פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים שלום לכולםנתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון.החידה:בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים.למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור?אז יש רעיונות\תשובות?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים כן, גם אני הייתי אומר חיסכון במים.אם זו אכן התשובה אז לא הייתי קורא לזה חידה, אלא בעצם שם להתליך הנ"ל.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים זה כל כך ברור שעושים את זה בשביל לחמם את הים. מה איך לא עליתם על זה מיד?? בצחוק
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מדובר על מערכת סגורה, לא ברור לי אילו מים חוסכים. כדי שהקיטור יסובב טורבינה הוא צריך להיות בלחץ גבוה. לאחר שסובב את הטורבינה, הלחץ יורד(אחרת ניתן היה לסובב את הטורבינה לעד), כעת יהיה הרבה יותר פשוט להביא קיטור ללחץ גבוה(ע"י חימום בעיקר) משהו שהוא מים ולא גז.זה טיפה יותר מסובך כי בגזים יש קשר בין הלחץ, הטמפרטורה והנפח. יכול להיות שלא דייקתי עד הסוף אבל נראה לי שזה הרעיון הכללי.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים שלום לכולםנתנו לי חידה [בשיעור רובוטיקה] ולא ממש הצלחתי לפתור אותה... אז קיוויתי שאתם תוכלו לתת לי פתרון.החידה:בתחנת הכוח מרתיחים מים והופכים אותם לקיטור ואז הם מסובבים טורבינה ואז הם עוברים בצינורות מתחת לים כדי לקרר את הקיטור ולהפוך אותו חזרה למים.למה מקררים את הקיטור והופכים אותו בחזרה למים בשביל להפוך אותם שוב לקיטור?מה האפשרויות הנוספות (וההגיוניות) שעומדות לרשותנו חוץ מהזרמת המים לים ושאיבת מים "חדשים"?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אולי מדובר בהטפלת מים. כאשר המים הופכים לקיטור המלחים מופרדים מהם ואח"כ המים הופכים למים מתוקים.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אני עדיין לא מבין למה אתה קורא לאדי מים קיטור כי אדי מים בלחץ שמם בישראל קיטור LOL ולדעתי עושים את זה כי אולי מקררים את הקיטור רק שיהפוך למים ולא עד לטמפרטורה כמו של הים... ככה שכשירצו להפוך את המים שוב לאדים יצרתכו להשקיע פחות אנרגיה... המטרה של הפיכת המים עצמם כנוזל לגז זה מה שיוצר את הלחץ המבוקש. גם אם בצד אחד של המערכת יש דוד חימום באמצע יש טורבינה ובסוף צינורות קירור לפני שזה חוזר לדוד אז כשהאדים מגיעים לצינורות הם מתקררים מתעבים לנוזל תופסים פחות נפח במרחב וזה יוצר תת לחץ בצד השני של המערכת מה שמושך יותר חזק את אדי הקיטור ויוצר לחץ יותר גדול של הקיטור על הטורבינות שבסופו של דבר מסתובבות יותר מהר. מקווה שהבנת אם לא אני אנסה להסביר שוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.