עבור לתוכן

התפטרות , כמה זמן צריך להודיע לפני ????

Featured Replies

פורסם

הסיפור הוא ככה התקבלתי לעבודה חדשה אתמול :yelclap: :yelclap:

הבעיה זה שאני לא יודע כמה זמן אני צריך להודיע לחברה שאני עובד בה כרגע (חברת אבטחה :kopfpatsch:)

עבדתי בסביבות הכמעט 3 חודשים בחברה הזאת , הבוס שלי בחברה אמר לי שאני צריך לתת התראה של 14 יום אבל לפי אתר משרד התעשייה המסחר והתעסוקה יש לחשב את ימי ההתרעה כיום 1 לחודש עבודה בחברה , בקיצור 3 ימים ....... מה הנכון פה ? ולמי שיש ניסיון בעניין נא להגיב . תודה

הנה שני אתרים עם חישוב ימי ההתרעה:

http://www.hilaporat.co.il/article.php?id=405

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/CF39F22A-6E52-4C89-84A1-648460971551.htm

פורסם

יום על כל חודש.

פורסם

קודם כול "מברוק"

לפי הבנתי 3 ימים

אל תתיחס ברצינות רבה מידי ( או לפחות תדע שחברות אבטחה הן בעיקר מאבטחות את הרווחים שלהן ) לדברים שנאמרו מתוך אינטרס עיסקי ( הבוס ) האם קיבלת את המשכורת עבור כול הימים שעבדת כולל שעות נוספות?

לסיום חפש בגוגל את אתר עבודה שחורה או כאן בפורם תחת המילים זכויות מאבטחים - יש שם קישור לעבודה שחורה ובו מפורסמות זכויות המאבטחים .

פורסם
  • מחבר

עבדתי חצי חודש באגוסט ואז חודש שלם בספטמבר ועכשיו אני בעיקרון בחודש השלישי שעליו אני עדיין עובד , תאכלס אני מפחד על המשכורת של החודש הזה בטוח יעשו לי בעיות איתה ...... גם יש לי התחייבות לשנה בגלל הקורס אז בכלל אני הולך להפסיד 1200 שקל אבל שווה לי חחחח סוף סוף עבודה אמיתית עם אפשרויות קידום ובלי משכורת רעב חחח

פורסם

מזל טוב על העבודה החדשה.

אפשר לדעת במה כבודו הועסק?

פורסם

האם קיבלת כסף עבור ה"קורס"?

איזה קורס זה היה ?

ואכן אל תחשוב על לבזבז זמן עם החברה בחברת האבטחה אם אתה חושב שמגיע לך מהם - משכורת , זכויות תגש לבית משפט לעיניני עבודה ותמשיך בעבודה החדשה שלך , נו,,,,מצטרף לשאלה ^ .

פורסם
  • מחבר

לא קיבלתי שום תשלום עבור הקורס (קורס אבטחת מוסדות חינוך :smile1:)......

התחלתי (עוד לא ממש חח) לעבוד במדיאטק כטכנאי מחשבים.

אני כרגע מחכה לתשובה מקרובת משפחה (עורכת דין) למספר הימים שאני אמור להודיע לפני ההתפטרות כי בתאכלס עוד לא הגשתי מכתב התפטרות הודעתי בעל פה

ואני לא יודע מה לרשום בתאריך של סיום העבודה ...

הבוס שלי אמר לי להגיש לו בראשון את המכתב ולרשום את התאריך של היום כיום ההגשה .......

פורסם

מגיע לך כסף עבור "הקורס"

פורסם
  • מחבר

אז בתאכלס ה3 ימים האלה התחילו היום ויום שני אני אמור (בדגש כי תאכלס אני צופה לבעיה )להיות חופשי מהחברה ולהתחיל לעבוד במקום החדש נכון ?

פורסם

ספור את הימים מיום שהודעת לו בע"פ

אסור לו בשום פנים ואופן לעכב לך משכורת - משום סיבה כמו כן אסור לו בשום פנים ואופן לגבות ממך קנס

אל תבזבז עליו יותר מהודעה וגבייךת התשלומים שמגיעים לך ( אם צריך אז בית משפט לעיניני עבודה )

עלה והצלח בעבודה החדשה ובזריזות

החוק לצידך

אולי לא הסברתי אבל אם יש לו טענות כלשהם כלפיך הוא חייב לתבוע אותך בבית משפט לעיניני עבודה - אסור לו לקחת את החוק לידיים

פורסם
  • מחבר

הטוענה היחידה שלו היא זה שאין מי שיחליף אותי כרגע ובתאכלס זה נכון כי אני מכיר את המאבטח שרצה להחליף אותי והוא התפטר אתמול חחח

מדוע הוא לא יכול לגבות ממני את הקנס ? אני חתום על חוזה שאומר שאם אני מתפטר לפני טום שנת התחייבות אני חייב לשלם את סכום הקורס .... ובתאכלס לא אכפת לי שיקח כמה שהוא רוצה העיקר לעוף משם כמה שמהר

מה שכן השכנה שלי שעובדת בחברה דיברה איתו והוא אמר לה שיש תקופת הודעה מוקדמת של 14 יום ואז עוד תקופה של 14 יום קנס משהו שלא ידוע לי עליו בכלל

הקיצר מנסה לדפוק אותי חזק אם אני לא עובד אצלו אז להרוס לי את הסיכוי לעבוד במקום אחר :pissed:

בתכלס אני כבר ביום רביעי התקבלתי ומלאתי את טפסי עובד חדש וכל השטויות האלה בידיעה של המעסיק שאני צריך להתפטר מהעבודה הקודמת ושזה יקח זמן ..... גם הוא אמר לי שזה אמור להיות 3 ימים חח אבל דובר על זה שזה יקח יותר זמן כנראה אז אני לא כלכך לחוץ מה שכן אני מת לעוף מהאבטחה ולהתחיל לעבוד שם חחח

פורסם

קראת את מה שכתבתי?

מה זה מעניין אותך שאין מי שיחליף אותך או כל תרוץ אחר - אתה שותף בחברה ?

הוא לא יכול לגבות ממך קנס כי יש חוק שאסור לקנוס עובדים

עבור הקורס מגיע לך כסף גם על זה יש חוק ( אין דבר כזה היתלמדות ללא שכר )

לגבי החוזה שאתה חתום עליו זה עיניין לעו"ד

מה יהרוס לך את הסיכויים ??? לעבוד בחברת אבטחה אחרת ? ( אתה עף מהתחום הזה - לא ? ) וביכלל פשוט אל תזכיר את הזמן שעבדת אצלהם ברזומה שלך.

טוב מאחל לך הצלחה וידע בעיניני עבודה חוקים וכו' ראה את האתר עבודה שחורה ו/ או עו"ד ו/או שרות יעוץ לאזרח .

אתה לא מתחלק איתו ברווחים אז אין שום סיבה שתתחלק איתו ב"צרות" שלו javascript:void(0);

javascript:void(0);

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים