עבור לתוכן

הפין שורף לי נורא!

Featured Replies

פורסם

שלום!,אני בן 18 והיום קמתי בבוקר ושרף לי בטירוף הזין לא יודע למה והלכתי להשתין ולא עזר וכל חמש דקות הייתי צריך ללכת לשירותים.

לא עשיתי שום דבר מיוחד יום לפני ,פשוט קמתי עם זה בבוקר.

האם התופעה מוכרת?

תודה

פורסם

היה את זה לדוד שלי, היה צריך להוציא ביצה בניתוח כי היה לו סרטן שק אשכים.

היתי אומר שתלך להבדק דחוף!

פורסם
  • מחבר

מה אימאל'ה,יש לי גם עכשיו את זה אבל ממש חלש.

וגם זה הפעם הראשונה אני חייב לציין שיש לי את זה.

פורסם

הרופא גם אמר לו שזה בגלל שהוא ישב מול המסך של המחשב הרבה ופתח תארדים מפגרים בפורמים ואז הקרינה מהמסך עשתה לו מוטציה לביצה ואז היה לו סרטן, מה שאני מציא לך זה לצאת קצת החוצה. [ולא לחזור].

פורסם

שאלה..

כשאתה אומר שיום לפני לא עשיתי שום דבר מיוחד זה אומר שזיינת זונה של תחנה מרכזית או שבאמת לא עשית כלום?

פורסם
  • מחבר

לא עשיתי שום דבר!,ראיתי סרט בטלביזיה ביום שישי בלילה בבית והלכתי לישון מאוחר וקמתי בבוקר עם זה,והאשכים לא כואבים אלא הזין שורף.

פורסם

יש מצב זה דלקת...

או שניסית להשתין כשהזיין עמד... :P

פורסם

יש מצב זה דלקת...

או שניסית להשתין כשהזיין עמד... :P

אני פשוט חושב על שמנה והולך להשתין תמיד עובד

פורסם
  • מחבר
:kopfpatsch: קמתי בבוקר לא עמד ולא כלוםםםם,פשוט באתי היום בבוקר לצאת ליסוע לאנשהו אז שרף לי פשוט הזין מאוד אז הלכתי להשתין ולא יכולתי להפסיק וחצי שעה זה עיקב אותי.
פורסם

רוב הסיכויים שזה דלקת בדרכי השתן, לא נעים בכלל והבדיקה עוד יותר לא נעימה(איצי ביצי עכביש במעלה הא... אתה אתה מבין למה אני מתכוון...).

פורסם

או שתחכה למחר ותלך לרופא שלח מהר בלי תור

או שתלך עכשיו לביקור רופא חבל שתסבול מזה כי אחר כך זה נהיה לא נעים עוד יותר וכואב ממש

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים שזה דלקת בדרכי השתן, לא נעים בכלל והבדיקה עוד יותר לא נעימה(איצי ביצי עכביש במעלה הא... אתה אתה מבין למה אני מתכוון...).

מה?

ועכשיו זה עבר לי,אז אני חושב שאני פשוט אתעלם מזה.

פורסם

מה שהוא לא הזכיר שזה סרט פורנו, והוא שיפשף במשך שעה וחצי

מסקנה: תפסיק לשפשף

פורסם

הרופא גם אמר לו שזה בגלל שהוא ישב מול המסך של המחשב הרבה ופתח תארדים מפגרים בפורמים ואז הקרינה מהמסך עשתה לו מוטציה לביצה ואז היה לו סרטן, מה שאני מציא לך זה לצאת קצת החוצה. [ולא לחזור].

תפסיק עם הערות המטומטמות שלך, ראאאבק!

זה יכול לקרות לכל אחד.

המלצה שלי, לך לרופא כבר מחר כדי שייאבחנו אותך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי,ואני לא משפשף אני בכלל לא עושה ביד אז מספיק עם השטויות האלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים