עבור לתוכן

מחפש סוג מסויים של מוזיקה (דוגמה בפנים)

Featured Replies

פורסם

סתם הסתובבתי ברשת ונתקלתי באתר שדומה לPANDORA שזה מעיין רדיו שמתאים את עצמו לסוג שאתה אוהב..

ושם שמעתי את המנגינה הזאות של נייטוויש LAST OF THE WILDS פשוט ריתק אותי... אני לא מפסיק לשמוע את זה.. אבל באתר כל מה שהוא אמר לי לא ממש אהבתי אז חשבתי אולי אתם יכולים להמליץ לי על עוד מנגינות יפות כאלה?

נ.ב. יש גם שיר כמו LEAVES EYES - FOR AMELIE אם יש בסיגנון אז גם אפשר.

תודה.

פורסם

זאת מנגינה קלטית (celtic) אם אתה בקטע של מלודיות קלטיות תשמע את המלודיה המסיימת בטראק Hallucinogen - Jiggle of the Sphinx ובכלל, את הטראק Shiva Shidapu & Jorg - Power Of Celtics.

אם אתה אוהב את מלודיות נעימות כאלה בכלליות זה קיים בהרבה ז'אנרים, תנסה לעבור על פאוור מטאל סימפוני, טראנס פסיכודאלי (לא, טראנס איכותי זה לא בום-בום, זה מלודיות מלאות רגש, תנסה בתור התחלה את The Messenger ואת Bust A Move של אינפקטד מאשרום, מלדויות מעלפות ודי קלילות) אולי גם Ambient Trance, הייתי מנסה את Shpongle בתור התחלה. ומוזיקה קלאסית (לא התחום שלי, אבל אני אוהב את Summer Overture מ-רקוואים לחלום ואת הסימפוניה התשיעית של בטהובן)

פורסם

אחד השירים הטובים באלבום החדש של Nightwish(קוראים לו Dark Passion Play ד"א).

באמת יש בו פיל "קלטי" מגניב כזה... נראה לי אם אהבת את Last of The Wilds אתה תאהב את זה:

זה אפילו היה תקופה די ארוכה בגלגל"צ... שיר ממש מגניב :) הוא הופיע בארץ לא מזמן בזאפה

פורסם

אולי לא כל כך קשור אבל שמע

Yngwie Malmsteen

זה מטאל נאו קלאסי לדעתי אתה תאהב שווה לנסות להקשיב כמה פעמים..

http://youtube.com/watch?v=sj3ec2cCaJw

הדיסק המומלץ הוא Rising Force

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים