עבור לתוכן

בעייה במחשב וחווית הטיפול מהחנות IQPC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לא ידעתי אם זה המקום אבל אני פשוט חייבת לספר על החוויה האחרונה שהייתי לי עם החנות המעולה IQPC, לאחרונה היה לי בעיות הכי מוזרות שיש עם המחשב, אפילו פרסמתי ת'רד כאן על כך שבתחילה המחשב שלי לא נדלק ישר כולם אמרו כמו שחשבתי כי הספק הלך, ישר התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב (כי יש אחריות) IQPC, שלחתי לחנות את הספק כוח הם לקחו ליבואן עשו את התיקון תוך שבועיים וחצי חזר לי הספק, ועדיין המחשב לא נדלק :/ התייעצתי עם החבר'ה בפורום ישר אמרו לי שיכוליות הלוח אם הלך, אני לפני שרציתי להגיע למסקנה הנוראית הזאת, פשוט חיברתי ספק כוח אחר למחשב, והרבה ופלא המחשב נדלק.. מוזר, חשבתי, שלחו לי ספק אחרי תיקון דפוק??? אבל כן, עובדה המחשב נדלק, אוקיי ישר הקשרתי למנחם (אני מאמינה שרובכם כאן מכירים אותו) בעל החנות, סיפרתי לו על הסיטואציה הוא נורא הבין אותי ובתור פיצוי שלח לי ספק כוח חדש לחלוטין באריזה ואפילו יותר טוב מהספק שהיה לי, תוך שלושה ימים קיבלתי את הספק.. ו............ המחשב לא נדלק :D אוקיי אמרתי לעצמי משהו כאן מוזר!!!!!! פעם המחשב נדלק עם ספק כוח ישן ופעם המחשב לא נדלק עם ספק כוח חדש וטוב... אמרתי יאלללללללללה אין לי כוח התקשרתי למנחם אמרתי לו שאני מגיעה מערד לאשדוד, אמר שאין בעיה וישר כשאני אגיע יטפלו בי..

הגעתי לחנות באותו היום, ישר אחד הטכנאים קיבל אותי... סחב את המחשב שלי מהאוטו (כפרעליו) פתח את המחשב בדק וראה שבאמת הלוח אם הלך לעולמו, ובמקום שישלחו את הלוח אם ליבואן ושאני אחכה שלושה ימים עד שיחליפו לי אותו, מנחם והטכנאים היו ממש נהדרים והחליפו לי באותו הרגע ללוח אם חדש מהאריזה, הריצו בדיקות, ותוך שעתיים יצאתי משם חזרה לערד עם המחשב מתקתק ועובד!

באמת אין לי שום דבר רע להגיע על החנות, להבא כל חומרה/מחשב שאני קונה, רק דרכם, טכנאים מצויינים חבר'ה מקצועיים לחלוטין, בעל החנות בנאדם מקסים! איכפת לו מכל לקוח ולקוח קניתי את המחשב לפני חצי שנה והוא עדיין זוכר על כל מיני שטויות שאמרתי לו בזמנו, לכן אני חייבת, לכולם בפורום כאן, להמליץ על החנות באמת הכי מצויינת שניתקלתי בה לאחרונה בתחום המחשבים!

IQPC שיחקתם אותה :yelclap:

• תגובות 32
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני שמח לשמוע חוויות טובות מידי פעם על חנויות בארץ אחרי כל האכזבות והתביעות שיש.

בכל אופן, אני גם שמח לראות שהמשתמשים כאן צדקו שאמרו על ההתחלה שזאת באמת אשמת הלוח,

אבל ממש לא זאת הנקודה.

תתחדשי, ושלא תדעי עוד תקלות (:

פורסם

אני שמח לשמוע חוויות טובות מידי פעם על חנויות בארץ אחרי כל האכזבות והתביעות שיש.

אני חושב שחשוב שאנשים יביאו גם ביקורות חיוביות לגבי חנויות מחשבים כפי שאת עשית. :xyxthumbs:

שמח מאוד שבעייתך נפתרה בצורה הוגנת ונעימה.

פורסם

נעים....באמת נעים....

כאשר אבא שלי רצה לקנות מחשב, עשינו הזמנה מהIQPC ובאמת נהננו. הם אכן חבריה טובים.

כמו כן, הם מציעים לעשות המהרה למחשב בחינם בחנות !!!! ראיתם ?

פורסם

כמו בכל הזדמנות, גם לי הייתה חוויית קניה חיובית מאוד בחנות הזו, אנשים אדיבים מצד אחד ומקצוענים מהצד השני. מה גם שנדפק לי לוח אם והם נתנו לי עליו אחריות בלי למצמץ.

