עבור לתוכן

בעיה - המחשב לא נדלק- דחוף מאוד

Featured Replies

פורסם

כן אני אחליף את כל הכבלים עד שנגיע לאינשהו.

אחרי זה נזמבר את האחריות.

אני לא מבין מה זה קשור

הצעתי לך כבר בדף הקודם לנתק את כל מה שלא הכרחי לעליית המחשב, זה כולל סידירומים והרדיסקים, את הכבלים שלהם ואת החיבורים שלהם לספק, אין שום סיבה שהם יהיו מחוברים ללוח, המחשב יכול להדלק ולעבוד גם בלעדיהם.

תחבר את הספק ללוח אם ואם נדרש אז גם לכרטיס מסך, כמובן שהמעבד והמאורר שלו יהיו מחוברים, אין צורך בחיבור ללוח של מאוררים אחרים, סטיק זיכרון אחד אחר בכל פעם, ופה זה נגמר, לא צריך שום כבלי דטא, שום התקני USB, לא עכבר ולא נעליים.

אם במצב המינימלי הזה המחשב לא נדלק, ככול הנראה יש בעיה חומרתית באחד מהרכיבים האלה.

פורסם
  • מחבר

טוב ניתקתי את הספק מהדיסק הקשיח, הצורב ואפילו הכרטיס מסך ועדיין לא עובד!

זה בטח הלוח-אם לא?

מישהו יכול להגיד לי איך עושים את הCMOS RESET הזה? יש לי שני פינים ולא הבנתי מה אני צריך לעשות בידיוק.

פורסם

אלו 2 / 3 פינים שיש לך על הלוח, הם צריכים להיות ליד הבטריה או ליד ה S-ATA.

אם יש לך לוח של Gigabyte, אז אתה לוקח ג'אמפר (פלסטיק קטן כזה בצבע כחול) שקיבלת בשקית עם הלוח, אתה מכניס את הג'אמפר על 2 הפינים, מדליק את המחשב ומכבה ואז מוציא את הג'אמפר.

אם יש לך לוח של חברה אחרת, צריך להיות לך 3 פינים ועל 2 מהם ג'אמפר, פשוט תעביר את הג'אמפר ל 2 הפינים האחרים (שהפין האמצעי תמיד תפוס) ותנסה להדליק.

* מה שחשבתי עכשיו זה שברוב הלוחות, ברגע שמזיזים את הג'אמפר למצב cmos clear, המחשב בכלל לא נדלק. אז אולי הג'אמפר איכשהו כבר על cmos clear ובגלל זה המחשב לא נדלק.

נדלק? אחלה. נדלק ונכבה? תחזיר ל 2 הפינים האחרים ותנסה להדליק שוב.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

TMS תותחים.

החליפו לי ללוח אם חדש ואפילו יותר טוב וגם עשו לי אוברקלוק עוד פעם!

תותחים.

יאללה אפשר לנעול ותודה רבה למי שניסה לעזור (Vatos-Locos בעיקר).

פורסם

אני שמח שהבעיה נפתרה, תתחדש (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים