עבור לתוכן

אז יש לימודים מחר או אין?

Featured Replies

פורסם

אני הלכתי.. כרגע חזרתי.

הלכתי בלי מסיכה ובלי כלום.. פשוט ככה.. לשעת אפס.. למבחן :-\

• תגובות 59
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הלכתי.. כרגע חזרתי.

הלכתי בלי מסיכה ובלי כלום.. פשוט ככה.. לשעת אפס.. למבחן :-\

אני דווקא בגלל זה לא הולך בגלל המבחן

פורסם

אני גם הלכתי חזרתי .... לא הכניסו אותי כי לא הבאתי מסיכה ... oh well

פורסם

אני גם הלכתי וחזרתי כי הגיעו לכיתה שלי רק 2 ילדים :lol:

פורסם

אני לא הלכתי כי קמתי מאוחר אז ההורים שלי פרנואידים קצת .. אז הם נתנו לי להמשיך לישון ..

פורסם

אצלנו עברו בכיתות (המנהלת) ובדקה כל אחד אם יש לו.. ואני לא באתי עם.. היא אמרה לי "לך הבייתה ותביא מסיכה" , וכמובן כבר התחיל המבחן.. אז אמרתי לה "אם אני הולך אני לא חוזר, ואני לא מתקשר לאף אחד מהבית שיביא לי את המסיכה.. יש להם דברים אחרים לעשות", היא ירדה ממני.. אבל קצת התעצבנה :-\ (ממש מזיז לי)

פורסם

ד"א המסכה שלי מאוד כבדה בגלל שיש לי שם את המפוח הזה אני חייב להביא אותה?

פורסם

בגלל משקל אתה מעדיף למות? שיקולך.. :P

אבל למה יש לך מפוח? כאילו.. לי אין :-\

למה? מה זה משנה בכלל?..

אסמטית וכאלה או משהו?

פורסם

היום כמעט אף אחד לא ל ב"ספר ואני חושב שגם מחר אני אבריז ,אמא שלי אמרה ללכת אמרתי שאני הולך ואחר כך חזרתי

פורסם

למה? מה זה משנה בכלל?..

אסמטית וכאלה או משהו?

לא,אני לא מעדיף למות אני מעדיף לא ללכת לבית ספר ;)

סתם יש לי התקף אסטמה בגלל זה לא הלכתי..

המפוח וכל המערכת המעצבנת הזאת זה בגלל שאני חולה אסטמה ויש לי לא מעט בעיות עם אחת הריאות..

אבל אני לא ממש אוהב לדבר על המחלות שלי

פורסם

רק רציתי לדעת למה יש את המפוח :)

פורסם

בושה ששלחו אותנו לבי"ס היום.

כשיורד שלג בירושלים לא הולכים לבי"ס, וכשעיראק מתחילה לזרוק טילים על כווית יש בי"ס כדי להראות כמה אנחנו גיבורים?

אצלנו "אטמו" את הכיתות, אבל מצאתי חורים בקיר ובדלתות בגודל של תפוחים ממוצעים- וזה עוד בלי לדבר על המזגן- שלא נאטם.

אם היתה מתקפה, אף אחד מביה"ס לא היה מוגן. אולי בבי"ס של הבן של לימור לבנת זה לא ככה.

פורסם

למה? מה זה משנה בכלל?..

אסמטית וכאלה או משהו?

מה זה השאלה הזו "אתה מעדיף למות?" בישראל יש מליון ואחד דברים שיהרגו אותך לפני שטיל כימי\ביולוגי יפגע בדיוק קרוב אליך, וגם אז לך תדע אם זה לא עובר דרך העור.

פורסם
  • מחבר

טוב אני זה שפתחתי את הנושא :jump: אז רק רציתי להגיד שאני מבין אלה שנשארו בבבית למרות שלא התחילה מתקפה ביינתים. טוב, אמא שלי ויתרה לי בגלל שביום שישי אני לא לומד, אז עשיתי לי שבוע שלם בלי בית ספר מגעיל ומעצבן. ביי לכולם. :funn:

פורסם

איזה ז** היום הלכתי לביצפר אבל לא למדנו בכלל בשעה הראשונה דיברו איתנו על המלחמה, בשעה השניה היה לנו ספורט,

בשלישית סתם היא עברה אך שהוא גם התחלנו לעשות איזה דף שהיה בשעורי בית וכך גם בשעה הרביעית עשינו את הדף וסימנו אותו.

השעה החמישית והאחרונה :hi: היה לנו מתמטיקה והיא דיברה איתנו על המחבן שהלך לכולם מאוד גרוע אבל מאוד.

ואז השתחררנו הביתה. אז מחר אני כנרא הבריז כי אני שם אליהם :boid:

:-\ :-\ :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים