדרו את הדיון הזה.

זה נחמד ככה שאנשים נותנים תגובות טובות על חנויות.במיוחד במצב של חנויות המחשבים היום בארץ.

למישהו יש תגובות על Skypc ? אני מתכוון לקנות שם כמה מוצרים השבוע.

פורסם

הם בסדר גמור, אבל יש שם מוכר שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו (אם אנ ילא טועה הוא קירח), ביקשתי ממנו גריל למאורר 80מ"מ והוא מביא מבודד רעשים למאורר של TT, אני אומר לו "גריל, גריל" והוא שואל אותי מזה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני שמחה שלרוב החבר'ה בדיון פה הייתה חוויה טובה עם החנות, ובקשר לפתיחת ת'רדים מרובים בפורומים פה, מצטערת הבטחתי מילה שלי למנחם שאספר איפה שרק אפשר על החוויה הנהדרת בחנות, אז קצת התלהבתי ופירסמתי את זה בכל חור :)

בכל אופן אני שמחה שהת'רד עשה את שלו והצטרפו עוד אנשים שייקנו להבא בIQPC.

בכל אופן אני ממליצה לכולם פה שאם אתם מרוצים מהחנות פרסמו אותה כמה שיותר כי סה"כ הם נורא צנועים שם, והם כמעט לא משקיעים בפרסום החנות, כך שאם הייתה חוויה טובה, פרסמו דברו, תוציאו לאור הכל :)

דפנה.

פורסם

אם כך, זה לא תקין שעשית זאת ביודעין. חשבתי שמדובר היה בטעות. לכן, את מקבלת על כך אזהרה. אם זו האזהרה ה-3 שלך את תוענשי בהתאם להחלטת מנהלי הפורומים. אני מבקש שתעברי שוב על חוקי הפורום. אתר HWzone תמיד שמח לקבל פידבקים על חנויות וחברות, בין אם הם טובים או לא. אבל צריך לשמור על הסדר. רק פורום כללי הוא המקום לכך :)

פורסם
  • מחבר

אני מתנצלת לא ידעתי שאסור לפרסם פעמיים בשני מקומות שונים, אזהרה ראשונה, מתנצלת :)

פורסם

אני מבקש שתעברי שוב על חוקי הפורום.

צריך למצוא ניסוח טוב יותר... עוד אפשר לחשוב שאתה מעודד אותה לקבל עוד אזהרה :smile1:

פורסם

לא מובן לי מה הייתה מטרת התגובה, אבל קיבלת אזהרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים