פורסם 2003 במרץ 1922 שנים ילדה טיפשה שמתנגדת למלחמה בלי לדעת שום דבר מהחיים שלה ויבשו לה את החיים היא ניסתה להתחמק מלענות והיא לא הצליחה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים ילדה טיפשה שמתנגדת למלחמה בלי לדעת שום דבר מהחיים שלה ויבשו לה את החיים היא ניסתה להתחמק מלענות והיא לא הצליחהרק חבל שיש יותר מאחת כזו, בייחוד בארץ...Peace movements, they can't even justify their own nameSo sad - So true :-\
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים כל הכבוד!!!!!!!! איזה סתומה!!1 כמה חבל שיש כמה כאלו גם בארץ! כמה? מר"צ וחד"ש עברו את אחוז החסימה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אוווווווווווווווווו אלוהים אדירים אני חושב שאני כמעט בכיתי מצחוק!! זה פשוט ענק!you are a jok!e you are a joke! you are a joke!,little girl
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים זה מראה לכם את הראש הדפוק של פעילי השלום שלא מבינים כלום מהחיים שלהם!סדאם=ערפאת!
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך הוא אומר לה פינג פונג ואיך שהוא צועק עלייה ילדה מפגרת צריכים להרוג גם את פעילי השלום
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר כל מי שמתנגד למלחמה זו הוא בדיוק כמו הילדה הזאת , או שיש לו אינטרסים אחרים .הצחיק אותי המשפט הזה : My cusins will die .... maybe
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים NetSpider מאיפה הבאת את זה?ולכל "הישראלים" שיצאו להפגנה מול המלחמה! תענו על השאלה שהוא שאל?ותראו שגם אתם לא יודעים מה אתם עושים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.