פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני אלך עם המסיכה... :-\חבל להחמיץ מבחן בלשון, הרי זה לא עניין של חיים ומוות :-X
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים לשכבה שלי אין לימודים! ??? למה??? אתר בית ספר אני ב-יא' נו ברור כי רק עד י' זה חינוך חובה אחרי זה עם כבר עושים מה בראוש שלהם :smoke:
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים לא בטוח.. נראה לי כיתה י' זה כבר לא חובה, כי כמה פעמים המורה שלנו מזי** ת'שכל לגבי שזה כבר לא חח"ח ובלה בלה בלה..
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים חינוך חובה זה עד י' יא', יב' כבר לא חובה. אבל זה לא קשור..אין לנו לימודים בכלל מה שמשרד החינוך מכנה "חוסר תיקלוט". יש אצלנו בבית ספר מכום רק לשכבה אחת במקלטים אז..
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני יודע שחטיבת הבינים היא חובה,תיכון הוא לא חובה בכלל.י' חובהי"א, י"ב לא חובה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים די, חחח! עוד מישהו רוצה להביע את דעתו לגבי מספר שנות הלימוד חובה? לפי חוק חינוך חובה, חובה ללמוד 10 שנים שזה אומר לסיים 10 שנות לימוד שזה אומר עד סוף כיתה י', זהו.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים י' חובהאצלנו כולם בשכבה מעבירים באיי סי קיו את ההודעה הזאת: "מחר לא ללכת לבית ספר כי בטח תיהיה שביתה אז גם אם לא תיהיה ב'קשה אל תלכו... נעשה הברזה ארצית. "ראיתי את זה גם מאנשים שלא מהבית ספר שלי. אני בכל מקרה אנוח בבית 8)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים כעקרון תקיפה החלה בעירק(במינון יותר נמוך..) ויש בצפר (למרות אצלי אף אחד לא יגיע וינצלאת ההזדמנות כדי להריך את החופש)
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים גם אני לא הולך לבצפר!דוגרי מי ילך!?ד'א המחשב שלי כבר בתוך הברדס שלו עוד מישהו מיגן את מחשבו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.