פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לפני כמה ימים פורסום פה מדריך לאימיולמישהו יכול לתת לי קישור למדריך אם הוא הורידלמה אני לא זוכר באיזה פורום זה היהואני גם לא מוצא בחיפושאשמח אם מישהו יתן קישור למדריךתודה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אין פה שום מדריך לאימיול ולא יהיה, ואם מישהו יפרסם, גורל המשתמש שלו פה בפורום הוא מר
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים שו?אף אחד לא יודע על מה מדובר?לא , ותפסיק להספים. אמרו לך שאין , אז אין!
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים כול המדריכים שאני מכיר סתם חרטה תשתף ותוריד, וגם השרתים של דונקי ניסגרו עקב תביעה בבית מישפט.וגם מי שיפרסם למרות זואת מדריך פה, כניראה יקבל באן לחודש או תמידי אוליי ירחמו עליך ויתנו לך אזהרה מה שמצחיק אתה כבר לא כזה חדש פה.
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים תגידו לי, אתם בסדר?אתם מדברים על עבירה על החוקים ותארד שלם מפוצץ בהודעות ספאם ?הוא לא דיבר על ווארז ולא הזכיר שום הורדות לא חוקיות.תוכנות P2P הן חוקיות ואין שום סיבה שלא לדון בקליינטים\מודים\שאר השטויות כל עוד לא מדרדרים את הדיון לווארז.המדריך המדובר שפותח התארד חיפש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=295652.0בכל אופן, אם אתם חושדים שיש תוכן לא חוקי בפורום ואתם רוצים לאזהיר זה ממש יפה וכולם מעריכים את זה, שלחו PM למודר של אותה קטגוריה, אין צורך להספים ולהפוך את התארד ליותר גרוע.ושיהיה בוקר טוב לכולם....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.