פורסם

שהם יגיעו לרמה של אייבורי ו KSP גם הם יזייפו כולם מתחילים נחמדים וגומרים רעים :)

פורסם

שהם יגיעו לרמה של אייבורי ו KSP גם הם יזייפו כולם מתחילים נחמדים וגומרים רעים :)

אני מבקש לא לדרדר את הדיון להשמצות, אני משאיר אותו פתוח רק בגלל שהוא ברוח טובה ולמטרה טובה, תשאירו אותו ככה.

פורסם

למה ?

אייבורי מהתחלה היו מתעסקים עם הUNFABRISHED שלהם.....רק היום הם למדו להסתיר זאת מאחורי מחירים יפים.

כמו כן, השרות אצלהם הוא טוב, על מה שיש תלונות לאנשים - זה על איכות החומרה.

וIQPC - זוהי אחת מהחנויות בארץ שאני מאוד מתלהב מהם, כמו מהפנדה וגיבור וסקיי-פיסי.

על TMS אין לי מה לומר, כי עוד לא היה לי איתם שום עסק.

פורסם

אני מכיר את אייבורי ואת KSP אישית לוחצת ... אל תלמד אותי מי הם .

וכל החנויות שמוכרות ברווח נמוך ובכמות מתהפכים כמו חביתה זה חוק הטבע

שאתה נותן לחברה 0.00001 אחוז רווח מהנתח אתה עוד אחד הם עובדים כמו סופרמרקט .

אם היחס ב IQPC יותר מדי מלוקק סימן שאין להם עבודה בכמות מסחרית או שזה מס שפתיים ...

חברה שמוכרת כמו שוק היחס בהתאם ולא בגלל שהם רעים או חברה לא טובה פשוט מתמטיקה פשוטה

בכל מקרה העין שלי לא על אף אחד שיהיה להם בהצלחה אם יש להם פוליטיקה בפה והם יודעים לקנות אנשים במילים כל הכבוד להם

פורסם

הם לא קונים אנשים רק במילים, לי הם נתנו אחריות על לוח אם שנדפק לי, וכמובן, הרכבה מקצועית מאוד למחשב שקניתי אצלם.

פורסם

הרכבה מקצועית מאוד ?

כל טמבל היום יודע להרכיב מחשב ובפרט לוח אם ...

ממתי להרכיב לוח אם למחשב צריך להיות טכנאי מחשבים ?

בכלל להרכיב מחשב כל ערס נרקומן יכול זה עניין טכני ותו לא ... לא צריך להיות טכנאי .

טכנאי מחשבים זה בעיות חומרה לא הרכבה של CD או לוח !

" הרכבה מקצועית " ... מה מקצועי לחבר ספנסרים למארז ולדחוף לוח אם בעזרת 4 או 6 ברגים ?

פורסם

אם זה מה שאתה חושב אז באמת אתה לא מבין מה זה להרכיב מחשב

וכמו שאמרו לפני אל תדרדר את הדיון הזה

אם אתה רוצה לפתוח דיון לגבי KSP או אייבורי אתה מוזמן

בכל אופן שיהיה ערב טוב

פורסם

לא מבין :silly:

הרכבתי כבר 5000 מחשבים ואני לא יודע להרכיב :silly:

אתה גולש על המחשב שאני בניתי :lol:

פורסם

אני אנצל את הבמה ואשבח את נעה שדווקא עשו עבודה מעולה עם הלוח שלי.

הינה לינק למה קרה עם הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283635.0

בקיצור, עוד לפני זה, שרק קניתי את הלוח הזה, עבדתי איתו ופתאום הוא נשרף.. לא יודע - לא עושה boot.

שלחתי את הלוח לנועה, אחרי 4 ימים יש לוח חדש :)

אח"כ אחרי מה שמקרה בלינק שהבאתי, שלחתי את הלוח אליהם, הם אמרו שזה אשמת הספק, אמרתי שלא יכול להיות כי אין לי מחשב כזה חזק והספק לא גנרי.

הם אמרו שהם שולחים ליבואן, אמרתי טוב. אחרי שבועיים דיברתי איתם ושאלתי מה קורה, הם אמרו שהיבואן "מאבחן" את הלוח וכנראה זה אשמת הספק.

אחרי עוד שבוע הלוח הגיע ב UPS (אחרי ששילמתי על משלוח - כמובן), ומסתבר שבגלל שלקח להם הרבה זמן לקבוע מי אשם במקרה הם בסףו ויתרו ושלחו לי את הלוח... אומנם בלי קופסה וכל הכבלים שלו, אבל שיהיה... :)

פורסם

מוזר דווקא ב ZAP לא ממש מתים עליהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים