עבור לתוכן

הפין שורף לי נורא!

Featured Replies

פורסם

הבנתי' date='ואני לא משפשף אני בכלל לא עושה ביד אז מספיק עם השטויות האלו.

[/quote']

With One Word:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

שלך' date=' ראאאבק!לתפסיק עם הערות המטומטמות

[u']זה יכול לקרות כל אחד.

המלצה שלי, לך לרופא כבר מחר כדי שייאבחנו אותך.

ואתה באמת חושב שכל אחד גם באופן טיפשי ומפגר לגמרי יפתח דיון על זה בפורום שהנושא העיקרי שלו זה מחשבים? או לצורך העניין בכל פורום אחר?

לא בישביל דברים כאלו יש אנשים שקוראים אותם רופאים ??

פורסם

דובי צודק באבחנה לדעתי. אתה צריך להתקשר למוקד קופ"ח ולבדוק מה אפשר לעשות כבר עכשיו - אולי להזמין רופא שיתן לך הפנייה למיון.

בכל מקרה, עד שתגיע לרופא, תשתה מיץ חמוציות - זה עוזר מאוד לדלקות שתן. הרופא כבר יתן לך מרשם לאנטיביוטיקה.

פורסם

ואתה באמת חושב שכל אחד גם באופן טיפשי ומפגר לגמרי יפתח דיון על זה בפורום שהנושא העיקרי שלו זה מחשבים? או לצורך העניין בכל פורום אחר?

לא בישביל דברים כאלו יש אנשים שקוראים אותם רופאים ??

אל תגיב לפורום אם אתה לא עוזר (אתה יכול לשלוח הודעה הפרטית אם זה קשה לך).... ואפילו במקרה הגרוע אל תצטט ובטח אל תצטט עם ניסוח גרוע. :screwy:

אתה יודע שפורום נועד לעזרה (בעיקר) ופורום זה הינו רק למחשבים (אני לא רואה פה תראדים רק על מחשבים) אלא גם לדברים אחרים, אפילו אם יש למישהו בעיה או משהו הפורום הזה נועד לתמוך בו עד כמה שזה מגוחך.

ועוד משהו, יכול להיות שלאחד המשתמשים קרה בפורום אותו דבר מה שקרה לפותח התראד ואז הוא יכול לייעץ לו.

פורסם

אם זה לא עובר עד מחר, לך לרופא.

ודרך אגב, יש פה כמה משתמשים פשוט מסכנים.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא עובר עד מחר, לך לרופא.

ודרך אגב, יש פה כמה משתמשים פשוט מסכנים.

מחזק
פורסם

מה בידיוק אתה מחזק? אתה שאלת את השאלה!

פורסם

אני מניח שהוא התכוון לשורה השניה של ההודעה הנ"ל.

פורסם

ועדיין...

את מה הוא בדיוק מחזק?

הוא זה ששאל את השאלה.

פורסם

הוא מחזק את זה שיש פה אנשים מסכנים.

מה זה משנה מי שאל את השאלה?

פורסם

השאלה היא מי הם האנשים המסכנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים